11 January 2012

Wordless Wednesday 1 : Vice Versa




Assalamualaikum.





if you ever truly love someone,you'll ended up by hating them.
if you ever hating someone,you'll ended up by loving them.
so lets just having no feelings towards someone.
you'll regret.


haha,ayat tu memang rekaan.tak tau ler ader error ke tak,dah lama tak speaking2 BI ni..







Sekian,terima kasih.







11 comments:

CekbOlat-bOlat said...

mula2 benci.. pstu suka =="

merahitujambu said...

comel doodle tu..sweet jeee

Hakimy Zamri said...

kreatif :)))

nazz said...

betul betul betul...:D

myra azraff said...

cekbolat:macam pernah je..haha

merahitujambu:trimas cik dudel yg kiut lagi ohsem

hakimy:eh eh..(terharu):D

nazz:upin ipin dtg mengomen la..:D

fiza nurani said...

Ha? no feelings. How how ? Haha

myra azraff said...

fiza:aiyo,act macam biase jer la..
macam perasaan anda dekat kawan2..haha

keri ikhwan said...

Diwajibkan atas kamu berperang, padahal berperang itu adalah sesuatu yang kamu benci. Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui. (Surah. Al Baqarah:216)

seorang insan :: AMB said...

suka tengok gamba tuh..hahaha..

Lady Emilya said...

betul2... =)

CCICute Design said...

sweet kaple...x mo gado2... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 January 2012

Wordless Wednesday 1 : Vice Versa




Assalamualaikum.





if you ever truly love someone,you'll ended up by hating them.
if you ever hating someone,you'll ended up by loving them.
so lets just having no feelings towards someone.
you'll regret.


haha,ayat tu memang rekaan.tak tau ler ader error ke tak,dah lama tak speaking2 BI ni..







Sekian,terima kasih.







11 comments:

CekbOlat-bOlat said...

mula2 benci.. pstu suka =="

merahitujambu said...

comel doodle tu..sweet jeee

Hakimy Zamri said...

kreatif :)))

nazz said...

betul betul betul...:D

myra azraff said...

cekbolat:macam pernah je..haha

merahitujambu:trimas cik dudel yg kiut lagi ohsem

hakimy:eh eh..(terharu):D

nazz:upin ipin dtg mengomen la..:D

fiza nurani said...

Ha? no feelings. How how ? Haha

myra azraff said...

fiza:aiyo,act macam biase jer la..
macam perasaan anda dekat kawan2..haha

keri ikhwan said...

Diwajibkan atas kamu berperang, padahal berperang itu adalah sesuatu yang kamu benci. Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui. (Surah. Al Baqarah:216)

seorang insan :: AMB said...

suka tengok gamba tuh..hahaha..

Lady Emilya said...

betul2... =)

CCICute Design said...

sweet kaple...x mo gado2... ^_^