Wordless Wednesday 1 : Vice Versa




Assalamualaikum.





if you ever truly love someone,you'll ended up by hating them.
if you ever hating someone,you'll ended up by loving them.
so lets just having no feelings towards someone.
you'll regret.


haha,ayat tu memang rekaan.tak tau ler ader error ke tak,dah lama tak speaking2 BI ni..







Sekian,terima kasih.







11 komen

  1. cekbolat:macam pernah je..haha

    merahitujambu:trimas cik dudel yg kiut lagi ohsem

    hakimy:eh eh..(terharu):D

    nazz:upin ipin dtg mengomen la..:D

    ReplyDelete
  2. fiza:aiyo,act macam biase jer la..
    macam perasaan anda dekat kawan2..haha

    ReplyDelete
  3. Diwajibkan atas kamu berperang, padahal berperang itu adalah sesuatu yang kamu benci. Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui. (Surah. Al Baqarah:216)

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Follow us








My Instagram