21 January 2012

FREE STUFF : Doodle Berdiri




Assalamualaikum.



Hari ni aku just nak bagi doodle lagi..semalam lagi aku dah ready siapkan.
(semangat habiss..haha)
letak la doodle ni kat memaner,aku tau korang kan kretip..
okeylah,nak ambik semua pun boleh..tapi komen dulu okey..
*err..macam ler lawo sangat..




















yang last ni sketch dier...korang boleh warnakan sendiri kalau nak..
semua doodle ni dalam format png..jadi jangan risau..
sorry doodle ni takder kaki ,sobss sobs...haha

DRAG KE NEW TAB untuk proses save yang lebih senang.:)









Sekian,terima kasih.





30 comments:

Shima Yahya said...

comel comel XD

cik Atiera said...

doodle sgt comel! :D

teringinnyaa nak pandai buat doodle.. tp da byk mencuba, ttap tak jadi.. huhu :D

kusyi said...

rjin nye awk buat freebies. haha..lawa2!! sy amek ye! :)

Dr.Kyra said...

cantiknya doodle awak, kyra tga blja bt doodle..skrg ni tga buat doodle ke 3...tpi tk comel pun hihihi...kyra suka tgk org pndai buat doodle ni ^^

Misya_mimie said...

COMEL semua doodle dia.. kagum tengok !

Azreen Shahida said...

waa ~ akak SPM erk ? gud luck ! BTW , cntek Doodle akak ! nk stu leyh ?

Nur aqiLah said...

sangat comel!!!!

Hakimy Zamri said...

comey macam Myra Azraff :DD nice doodle .... nak gak..hahaha :D

keri ikhwan said...

cun!

Ifti Sahary said...

Ambik 1 tau. Comey jer...

merahitujambu said...

ala2.comelnyaa doodle ayu gitu

myra azraff said...

alhamdulillah.
terima kasih kepada anda semua^_^

Syu said...

nk satu ye? cutee gilerrr <3 :D

CCICute Design said...

alolo...shomey2.. ^_^

Alieya Punya Belog said...

ambik satu comel la

*ZaFirAh* said...

Pergh!comel gila!
Fira amik 3 ya?;)

oneylofeunhyuk said...

comelnyer OMO

Gua said...

nak satu tau! nak kaler merahh. alolorr, comel! geram. hehe :) btw, thanx Myra :)

Encik Troll said...

May I edit your doodle with my troll collections? LOL! :p

saya_arief said...

seyes comel.
:)

cik nAdyYa ツ said...

law0oo nye d0odle aw0kk ..
nak satu ehhh ..
thxx ;D

Siti Nurazlinda said...

kalau boleh nak ambek semua kat sini! tapi, mak marah kalau linda tamak. so, linda ambek satu-satu ye. terima kasih :))

Mie Hishamuddin said...

waahh! comel =)

budak.kecik said...

lawa la =)) sy amik ea

Scha_Nana :) said...

Akak ! Scha ambil semua . Eee , geram tengok doodles tu . Comel sangad ! Nanti Scha credit dekat akak ea ? Thanks :)

KN28 said...

saya amik! ;)

SiTi NaJwa said...

sekali lagi sya ambik . thnx :)

najibah('; said...

sekali lagi saya amek warna pink . thanx taww (:

natrah maslion said...

saya amek satu yaa tyouu

Aisyah Athirah said...

saya ambik yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 January 2012

FREE STUFF : Doodle Berdiri




Assalamualaikum.



Hari ni aku just nak bagi doodle lagi..semalam lagi aku dah ready siapkan.
(semangat habiss..haha)
letak la doodle ni kat memaner,aku tau korang kan kretip..
okeylah,nak ambik semua pun boleh..tapi komen dulu okey..
*err..macam ler lawo sangat..




















yang last ni sketch dier...korang boleh warnakan sendiri kalau nak..
semua doodle ni dalam format png..jadi jangan risau..
sorry doodle ni takder kaki ,sobss sobs...haha

DRAG KE NEW TAB untuk proses save yang lebih senang.:)









Sekian,terima kasih.





30 comments:

Shima Yahya said...

comel comel XD

cik Atiera said...

doodle sgt comel! :D

teringinnyaa nak pandai buat doodle.. tp da byk mencuba, ttap tak jadi.. huhu :D

kusyi said...

rjin nye awk buat freebies. haha..lawa2!! sy amek ye! :)

Dr.Kyra said...

cantiknya doodle awak, kyra tga blja bt doodle..skrg ni tga buat doodle ke 3...tpi tk comel pun hihihi...kyra suka tgk org pndai buat doodle ni ^^

Misya_mimie said...

COMEL semua doodle dia.. kagum tengok !

Azreen Shahida said...

waa ~ akak SPM erk ? gud luck ! BTW , cntek Doodle akak ! nk stu leyh ?

Nur aqiLah said...

sangat comel!!!!

Hakimy Zamri said...

comey macam Myra Azraff :DD nice doodle .... nak gak..hahaha :D

keri ikhwan said...

cun!

Ifti Sahary said...

Ambik 1 tau. Comey jer...

merahitujambu said...

ala2.comelnyaa doodle ayu gitu

myra azraff said...

alhamdulillah.
terima kasih kepada anda semua^_^

Syu said...

nk satu ye? cutee gilerrr <3 :D

CCICute Design said...

alolo...shomey2.. ^_^

Alieya Punya Belog said...

ambik satu comel la

*ZaFirAh* said...

Pergh!comel gila!
Fira amik 3 ya?;)

oneylofeunhyuk said...

comelnyer OMO

Gua said...

nak satu tau! nak kaler merahh. alolorr, comel! geram. hehe :) btw, thanx Myra :)

Encik Troll said...

May I edit your doodle with my troll collections? LOL! :p

saya_arief said...

seyes comel.
:)

cik nAdyYa ツ said...

law0oo nye d0odle aw0kk ..
nak satu ehhh ..
thxx ;D

Siti Nurazlinda said...

kalau boleh nak ambek semua kat sini! tapi, mak marah kalau linda tamak. so, linda ambek satu-satu ye. terima kasih :))

Mie Hishamuddin said...

waahh! comel =)

budak.kecik said...

lawa la =)) sy amik ea

Scha_Nana :) said...

Akak ! Scha ambil semua . Eee , geram tengok doodles tu . Comel sangad ! Nanti Scha credit dekat akak ea ? Thanks :)

KN28 said...

saya amik! ;)

SiTi NaJwa said...

sekali lagi sya ambik . thnx :)

najibah('; said...

sekali lagi saya amek warna pink . thanx taww (:

natrah maslion said...

saya amek satu yaa tyouu

Aisyah Athirah said...

saya ambik yer :)