24 January 2012

Vektor Untuk Minggu Ini.




Assalamualaikum.


err..hari ni aku dah takder idea lah nak tulis apa kat blog.haha.
jadik aku just post vektor yang aku lukis dalam minggu ni dan minggu lepas punya boleh?
sedih aku mendengar kata2 Arif bahawasanya ader orang kata hasil2 lukisan vektor ni ..
kelakar dan takder taste.
bak kata WLA-ian..orang tu buta seni kott..entah ler..aku maleh nak mengumpat2 ni..
*tapi kalau aku jumpa orang tu memang aku kasi tendang habis2.
takder taste?dia makan kot vektor tu..tambah ler secukup rasa..baru kewl kan?

"hidup ini terlalu singkat untuk memikirkan orang lain."
(ayat kopi pes buku Dr.Fadzilah Kamsah).muahaha



1) vektor Yusriey Yunus



ader yang kate vektor ni cam Fizo Omar..ye ker?
cehh yus..bangge la ko yer?haha...retiss retiss



2) vektor Hana Tajima.



kamus terjemahan elektronik Hana!
yang ni saja menggedik nak buat..kate dia ni retiss yer dak..
ni versi hitam putih!saje nak try..

nak tengok vid tuto dier tengok ENTRI NI.

okey,hanya setakat ni je..akan di-update selagi mampu dan tak malu..haha..:D

korang2...tolongla guna Fibox yer...
aku tak larat la nak re-type balik nama aku kat Cbox..penat tau..
sampai aku taip lelaju kengkadang jadik Myra Arzaff sebab bengang sangat..
kengkadang 'POSTING FAILED ERROR.POSTING FAILED ERROR....'(buat suare robot)
aku tau,Fibox tu tak cantik rupa dier..aku dulu pon menyampah first time guna..tapi lelama menyampah mesti suka..mesti korang sayang kan nak buang Cbox sebab bole letak smiley comel2?
sobsss sobss...buanglah yang keruh..ambil yang jernih..*apo kobondo aku cakap ni.







Sekian,terima kasih.






22 comments:

Fidz Raymond said...

fibox 2356783246899532268953367880954387478955327906332 kali ganda lagi effisien dry yg len.. and btw seriously nobody cn draw vector as nice as you... haha

Misya_mimie said...

yupp .. diorang buta seni .. lelebih lagi yang tak ada blog tuh ... sure gelakk kan kita.. sebenar nye diorang jelez tada bakat ..huhu

Hadi Marosadee 히스 said...

perghhh,, like yg hana tajima tuu,, my sis said,, jjadi molekkk!!haha

hana said...

cantek la..
=D

zuk zuhaiza said...

lukis org lidi pun ade seni kot. eheee

Anis Diyana said...

lawanyeee,nak suruh anis jeles lettew.hahak xD

Aweyn said...

like yg hana tajima tuuu :D

Husin said...

Pfftttttt........!!!
cantik gileee.....!!
saya buat x jadi2......bengang jee....haha...
keep up the good work!! :D

Emy Sharmimi Nadia said...

ala...cmne nk bt?? btw, nk tempah blh?



reply segera (:

myra azraff said...

fidz : kalau ni yg terbaik,kat luar sana ramai lagi yg terbaik.semua org x sempurna..:)

misya : mereka kena cuba..(T.T)

hana : :)

zuk : betul tu..

AD : vektor anda comel^^

aweyn : trimas:)

husin : teruskan usaha..lama2 mesti bole..

emy : vektor ni bukan untuk tempahan.:D

merahitujambu said...

wow..menarik tuuu

merahitujambu said...

lepas ni lukis sy pulakXD

ArifChangmin said...

lalala . terasa diri ini femes sbb nama kita ada dalam entry nih. bangga kita. haha #gedik :P

My Name is Mar said...

yesszzzzzzzzz..
Fibox terbaekkkkkkkkkk~~

Encik Troll said...

Vektor itu apa????
Fibox itu apa?????

I don't know anything. -.-

EZAD AMIR said...

weh cik kak..tolong wt tuto plis..
aq minat seni2 cmni..
tp aq lg suka guna pen dgn kertas..
=.="
cmne nk lukis pkai excell n PS erk??
cm susah je..
wt la tuto 1...
xnak video..susah nk bukak..hek3..

myra azraff said...

merahitujambu : teringin jugak sebenarnya nak lukis muke akak..hehe

arif : sebut apa arif?alhamdulillah..ekekeke

mar : that's right!

encik troll : fibox tu kotak chat kat blog..vektor tu art yg mengkartunkan apa2 creature..(ye kot)..:D

ezad : insyaallah satu hari nanti..akan didedahkan..kuang3

CekbOlat-bOlat said...

haaha.. ko angin ngn fibox la ni yee.. woooo

EZAD AMIR said...

cpt la dedah tuto tu..ekekeke

myra azraff said...

cekbolat : cbox la nyott..haha

ezad : dedah sana sini itu berdose..huha huha..(merepek dah aku ni)

keri ikhwan said...

aku tetap pilih vektor yusriey tu sbg karya terbaik myra azraff stakat nih :)

myra azraff said...

terima kasih keri:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 January 2012

Vektor Untuk Minggu Ini.




Assalamualaikum.


err..hari ni aku dah takder idea lah nak tulis apa kat blog.haha.
jadik aku just post vektor yang aku lukis dalam minggu ni dan minggu lepas punya boleh?
sedih aku mendengar kata2 Arif bahawasanya ader orang kata hasil2 lukisan vektor ni ..
kelakar dan takder taste.
bak kata WLA-ian..orang tu buta seni kott..entah ler..aku maleh nak mengumpat2 ni..
*tapi kalau aku jumpa orang tu memang aku kasi tendang habis2.
takder taste?dia makan kot vektor tu..tambah ler secukup rasa..baru kewl kan?

"hidup ini terlalu singkat untuk memikirkan orang lain."
(ayat kopi pes buku Dr.Fadzilah Kamsah).muahaha



1) vektor Yusriey Yunus



ader yang kate vektor ni cam Fizo Omar..ye ker?
cehh yus..bangge la ko yer?haha...retiss retiss



2) vektor Hana Tajima.



kamus terjemahan elektronik Hana!
yang ni saja menggedik nak buat..kate dia ni retiss yer dak..
ni versi hitam putih!saje nak try..

nak tengok vid tuto dier tengok ENTRI NI.

okey,hanya setakat ni je..akan di-update selagi mampu dan tak malu..haha..:D

korang2...tolongla guna Fibox yer...
aku tak larat la nak re-type balik nama aku kat Cbox..penat tau..
sampai aku taip lelaju kengkadang jadik Myra Arzaff sebab bengang sangat..
kengkadang 'POSTING FAILED ERROR.POSTING FAILED ERROR....'(buat suare robot)
aku tau,Fibox tu tak cantik rupa dier..aku dulu pon menyampah first time guna..tapi lelama menyampah mesti suka..mesti korang sayang kan nak buang Cbox sebab bole letak smiley comel2?
sobsss sobss...buanglah yang keruh..ambil yang jernih..*apo kobondo aku cakap ni.







Sekian,terima kasih.






22 comments:

Fidz Raymond said...

fibox 2356783246899532268953367880954387478955327906332 kali ganda lagi effisien dry yg len.. and btw seriously nobody cn draw vector as nice as you... haha

Misya_mimie said...

yupp .. diorang buta seni .. lelebih lagi yang tak ada blog tuh ... sure gelakk kan kita.. sebenar nye diorang jelez tada bakat ..huhu

Hadi Marosadee 히스 said...

perghhh,, like yg hana tajima tuu,, my sis said,, jjadi molekkk!!haha

hana said...

cantek la..
=D

zuk zuhaiza said...

lukis org lidi pun ade seni kot. eheee

Anis Diyana said...

lawanyeee,nak suruh anis jeles lettew.hahak xD

Aweyn said...

like yg hana tajima tuuu :D

Husin said...

Pfftttttt........!!!
cantik gileee.....!!
saya buat x jadi2......bengang jee....haha...
keep up the good work!! :D

Emy Sharmimi Nadia said...

ala...cmne nk bt?? btw, nk tempah blh?



reply segera (:

myra azraff said...

fidz : kalau ni yg terbaik,kat luar sana ramai lagi yg terbaik.semua org x sempurna..:)

misya : mereka kena cuba..(T.T)

hana : :)

zuk : betul tu..

AD : vektor anda comel^^

aweyn : trimas:)

husin : teruskan usaha..lama2 mesti bole..

emy : vektor ni bukan untuk tempahan.:D

merahitujambu said...

wow..menarik tuuu

merahitujambu said...

lepas ni lukis sy pulakXD

ArifChangmin said...

lalala . terasa diri ini femes sbb nama kita ada dalam entry nih. bangga kita. haha #gedik :P

My Name is Mar said...

yesszzzzzzzzz..
Fibox terbaekkkkkkkkkk~~

Encik Troll said...

Vektor itu apa????
Fibox itu apa?????

I don't know anything. -.-

EZAD AMIR said...

weh cik kak..tolong wt tuto plis..
aq minat seni2 cmni..
tp aq lg suka guna pen dgn kertas..
=.="
cmne nk lukis pkai excell n PS erk??
cm susah je..
wt la tuto 1...
xnak video..susah nk bukak..hek3..

myra azraff said...

merahitujambu : teringin jugak sebenarnya nak lukis muke akak..hehe

arif : sebut apa arif?alhamdulillah..ekekeke

mar : that's right!

encik troll : fibox tu kotak chat kat blog..vektor tu art yg mengkartunkan apa2 creature..(ye kot)..:D

ezad : insyaallah satu hari nanti..akan didedahkan..kuang3

CekbOlat-bOlat said...

haaha.. ko angin ngn fibox la ni yee.. woooo

EZAD AMIR said...

cpt la dedah tuto tu..ekekeke

myra azraff said...

cekbolat : cbox la nyott..haha

ezad : dedah sana sini itu berdose..huha huha..(merepek dah aku ni)

keri ikhwan said...

aku tetap pilih vektor yusriey tu sbg karya terbaik myra azraff stakat nih :)

myra azraff said...

terima kasih keri:)