22 February 2012

Aku Minat Dia...Haha =_='





Assalamualaikum.



err..ape ni ? ape ni ? =,='
apsal tajuk tu menjelikkan ?
ko minat dengan sapa Myra...?
aku...sekarang dah tak reti kenang budi dia..
aku sekarang dah tukar yang lain...sangat sadis..
hish,nilah pompuan,mukadimah pon nak panjang2...cam ade je yang nak baca..
padahal ade je yang scroll laju2..malas nak tau amender yang aku nak citer ni...




sebenarnya...aku dah tukar pasangan...eh,tukar angin...
dulu sentiasa melekat dengan PS...sekarang dengan Paint Sai Tool pulak...ahaha...
aku minat dia..lebih senang,lebih mudah,lebih-melebih la...lukis doodle guna SAI lagik senang..
err..sorilah..ketinggalan zaman sekejap..(eksaited je lebih..haha)..padahal yang lain2 semua dah pro..aku je yang baru nak ber-eksperimental..sampai sakit mental...first guna bende alah ni,boleh tahan la...berbanding first time aku guna PS dulu..rase cam nak mati je...(nasib tak bebetul mati)..




yang ni 1st try...
bukan cubaan kali ke 10 mahupun 12....haha...
*bajet manga je lebih...



2nd try



3rd try



hey..ape ni ? ape ni ? apesal free hair je semua ? (=.=')
biler la nak tobat doodle2 aku ni...*sigh*
ni baru yang trial punya..ehehehe...
moga yang sebelum ni bertambah lebih baik selepas ni...
(suka2 je buat falsampah sendiri..)

nak download?


 dah,tu je yang aku nak citer..haha..
aku dah ade yang baru..yang lama pun ditinggalkan begitu saje...






Sekian,terima kasih.







34 comments:

Fidz Raymond said...

dulu smpai skarang ak tk tau p0n menda alah ap korang bebel.. Haha.

CekbOlat-bOlat said...

xkenang budii kau myra !! ps kau tggalkan -__- bruntunglah kau ade ps.. hewhewhew..

ehh.. smpai skrg aku setia dgn header comel kau.. xtrgeraak nk tukar,, cntik =) makaciii

Cik Chokie said...

wohooo cantiknya :D meh la buat an tok adk satu . hihihi .tengah jeles nih . ^_^

hee haish adk download je dulu at netbook adk paint tool sai . tp x reti guna :'(

ohh mean selama ni akak wat vactor pakai ps cs3 la ea :D

Jomtonton said...

lol.. hahaha.. Myra Curang!!
Teruskan usaha anda berSAIko.. :)

Ahmad Haziq Azlan said...

wow
nak dolod gak la...
kalau betul sai ni cool senang,
mmg babai la paint
huhu

Ayumi Comot said...

eh, comel dah tu.....kalau ayu bangga kot...satu dunia ayu tunjuk...huhu..comel2...^___^

Fakhrul Haiyin said...

ada bakat eh kau nih. lawa. hehe. keep it up. :D

nurul-rasya said...

kira hang ni fast learner la, den banyak kali try guna Paint Tool SAI tu tak jadi2 doodle, jadi dodol ye lah

Azzah said...

saya setia ngan paint.net.dulu pernah gak try paint tool sai tapi tak serasi ngan jiwa.

Cik Kira said...

serious comel mcm sy . ehh ? heee

myra azraff said...

fidz : sebab ko x minat,jadik kau x tau la!haha

cekbolat : ahaha..trimas bolat..setia pada yg tu tau..ahaks

cik chokie : huhu..dek chokie kan terer wat dudel yg comel2 gak..yep..vektor mmg lukis guna ps...:D

jomtonton : wakaka..trimas kak:)

ahmad haziq : selamat berSAIko...mmg kool..nanti try tau..hehe

ayumi : huhu..trimas ayu...1 dunia?camner tu ek....kui kui...^^

fakhrul : alhamdulillah..trimas fakhrul..:D

nurul-rasya : sebab function lebih kurang sama dgn ps..so..takde hal kalau nak terus cuba..hehe

azzah : penah jugak try guna tu..senang la jugak..tapi sebab x biasakan diri guna,tu yg tinggalkan je...huhu

wany said...

nice blog myra~:D

Cik Chokie said...

hehe terasa nk dari tgn org lain ^_^ . fewww melebih . akak buat vactor tu akak skatch or akk guna pen tool ?

zuk zuhaiza said...

hehe. selame nie akak duk mlukis tu guna paint tool sai lah. tapi before nie guna gimp. pastu bile dah kenal paint tool sai nie terus melekat, sebab senang tak complicated. akak tak pernah ade pun software photoshop.

agak aneh kan? eheee

merahitujambu said...

saya jatuh cinta kt dia..erkkkk

nurdani said...

memang cantik betul..ajar saya sifu SAI!!haha

Selendang Merah said...

wah cantik2....buat tuto cara nak lukis doodle nie..teringin nak belajar..^^

keri ikhwan said...

eh, aku yg jatuh cinta dulu ngan SAI... aku punye tuu, jgn nk rebut2

myra azraff said...

cik kira : hehe..comel mcm kamu...

wany : trimas :D

cik chokie : huhu...akak buat x cantik maner pun..dahla selekeh...yes..guna pentool...:D

zuk : tau takep..go SAI..sai sai..saiko...hohoho:D

merahitujambu : eh?kepada siapakah?huhu

nurdani : oh no...baru je 2 hari guna kak..x discover habis ni..haha..akak lagi terer!

sm : trimas,insyaAllah akan dibuat...:D


keri : hey hey..tak baik kedekut2..sai aku takde tertulis name kau pon..haha..errr

cik ika said...

cm best je wat doodle..

O CIKTEDDY said...

wah..nk try gak eh..wink3

Suraya Aris said...

comel nye even baru first try. good talent la u ;)

era kecik said...

nak try lar . nampak cam best . skang ni era guna PS . hehe :D

Umi Anaan said...

comelnyerrr. tapi malas la nak try wat.

aa Solah said...

Aduhhhh.., gak ngerti Bahasana . .
Tapi paham deh maksudnya, jadi berpaling dari PS nih..
aku juga kapan kapan coba Paint Sai Tool ahh..

Follow Back nya ta tunggu mbakk.. :)

biQa Hatmin said...

myra aku tak nak komen tentang komen itu...hahahaha

myra azraff said...

cik ika : try la..lama2 mesti rasa best :)

cik teddy : okey2..:)

suraya : huhuh...tu pun masih ade yg perlu dibaiki..masih serabut..^^

era : patut try guna ni..seriyes kool:D

umi : try la...tak rugi...

aa Solah : haha..ya,aku sudah berpaling nampaknya..ya coba aja dong..baguss kok...guwe udah follow balik sana..XD

myra azraff said...

biQa : BAHASANAnyer terlalu dipahami yer dak?haha

Abu Huzaifah said...

kreatif... :)

EZAD AMIR said...

aq xpnh bjaya utk download PS...
asyik mintak key je...
pkai magix extreme je snang...ekekeek

Hitsugaya Hadi (氷) said...

nyanyi kat cniii ... lol~~~ nice

Amyra Azhar said...

hehe, ingat minat sapa la tadi ==' thanks share! wohhuhuuuu cantik tau! kaq guna mouse ka apa? ==' xtau hehe

Aiskrim Cokolat said...

wah comelnye :)

Mr. Trollulz said...

Baru download benda alah ni. Tapi tak reti nak guna sangat. Gonna used your first tutorial as my guide later. I bookmarked it. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 February 2012

Aku Minat Dia...Haha =_='





Assalamualaikum.



err..ape ni ? ape ni ? =,='
apsal tajuk tu menjelikkan ?
ko minat dengan sapa Myra...?
aku...sekarang dah tak reti kenang budi dia..
aku sekarang dah tukar yang lain...sangat sadis..
hish,nilah pompuan,mukadimah pon nak panjang2...cam ade je yang nak baca..
padahal ade je yang scroll laju2..malas nak tau amender yang aku nak citer ni...




sebenarnya...aku dah tukar pasangan...eh,tukar angin...
dulu sentiasa melekat dengan PS...sekarang dengan Paint Sai Tool pulak...ahaha...
aku minat dia..lebih senang,lebih mudah,lebih-melebih la...lukis doodle guna SAI lagik senang..
err..sorilah..ketinggalan zaman sekejap..(eksaited je lebih..haha)..padahal yang lain2 semua dah pro..aku je yang baru nak ber-eksperimental..sampai sakit mental...first guna bende alah ni,boleh tahan la...berbanding first time aku guna PS dulu..rase cam nak mati je...(nasib tak bebetul mati)..




yang ni 1st try...
bukan cubaan kali ke 10 mahupun 12....haha...
*bajet manga je lebih...



2nd try



3rd try



hey..ape ni ? ape ni ? apesal free hair je semua ? (=.=')
biler la nak tobat doodle2 aku ni...*sigh*
ni baru yang trial punya..ehehehe...
moga yang sebelum ni bertambah lebih baik selepas ni...
(suka2 je buat falsampah sendiri..)

nak download?


 dah,tu je yang aku nak citer..haha..
aku dah ade yang baru..yang lama pun ditinggalkan begitu saje...






Sekian,terima kasih.







34 comments:

Fidz Raymond said...

dulu smpai skarang ak tk tau p0n menda alah ap korang bebel.. Haha.

CekbOlat-bOlat said...

xkenang budii kau myra !! ps kau tggalkan -__- bruntunglah kau ade ps.. hewhewhew..

ehh.. smpai skrg aku setia dgn header comel kau.. xtrgeraak nk tukar,, cntik =) makaciii

Cik Chokie said...

wohooo cantiknya :D meh la buat an tok adk satu . hihihi .tengah jeles nih . ^_^

hee haish adk download je dulu at netbook adk paint tool sai . tp x reti guna :'(

ohh mean selama ni akak wat vactor pakai ps cs3 la ea :D

Jomtonton said...

lol.. hahaha.. Myra Curang!!
Teruskan usaha anda berSAIko.. :)

Ahmad Haziq Azlan said...

wow
nak dolod gak la...
kalau betul sai ni cool senang,
mmg babai la paint
huhu

Ayumi Comot said...

eh, comel dah tu.....kalau ayu bangga kot...satu dunia ayu tunjuk...huhu..comel2...^___^

Fakhrul Haiyin said...

ada bakat eh kau nih. lawa. hehe. keep it up. :D

nurul-rasya said...

kira hang ni fast learner la, den banyak kali try guna Paint Tool SAI tu tak jadi2 doodle, jadi dodol ye lah

Azzah said...

saya setia ngan paint.net.dulu pernah gak try paint tool sai tapi tak serasi ngan jiwa.

Cik Kira said...

serious comel mcm sy . ehh ? heee

myra azraff said...

fidz : sebab ko x minat,jadik kau x tau la!haha

cekbolat : ahaha..trimas bolat..setia pada yg tu tau..ahaks

cik chokie : huhu..dek chokie kan terer wat dudel yg comel2 gak..yep..vektor mmg lukis guna ps...:D

jomtonton : wakaka..trimas kak:)

ahmad haziq : selamat berSAIko...mmg kool..nanti try tau..hehe

ayumi : huhu..trimas ayu...1 dunia?camner tu ek....kui kui...^^

fakhrul : alhamdulillah..trimas fakhrul..:D

nurul-rasya : sebab function lebih kurang sama dgn ps..so..takde hal kalau nak terus cuba..hehe

azzah : penah jugak try guna tu..senang la jugak..tapi sebab x biasakan diri guna,tu yg tinggalkan je...huhu

wany said...

nice blog myra~:D

Cik Chokie said...

hehe terasa nk dari tgn org lain ^_^ . fewww melebih . akak buat vactor tu akak skatch or akk guna pen tool ?

zuk zuhaiza said...

hehe. selame nie akak duk mlukis tu guna paint tool sai lah. tapi before nie guna gimp. pastu bile dah kenal paint tool sai nie terus melekat, sebab senang tak complicated. akak tak pernah ade pun software photoshop.

agak aneh kan? eheee

merahitujambu said...

saya jatuh cinta kt dia..erkkkk

nurdani said...

memang cantik betul..ajar saya sifu SAI!!haha

Selendang Merah said...

wah cantik2....buat tuto cara nak lukis doodle nie..teringin nak belajar..^^

keri ikhwan said...

eh, aku yg jatuh cinta dulu ngan SAI... aku punye tuu, jgn nk rebut2

myra azraff said...

cik kira : hehe..comel mcm kamu...

wany : trimas :D

cik chokie : huhu...akak buat x cantik maner pun..dahla selekeh...yes..guna pentool...:D

zuk : tau takep..go SAI..sai sai..saiko...hohoho:D

merahitujambu : eh?kepada siapakah?huhu

nurdani : oh no...baru je 2 hari guna kak..x discover habis ni..haha..akak lagi terer!

sm : trimas,insyaAllah akan dibuat...:D


keri : hey hey..tak baik kedekut2..sai aku takde tertulis name kau pon..haha..errr

cik ika said...

cm best je wat doodle..

O CIKTEDDY said...

wah..nk try gak eh..wink3

Suraya Aris said...

comel nye even baru first try. good talent la u ;)

era kecik said...

nak try lar . nampak cam best . skang ni era guna PS . hehe :D

Umi Anaan said...

comelnyerrr. tapi malas la nak try wat.

aa Solah said...

Aduhhhh.., gak ngerti Bahasana . .
Tapi paham deh maksudnya, jadi berpaling dari PS nih..
aku juga kapan kapan coba Paint Sai Tool ahh..

Follow Back nya ta tunggu mbakk.. :)

biQa Hatmin said...

myra aku tak nak komen tentang komen itu...hahahaha

myra azraff said...

cik ika : try la..lama2 mesti rasa best :)

cik teddy : okey2..:)

suraya : huhuh...tu pun masih ade yg perlu dibaiki..masih serabut..^^

era : patut try guna ni..seriyes kool:D

umi : try la...tak rugi...

aa Solah : haha..ya,aku sudah berpaling nampaknya..ya coba aja dong..baguss kok...guwe udah follow balik sana..XD

myra azraff said...

biQa : BAHASANAnyer terlalu dipahami yer dak?haha

Abu Huzaifah said...

kreatif... :)

EZAD AMIR said...

aq xpnh bjaya utk download PS...
asyik mintak key je...
pkai magix extreme je snang...ekekeek

Hitsugaya Hadi (氷) said...

nyanyi kat cniii ... lol~~~ nice

Amyra Azhar said...

hehe, ingat minat sapa la tadi ==' thanks share! wohhuhuuuu cantik tau! kaq guna mouse ka apa? ==' xtau hehe

Aiskrim Cokolat said...

wah comelnye :)

Mr. Trollulz said...

Baru download benda alah ni. Tapi tak reti nak guna sangat. Gonna used your first tutorial as my guide later. I bookmarked it. :)