16 December 2011

Adakah mimpi jugak mengubah korang?


Assalamualaikum.


i know you want me ♫ you know i want ya!!

pada malam yang sejuk untuk buat entri ni,biarla aku bagi starting yang kool sket...hahhahaaha.
ha? ape yang kool nyer? maner? maner ?
ni ha!yang dok kat atas ni... ni PITBULL namenyer...bukan anjing BULLDOG tu..bukan2..
korang minat?mesti minat kan?aku tak minat pon...cehh.lagu dia pon cam hape je..
tapi apessal gambar dier boleh ader kat sini pulak?sebab malam tadi dia masuk mimpi aku ooo..
malam tadi best gilak arh sembang2 ngan dia.sporting je dia..dah nak blah baru ingat 'eh,itu kan Pitbull!'
ahaks.tapi mimpi jer lahh..mimpi.time aku nak buat entri ni pegi la google image kejap,carik gambar dia.
taip2 'pitbull' dengan bersemangatnyer tetibe sebaris kuar gambar2 hanjeng.hape daa.tak caye pegi terai..
tu yang bangun2 tido tiba2 cam terminat pulak kat dia.haha.sebab bagi aku..


"MIMPI MENGUBAH PERSEPSI SESEORANG"



jadi apakah itu MIMPI?

adeh,pegila carik kat google sendiri.malas pulak aku nak bagi meaning2 ni.hehe.sori.
ok la..seriyes aku mengaku.aku tadak idea sebenornye nak buat entri baru.
jadi,aku cuma nak citer jer la ek camner mimpi tu boleh mengubah aku.bangun dari tidur pun boleh mengubah aku.korang nak tau tak?kalau rasa bosan atau cam harem je korang boleh la cepat2 tekan 'X' kat tab tu.


BILA AKU BERMIMPI....


..akan seseorang yang aku tak minat.contoh seperti hanjeng Pitbull tu..aku akan tibe2 terminat dengan drastiknyer,toksah pikir2 memanjang.ahaks..bukan Pitbull tu jer...si Archuleta yang aku dok ignore dulu tetibe pulak masuk mimpi aku dulu2..speaking melayu pulak tu..maner tak terminat nyer wey..ahahahaaha..time tu lagu CRUSH tengah hot..layann...hahaha..( asek gelak jer..)..tapi apessal la mesti retis?tak paham aku..


BILA AKU BERMIMPI....


...akan mimpi yang tersangat indah..cewahh...aku akan dok ingat kat memaner...kalau la boleh jadi betul..haha..tak kire time blaja ker...time makan ker..(puitis gitu la pulak yer..).dan aku cube ingat balik yang aku terlupa tu...sampai aku boleh hafal dah..pastu,boleh menggedik bukak ape2 buku dan TULIS...TULIS..tapi kat asrama jer la terjadi.kat rumah takde makne aku nak pegang2 pen ni..kalau harap kat rumah,bukak2 tenet jer habis dok melayang tah kemaner..


BILA AKU BANGUN JE TIDUR....


...kat asrama....akan ader satu perasaan benci dalam pikiran aku..sape2 jer yang aku nampak time bangun tido jer..mak aih....rase menyampah giler...padahal diorang tak buat pape pon ngan aku...tapi seriyes rase nak tibai jer lagi2 yang first muncul kat mata aku ni ha.tapi kat asrama jer la terjadi...kat rumah tak pernah pulak..apesal tah..stress ke hape..


BILA AKU BANGUN JE TIDUR....


akan ader satu lagu ter-otomatik set kat kepala aku...mula dari aku turun katil,bukak loker,mandi...habes lagu tu ditaram kat pikiran aku..tapi lagu2 yang latest laa..habis Bruno,Swift,Rihanna masok....ahahahaha..maybe kat asrama takder hiburan kott..kat rumah jer boleh dengo lagu..kat asrama kalau kau nak dengo azan jer la..ihik.dok asrama ni ader je yang tak penah aku dapat kat rumah tetibe ter'dapat' sewenang2 nyer..


Ok lah..sebenarnye aku rasa entri kali ni aku rasa cam tak laku je..
yelah,sape lah yang nak bace kesah2 riwayat aku ni kan..ahaks.(T.T)
oh,kalau korang ader PERSAMAAN cam aku ni tolong INFORM yer..ahahaha..



Sekian.terime kasih.



5 comments:

bukan photographer said...

rasa mcm tgh mimpi plak baca entri ni..hehe

myra azraff said...

@bukan photographer
time buat entri ni pon da nak tido.ahaks.

YOUsoF said...

Ni mimpi international namanya.. ;D

Setakat ni aku tak pernah mimpi artis hollywood lagi.. Tu la orang tua² ada cakap jangan benci sangat orang tu, nanti jadi sayang.. Ad kaitan la dengan kau kan.. haha


Boleh tahan laku entri ni cuma kau jual 'mahal' sangat. err maksud aku panjang. Cuba ringkas dan padatkan.. ;D

myra azraff said...

@YOUsoFpardon my swag encik.eh?panjang ek?aku pon x reti sebenornyer nak ringkaskan ni...takot ade yg x paham..(T.T)

CekbOlat-bOlat said...

bace nih teringat pepsi.. ntah pasepa =,="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 December 2011

Adakah mimpi jugak mengubah korang?


Assalamualaikum.


i know you want me ♫ you know i want ya!!

pada malam yang sejuk untuk buat entri ni,biarla aku bagi starting yang kool sket...hahhahaaha.
ha? ape yang kool nyer? maner? maner ?
ni ha!yang dok kat atas ni... ni PITBULL namenyer...bukan anjing BULLDOG tu..bukan2..
korang minat?mesti minat kan?aku tak minat pon...cehh.lagu dia pon cam hape je..
tapi apessal gambar dier boleh ader kat sini pulak?sebab malam tadi dia masuk mimpi aku ooo..
malam tadi best gilak arh sembang2 ngan dia.sporting je dia..dah nak blah baru ingat 'eh,itu kan Pitbull!'
ahaks.tapi mimpi jer lahh..mimpi.time aku nak buat entri ni pegi la google image kejap,carik gambar dia.
taip2 'pitbull' dengan bersemangatnyer tetibe sebaris kuar gambar2 hanjeng.hape daa.tak caye pegi terai..
tu yang bangun2 tido tiba2 cam terminat pulak kat dia.haha.sebab bagi aku..


"MIMPI MENGUBAH PERSEPSI SESEORANG"



jadi apakah itu MIMPI?

adeh,pegila carik kat google sendiri.malas pulak aku nak bagi meaning2 ni.hehe.sori.
ok la..seriyes aku mengaku.aku tadak idea sebenornye nak buat entri baru.
jadi,aku cuma nak citer jer la ek camner mimpi tu boleh mengubah aku.bangun dari tidur pun boleh mengubah aku.korang nak tau tak?kalau rasa bosan atau cam harem je korang boleh la cepat2 tekan 'X' kat tab tu.


BILA AKU BERMIMPI....


..akan seseorang yang aku tak minat.contoh seperti hanjeng Pitbull tu..aku akan tibe2 terminat dengan drastiknyer,toksah pikir2 memanjang.ahaks..bukan Pitbull tu jer...si Archuleta yang aku dok ignore dulu tetibe pulak masuk mimpi aku dulu2..speaking melayu pulak tu..maner tak terminat nyer wey..ahahahaaha..time tu lagu CRUSH tengah hot..layann...hahaha..( asek gelak jer..)..tapi apessal la mesti retis?tak paham aku..


BILA AKU BERMIMPI....


...akan mimpi yang tersangat indah..cewahh...aku akan dok ingat kat memaner...kalau la boleh jadi betul..haha..tak kire time blaja ker...time makan ker..(puitis gitu la pulak yer..).dan aku cube ingat balik yang aku terlupa tu...sampai aku boleh hafal dah..pastu,boleh menggedik bukak ape2 buku dan TULIS...TULIS..tapi kat asrama jer la terjadi.kat rumah takde makne aku nak pegang2 pen ni..kalau harap kat rumah,bukak2 tenet jer habis dok melayang tah kemaner..


BILA AKU BANGUN JE TIDUR....


...kat asrama....akan ader satu perasaan benci dalam pikiran aku..sape2 jer yang aku nampak time bangun tido jer..mak aih....rase menyampah giler...padahal diorang tak buat pape pon ngan aku...tapi seriyes rase nak tibai jer lagi2 yang first muncul kat mata aku ni ha.tapi kat asrama jer la terjadi...kat rumah tak pernah pulak..apesal tah..stress ke hape..


BILA AKU BANGUN JE TIDUR....


akan ader satu lagu ter-otomatik set kat kepala aku...mula dari aku turun katil,bukak loker,mandi...habes lagu tu ditaram kat pikiran aku..tapi lagu2 yang latest laa..habis Bruno,Swift,Rihanna masok....ahahahaha..maybe kat asrama takder hiburan kott..kat rumah jer boleh dengo lagu..kat asrama kalau kau nak dengo azan jer la..ihik.dok asrama ni ader je yang tak penah aku dapat kat rumah tetibe ter'dapat' sewenang2 nyer..


Ok lah..sebenarnye aku rasa entri kali ni aku rasa cam tak laku je..
yelah,sape lah yang nak bace kesah2 riwayat aku ni kan..ahaks.(T.T)
oh,kalau korang ader PERSAMAAN cam aku ni tolong INFORM yer..ahahaha..



Sekian.terime kasih.



5 comments:

bukan photographer said...

rasa mcm tgh mimpi plak baca entri ni..hehe

myra azraff said...

@bukan photographer
time buat entri ni pon da nak tido.ahaks.

YOUsoF said...

Ni mimpi international namanya.. ;D

Setakat ni aku tak pernah mimpi artis hollywood lagi.. Tu la orang tua² ada cakap jangan benci sangat orang tu, nanti jadi sayang.. Ad kaitan la dengan kau kan.. haha


Boleh tahan laku entri ni cuma kau jual 'mahal' sangat. err maksud aku panjang. Cuba ringkas dan padatkan.. ;D

myra azraff said...

@YOUsoFpardon my swag encik.eh?panjang ek?aku pon x reti sebenornyer nak ringkaskan ni...takot ade yg x paham..(T.T)

CekbOlat-bOlat said...

bace nih teringat pepsi.. ntah pasepa =,="