04 November 2011

FREE STUFF:DOODLE MUSLIMAH


assalamualaikum......malam ni saya nak bagi doodle muslimah yang tak seberapa ni...
ni first time buat...(sebenarnyer sudaa berzaman)...
sori la sesangat ek kalau buruk semacam jer...
biase la....tak berape reti nak buatt...
tapi kalau rasa nak cantek & ok....bole je amik......
saya dah multiple-kan kaler dia.....^^
nak tengok???

TEDENG!!!!!!!




cemaner mau amek?

DRAG JE KAT NEW TAB

ok....bye bye~~~


4 comments:

Miss Xyz said...

lawanyaa doodle.. CUTE is the exact word.. hehe

myra azraff said...

@Miss Xyz
tengkiu...^^

♛ chiqstar ♛ said...

comelll

Siti Nurazlinda said...

cubaan pertama yang ohsem!! nak ambek lagik. simpan buat koleksi. hihik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

04 November 2011

FREE STUFF:DOODLE MUSLIMAH


assalamualaikum......malam ni saya nak bagi doodle muslimah yang tak seberapa ni...
ni first time buat...(sebenarnyer sudaa berzaman)...
sori la sesangat ek kalau buruk semacam jer...
biase la....tak berape reti nak buatt...
tapi kalau rasa nak cantek & ok....bole je amik......
saya dah multiple-kan kaler dia.....^^
nak tengok???

TEDENG!!!!!!!




cemaner mau amek?

DRAG JE KAT NEW TAB

ok....bye bye~~~


4 comments:

Miss Xyz said...

lawanyaa doodle.. CUTE is the exact word.. hehe

myra azraff said...

@Miss Xyz
tengkiu...^^

♛ chiqstar ♛ said...

comelll

Siti Nurazlinda said...

cubaan pertama yang ohsem!! nak ambek lagik. simpan buat koleksi. hihik