06 November 2011

FREE STUFF: header versi polyvore


hari ni aku macam baik hati la....hehe .
yer la...mana taknyer....semua sedare mare ader kat rumah ni...
HARI RAYA AIDILADHA mari maa....
hari ni aku nak bagi ownmade header free lagi...tapi versi polyvore la......
sorry sorry super junior la yer kot2 macam ader yang tak kena ngan header2 ni.....
kalau nak amek,KOMEN DULU tau...tak payah kredit2.....aku bukan jenis yang buat free stuff kerana nama~~
tapi kerana sesaje....ahaha....










DRAG KE NEW TAB
kalau nak ambik...
okay,itu saja,
bye bye.
wassalam.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

06 November 2011

FREE STUFF: header versi polyvore


hari ni aku macam baik hati la....hehe .
yer la...mana taknyer....semua sedare mare ader kat rumah ni...
HARI RAYA AIDILADHA mari maa....
hari ni aku nak bagi ownmade header free lagi...tapi versi polyvore la......
sorry sorry super junior la yer kot2 macam ader yang tak kena ngan header2 ni.....
kalau nak amek,KOMEN DULU tau...tak payah kredit2.....aku bukan jenis yang buat free stuff kerana nama~~
tapi kerana sesaje....ahaha....










DRAG KE NEW TAB
kalau nak ambik...
okay,itu saja,
bye bye.
wassalam.