29 January 2012

Hakikat Yang Korang Tak Boleh Nak Sangkal.





Assalamualaikum.




number 1


"Le you finished writing an entry and check your dashboard"




YOU : 



30 minutes later.....




YOU : 





number 2


"Le retiss blogger finished writing his/her entry and check their dashboard"




THEM : 




9 minutes later.....




THEM : 






TAK PAHAM? pahamkan sendiri....
TAK SETUJU? kesah pulak aku...haha




sila jangan percaya '37 COMMENT' kat dashboard aku tu..
kalau bebetul terjadi pun boleh masuk wad aku...okey aku mengaku no 1 tu memang aku.haha
kalau korang reti inspect element,jadikan '100 COMMENT' pon boleh ..lalala




Sekian,terima kasih.





19 comments:

Fidz Raymond said...

ok... 'nice',,,,,,,, cause i dunt get it... hehe

Rosalia said...

hakhakhak :D smela kita yg satu tu.

zuk zuhaiza said...

true. kite 24 hours later belum tentu '1 comments need to be moderated

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. ko ni mmg senget btullah.. mg betul pun..
aku bW dulu dr mnggu.. (~,~)

Zaki Muhammad said...

Hahah
kadangkala untuk menarik minat orang mambaca agak sukar.
Lantas menyukarkan kita untuk mendapatkan feedback drpd blogger yang lain
I got it!

nazreen said...

hahahaha....nice nice nice :D

Hakimy Zamri said...

HAHAHA..tak paham 100% tapi best :D nice entry..hehehehe..retiss laa ko ni :D

myra azraff said...

fidz : tu lah ko.ber-blogging separuh jalan sape suruh..kang x paham..haha

rosalia : memang!:D

zuk : lama benor 24 hours tu..hehe

cekbolat : tepakse bw 100 blog baru dpt agaknya..kah kah..

zaki : trimas sebab paham:D

nazreen : trimas :D

kimy : kire cam aku ni,dpt 1 komen pon dah eksaited..kalau blogger yg retis dpt berpuluh2 komen pon rilek aje..bukan ko retis ke?..kuang kuang...:DDD

Nur Atikah said...

kadang2 dpt 1 comment pun dah rasa bangga gila haha :D

My Name is Mar said...

HahahahahahaXD
Hawau gilerrrrr beb..

Zahirah Dzulkifli said...

Sokong! Wakaka. Dorang memang banyak betul komen. Huih. Terasa terancam. Hoho

syamsyam said...

haha like this xD trololo..

keri ikhwan said...

kahkah... bab mengutuk no.1

myra azraff said...

nur atikah : itu mmg semestinyaXD

mar : hawau?=how are you?ntah!haha

zahirah : dah sokong jgn lupa undi saya untuk pilihanraya akan dtg.haha

symsyam : err..thanks.:)

keri : ini fitnah!haha..keri jeles..

AMELY ATHIYA AFANDI said...

ahaha retis bole lerr ;p

Original CikTeddy said...

untunglah kalo cmtu..huhu

Mr.Trollulz said...

lemme tel u......
















































nothing. problem? huahaha. :D

BiQa HatmiN said...

penyakit...penyakit... kalau dah restis memang la..tp serius xpnah bukak dashboard untuk tgk komen.tunggu email ke hp je. ting tong..haha

fiza nurani said...

haha.. untunglaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 January 2012

Hakikat Yang Korang Tak Boleh Nak Sangkal.





Assalamualaikum.




number 1


"Le you finished writing an entry and check your dashboard"




YOU : 



30 minutes later.....




YOU : 





number 2


"Le retiss blogger finished writing his/her entry and check their dashboard"




THEM : 




9 minutes later.....




THEM : 






TAK PAHAM? pahamkan sendiri....
TAK SETUJU? kesah pulak aku...haha




sila jangan percaya '37 COMMENT' kat dashboard aku tu..
kalau bebetul terjadi pun boleh masuk wad aku...okey aku mengaku no 1 tu memang aku.haha
kalau korang reti inspect element,jadikan '100 COMMENT' pon boleh ..lalala




Sekian,terima kasih.





19 comments:

Fidz Raymond said...

ok... 'nice',,,,,,,, cause i dunt get it... hehe

Rosalia said...

hakhakhak :D smela kita yg satu tu.

zuk zuhaiza said...

true. kite 24 hours later belum tentu '1 comments need to be moderated

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. ko ni mmg senget btullah.. mg betul pun..
aku bW dulu dr mnggu.. (~,~)

Zaki Muhammad said...

Hahah
kadangkala untuk menarik minat orang mambaca agak sukar.
Lantas menyukarkan kita untuk mendapatkan feedback drpd blogger yang lain
I got it!

nazreen said...

hahahaha....nice nice nice :D

Hakimy Zamri said...

HAHAHA..tak paham 100% tapi best :D nice entry..hehehehe..retiss laa ko ni :D

myra azraff said...

fidz : tu lah ko.ber-blogging separuh jalan sape suruh..kang x paham..haha

rosalia : memang!:D

zuk : lama benor 24 hours tu..hehe

cekbolat : tepakse bw 100 blog baru dpt agaknya..kah kah..

zaki : trimas sebab paham:D

nazreen : trimas :D

kimy : kire cam aku ni,dpt 1 komen pon dah eksaited..kalau blogger yg retis dpt berpuluh2 komen pon rilek aje..bukan ko retis ke?..kuang kuang...:DDD

Nur Atikah said...

kadang2 dpt 1 comment pun dah rasa bangga gila haha :D

My Name is Mar said...

HahahahahahaXD
Hawau gilerrrrr beb..

Zahirah Dzulkifli said...

Sokong! Wakaka. Dorang memang banyak betul komen. Huih. Terasa terancam. Hoho

syamsyam said...

haha like this xD trololo..

keri ikhwan said...

kahkah... bab mengutuk no.1

myra azraff said...

nur atikah : itu mmg semestinyaXD

mar : hawau?=how are you?ntah!haha

zahirah : dah sokong jgn lupa undi saya untuk pilihanraya akan dtg.haha

symsyam : err..thanks.:)

keri : ini fitnah!haha..keri jeles..

AMELY ATHIYA AFANDI said...

ahaha retis bole lerr ;p

Original CikTeddy said...

untunglah kalo cmtu..huhu

Mr.Trollulz said...

lemme tel u......
















































nothing. problem? huahaha. :D

BiQa HatmiN said...

penyakit...penyakit... kalau dah restis memang la..tp serius xpnah bukak dashboard untuk tgk komen.tunggu email ke hp je. ting tong..haha

fiza nurani said...

haha.. untunglaa :)