Vektor Untuk Minggu Ini.

2:14 PM




Assalamualaikum.


err..hari ni aku dah takder idea lah nak tulis apa kat blog.haha.
jadik aku just post vektor yang aku lukis dalam minggu ni dan minggu lepas punya boleh?
sedih aku mendengar kata2 Arif bahawasanya ader orang kata hasil2 lukisan vektor ni ..
kelakar dan takder taste.
bak kata WLA-ian..orang tu buta seni kott..entah ler..aku maleh nak mengumpat2 ni..
*tapi kalau aku jumpa orang tu memang aku kasi tendang habis2.
takder taste?dia makan kot vektor tu..tambah ler secukup rasa..baru kewl kan?

"hidup ini terlalu singkat untuk memikirkan orang lain."
(ayat kopi pes buku Dr.Fadzilah Kamsah).muahaha



1) vektor Yusriey Yunus



ader yang kate vektor ni cam Fizo Omar..ye ker?
cehh yus..bangge la ko yer?haha...retiss retiss



2) vektor Hana Tajima.



kamus terjemahan elektronik Hana!
yang ni saja menggedik nak buat..kate dia ni retiss yer dak..
ni versi hitam putih!saje nak try..

nak tengok vid tuto dier tengok ENTRI NI.

okey,hanya setakat ni je..akan di-update selagi mampu dan tak malu..haha..:D

korang2...tolongla guna Fibox yer...
aku tak larat la nak re-type balik nama aku kat Cbox..penat tau..
sampai aku taip lelaju kengkadang jadik Myra Arzaff sebab bengang sangat..
kengkadang 'POSTING FAILED ERROR.POSTING FAILED ERROR....'(buat suare robot)
aku tau,Fibox tu tak cantik rupa dier..aku dulu pon menyampah first time guna..tapi lelama menyampah mesti suka..mesti korang sayang kan nak buang Cbox sebab bole letak smiley comel2?
sobsss sobss...buanglah yang keruh..ambil yang jernih..*apo kobondo aku cakap ni.







Sekian,terima kasih.






You Might Also Like

22 komen

  1. fibox 2356783246899532268953367880954387478955327906332 kali ganda lagi effisien dry yg len.. and btw seriously nobody cn draw vector as nice as you... haha

    ReplyDelete
  2. yupp .. diorang buta seni .. lelebih lagi yang tak ada blog tuh ... sure gelakk kan kita.. sebenar nye diorang jelez tada bakat ..huhu

    ReplyDelete
  3. perghhh,, like yg hana tajima tuu,, my sis said,, jjadi molekkk!!haha

    ReplyDelete
  4. lukis org lidi pun ade seni kot. eheee

    ReplyDelete
  5. lawanyeee,nak suruh anis jeles lettew.hahak xD

    ReplyDelete
  6. Pfftttttt........!!!
    cantik gileee.....!!
    saya buat x jadi2......bengang jee....haha...
    keep up the good work!! :D

    ReplyDelete
  7. ala...cmne nk bt?? btw, nk tempah blh?



    reply segera (:

    ReplyDelete
  8. fidz : kalau ni yg terbaik,kat luar sana ramai lagi yg terbaik.semua org x sempurna..:)

    misya : mereka kena cuba..(T.T)

    hana : :)

    zuk : betul tu..

    AD : vektor anda comel^^

    aweyn : trimas:)

    husin : teruskan usaha..lama2 mesti bole..

    emy : vektor ni bukan untuk tempahan.:D

    ReplyDelete
  9. lalala . terasa diri ini femes sbb nama kita ada dalam entry nih. bangga kita. haha #gedik :P

    ReplyDelete
  10. yesszzzzzzzzz..
    Fibox terbaekkkkkkkkkk~~

    ReplyDelete
  11. Vektor itu apa????
    Fibox itu apa?????

    I don't know anything. -.-

    ReplyDelete
  12. weh cik kak..tolong wt tuto plis..
    aq minat seni2 cmni..
    tp aq lg suka guna pen dgn kertas..
    =.="
    cmne nk lukis pkai excell n PS erk??
    cm susah je..
    wt la tuto 1...
    xnak video..susah nk bukak..hek3..

    ReplyDelete
  13. merahitujambu : teringin jugak sebenarnya nak lukis muke akak..hehe

    arif : sebut apa arif?alhamdulillah..ekekeke

    mar : that's right!

    encik troll : fibox tu kotak chat kat blog..vektor tu art yg mengkartunkan apa2 creature..(ye kot)..:D

    ezad : insyaallah satu hari nanti..akan didedahkan..kuang3

    ReplyDelete
  14. haaha.. ko angin ngn fibox la ni yee.. woooo

    ReplyDelete
  15. cekbolat : cbox la nyott..haha

    ezad : dedah sana sini itu berdose..huha huha..(merepek dah aku ni)

    ReplyDelete
  16. aku tetap pilih vektor yusriey tu sbg karya terbaik myra azraff stakat nih :)

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram