01 December 2011

Hergh~Bengang betul aku tadi petang ooo..



Assalamualaikum.



tadi petang ooo...aku jawab paper seni...lukis2 gitu.....tapi kondisi aku tak berape bagos doo...
herghhh...herghhh....time lukis2,bole pulak nyamok gigit......eh,eh...tak gigit lagik......
bole pulak dia pusing2 keliling aku.. ingat aku roundabout ke hape?!
nak tepuk beliau sampai mati,segan 1.....pastu cume 4 bijik je budak sains termasok aku jer yang jawab paper tu...yang laen sumer budak kelas laenn..mane tak segan nyer....
kat sebelah pulak ader budak laki yang UNKNOWN...(macam math pulak yer...)
pastu kalau aku tepok pon,maunyer bunyik macam bom,kang elok2 semua senyap,aku yang buat bom tu.
tak lame kemudian barulah mati dengan happy nyamok tu lepas aku dapat dia....
tergaru2 aku sampai terganggu giler.....esakk...esakk.....
pastu....(ader lagi pastu).....time bukak 1 botol waterkaler baru nih,bole pulak air dia kebabom pulak,
tak sebati sampai air bertakung kat permukaan atas,naseb baek aku hala ke lantai.kalau tak pakai baju batik aku....dah tak kene baju...kene pulak kat tangan aku...hadoyy....melekit2 pulak tu...
sabo jer la....cecover2 jer la time tu....time SPM la nak jawab seni ade problem,minyak hangin betul aku...
tapi ooo,ramai giler yang cepat kuar dari dewan tadi ..aku pon first time arhh...hak hak..*batak
setat pukul 2,pukul 4 aku dah habis..(ade sejam lagi tamat)...pandang2 belakang ader sorang laki je tinggal,pompuan elok je berderet.....aku yang dah siap pon dudok lelame sampai saket pinggang..sob..sob..

Wassalam







4 comments:

Pocket said...

allaaaa...
kalau math exam tu yer la nak kena tunggu sampai cikgu bagi berambus baru nak berambus kan :D

almaklumlah, math tu kalau kita check double check pun bagus,

lukisan, nak check apo nyo lagi?

heheh

sila bawak ridsect nanti okeh:D

fiey zara malaiqa said...

suke bace post yang ader doodle :)
comel jer..

anyway..akak follow :)

myra azraff said...

@Pocket
okey2,bukan bwak spray jer,bawak je skali yg lingkaran punyer^^

myra azraff said...

@fiey zara malaiqa
makasih kak ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

01 December 2011

Hergh~Bengang betul aku tadi petang ooo..



Assalamualaikum.



tadi petang ooo...aku jawab paper seni...lukis2 gitu.....tapi kondisi aku tak berape bagos doo...
herghhh...herghhh....time lukis2,bole pulak nyamok gigit......eh,eh...tak gigit lagik......
bole pulak dia pusing2 keliling aku.. ingat aku roundabout ke hape?!
nak tepuk beliau sampai mati,segan 1.....pastu cume 4 bijik je budak sains termasok aku jer yang jawab paper tu...yang laen sumer budak kelas laenn..mane tak segan nyer....
kat sebelah pulak ader budak laki yang UNKNOWN...(macam math pulak yer...)
pastu kalau aku tepok pon,maunyer bunyik macam bom,kang elok2 semua senyap,aku yang buat bom tu.
tak lame kemudian barulah mati dengan happy nyamok tu lepas aku dapat dia....
tergaru2 aku sampai terganggu giler.....esakk...esakk.....
pastu....(ader lagi pastu).....time bukak 1 botol waterkaler baru nih,bole pulak air dia kebabom pulak,
tak sebati sampai air bertakung kat permukaan atas,naseb baek aku hala ke lantai.kalau tak pakai baju batik aku....dah tak kene baju...kene pulak kat tangan aku...hadoyy....melekit2 pulak tu...
sabo jer la....cecover2 jer la time tu....time SPM la nak jawab seni ade problem,minyak hangin betul aku...
tapi ooo,ramai giler yang cepat kuar dari dewan tadi ..aku pon first time arhh...hak hak..*batak
setat pukul 2,pukul 4 aku dah habis..(ade sejam lagi tamat)...pandang2 belakang ader sorang laki je tinggal,pompuan elok je berderet.....aku yang dah siap pon dudok lelame sampai saket pinggang..sob..sob..

Wassalam







4 comments:

Pocket said...

allaaaa...
kalau math exam tu yer la nak kena tunggu sampai cikgu bagi berambus baru nak berambus kan :D

almaklumlah, math tu kalau kita check double check pun bagus,

lukisan, nak check apo nyo lagi?

heheh

sila bawak ridsect nanti okeh:D

fiey zara malaiqa said...

suke bace post yang ader doodle :)
comel jer..

anyway..akak follow :)

myra azraff said...

@Pocket
okey2,bukan bwak spray jer,bawak je skali yg lingkaran punyer^^

myra azraff said...

@fiey zara malaiqa
makasih kak ♥