24 February 2012

FREE STUFF : Doodle Girl (FULL)




Assalamualaikum.



Salam Jumaat kepada semua...
hari ni aku nak bagi doodle free lagi..dah lama tak buat camni kan?
harap korang suka dengan Doodle girl (FULL) ni...takde sekerat2 lagi..kesian cacat...errr...=_='
cam account FB pon ade gak...kasi FULL kat hujung nama kalau Friends dah habis limit..haha
amek la kalau sudi..KOMEN kalau dah amek...:)











yang last ni sketch dia..boleh kalerkan sendiri kalau korang nak....^_^





lupa nak cakap : lukis guna paint tool SAI.haha



kepada yang penah komen,follow dan tinggalkan pesanan kat shoutbox tu...insyaAllah nanti aku balas balik okey..tak menyempat nak pegi blog korang semua...sorry2...huhu..ade mase kang aku pegi blog korang pulak..





Sekian,terima kasih.







68 comments:

nur nadzirah said...

saya amek satuu~

Amyra Azhar said...

wah, cantik la! huhu ni hasil guna SAI tu ke? hehe klu myra nak ambik yg puteh tu boleh dak? nk practise main SAI T_T

Cik Chokie said...

cantiknya :D . ya allah seyesly adik jelousnih tgk hasil akak . haha adik lau buat doodle asik baju kurung je XD xpandai nak design baju cam ane hee

cantik yang baju merah uh . akak , lau adik amek sketch akak boleh ? nak try colour lah ^_^ . bytheway , ni akak guna pakwe lama (ps) or pakwe baru (paint tool sai) hehe .

Fidz Raymond said...

saye amek sume, tapi tak tau nk buat ap? Ad cdangan myra? Kekeke

Nur aqiLah said...

comelnya..:) saya ambek satu yea~

Diyana Ridzuan said...

done follow,hit me back dear. :)

Kid From Yesterday..:D said...

amik satu boley? sy amek warna biru..

Jomtonton said...

Saya tak nak ambik.. kalau saya ambik, saya nak semua.. hehehe..
Comel2 je semua :)

ola i'm oggy said...

woo omey ahh dia lukis , sekarang akak sudh curang sma PS la sebab asyik guna sai ja , agagaga :B

dhia adawiyah said...

wahh .. cute lah .. wieya nak amik ea . thnx banyak2 ..

hafrizzul hafiz said...

nak gak skecthes :P

merahitujambu said...

cantiknyaaaa

Anis Diyana said...

comel sangatttt :D eh,doodle tulah yang comel,akak myra jangan pewasan.Bhahahaha xD Dua dua comel je ^___^

amy syifa said...

comeyyy..klu sy buat kompom cacat..
hahah..

zuk zuhaiza said...

kalo akak mmg fail tang tangan, nak tiru tangan je buleh? eheee

ouh yea, mira kalerkan kaki mcm mane yer, sbb nampka lain sikit tone die dgn baju :)

time kaseh

nanad said...

CUN ;D nak amik jugak ^_^ hikhiks..

myra azraff said...

amyra : yes..guna SAI..hehe..boleh la praktis pasni..

cik chokie : trimas miza:D..hehe..akak pon terpikir2 je camnerla nak lukis baju camni..kali ni konfem-fem guna pakwe baru..encik SAI...haha..dia segala2nya..ececehh^^

zuk : ha'ah kan..tetibe tang nak kaler kan seluar,jadik lain pulak..hehe:)

Suraya Aris said...

cantik, kita pun baru berangan nak lukis banyak2 pakai paint tool sai. tp malas la. hehe

Norazlin Nordin said...

haha, yang last tuh aku ingat hang nak buat pertandingan mewarna.

said...

seronok kan lukis pakai paint tool sai. saya pun lukis pakai tu... selamat berdudel ^__^

Shaidatul Aireen said...

tututt tututt , terima kasih buatkan yg warna purple . :)

zafira othman. said...

saya amek satu tau myra. yang-yang warna kuning. thanks so muchh. hehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

lelaki takde ke

alya_sygs said...

wahhh... comelnyaaa :) nak satu.. hihihi

Haziqah and atiQah said...

amek 2! :D

CekbOlat-bOlat said...

doodle kau mlambangkan kau.. hihihi.. mmg comel.. bile la doodle kerempeng aku nk publish -_-
aku buat,tpi aku simpan.. muahahha

::WafaIrdina:: said...

comelll lar
ain amik 1 lar
nk wt profile pic fb
hihi
:D

KN28 said...

myra! khairah amek doodle! ;)

Greeny said...

hi, kita ambil yg warna hijau tu tau, snn kita suka sangat;) follow sini sekali lah

♥ aeryn ♥ said...

lawa gilerr u punya doodle... berbakat betol...

Aien Nia said...

comelnye

Rint Ahmad said...

kak ! knp nih ??? knp cantik sangat ??? fuh~~ cantik sngt2 ..

♫ Dila Diaries ♫ said...

ambil satu .. hehehe

Mr. Trollulz said...

Minta tang merah tu noh. :)

Nak bagi orang lain. Kekeke. :)

Izyan Nayzi said...

sy ambk 1 ea akak =)

Izyan Nazihah said...

saya ambek satu ye akak,comel betul doodle yang akak buat tuw!;)

Scha_Nana :) said...

Saya ambil yea ? :)

SiTi NaJwa said...

Ambil lagi .. thnx :)

arisa nazifa said...

Wah,sweetnya.
Curik satu.
Hehehe:D

mimie shahira said...

Amek satu!!! ^^

EYJA MASLIZA said...

sayang , eyja ambik yang warna pink tu tau :) muahmuahmuahmuah kat myra !

najibah('; said...

mira , saya amek warna pink tawww (: terima kasih ,

NiaLidia. said...

Myraaa, nia ambik yang sketch tu, nia nak colour and letak as a header blog. boleh x?

Iza Zaty said...

salam kak . Saye amek yg KOSONG tu tau . nak kaler sndiri :)

dayah said...

dayah ambik satu :D

mairah cadburry said...

stuu, haha cute je,

Athirah said...

amik satu sis ;) jazakillah

Hasyimah Kamaruzzaman said...

saya ambil boleh nak wat header blog la ... comel ... thanx
http://yong-syima.blogspot.com/

AdryaDayana♥ said...

tlong follow sye blik...bleh?

AdryaDayana♥ said...

www.comeypunyeblog.blogspot.com

Hai, Hey, Weihh said...

ambik tau :)

AlyaaPurple :D said...

akak, boleh tak kalau saye nak share doodle akak ni di blog saye? jgn risau, saye akan ckp doodle ni akak yg buat. supaye followers saye kenal dgn akak melalui doodle yang saye postkan melalui blog saye tu. boleh tak? :)

Ida said...

ambik semua yer

iyka syafika said...

ambik satu ye..thank u.=)

cik nAdyYa ツ said...

na amek 1 ehh? thanks ~_^

Sandra Azwan said...

cute...

Cik Teratai said...

cantik...sy ambik satu yer nk belajar wat doodle..

Nurin Aqilah said...

cantiknyooo akak buat doodle . tapi kan kalau nak buat doodle dekat PHOTOSHOP tak boleh ke kak ? akak reply then tag saya yea . takut tak perasan nanti ^^ . www.nurin-aqilah.blogspot.com

Myra Azraff said...

@Nurin Aqilah boleh buat kat Photoshop :)) Tapi agak leceh sikit , sori akak takde tuto untuk tu ;)

nana suhana said...

saye amek satu ae..=) thanks^^

alya said...

sangat comel yeww.suke.suke!thanks~

hazdnul shafina said...

awk..amik stu..comel sgt :)

Nurin said...

saya amek 2 tau ;)

syafienaz said...

saya amik yer

Rey Iya said...

comel :) saya ambek satu yea ?

Eykaa Hanum said...

Akak yang manis, saya ambil satu yaa? ^^

nuyu anuar said...

akak serios cantik..nk satu.

Isti Devi said...

Saya ambik punya korang ye, thank you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 February 2012

FREE STUFF : Doodle Girl (FULL)




Assalamualaikum.



Salam Jumaat kepada semua...
hari ni aku nak bagi doodle free lagi..dah lama tak buat camni kan?
harap korang suka dengan Doodle girl (FULL) ni...takde sekerat2 lagi..kesian cacat...errr...=_='
cam account FB pon ade gak...kasi FULL kat hujung nama kalau Friends dah habis limit..haha
amek la kalau sudi..KOMEN kalau dah amek...:)











yang last ni sketch dia..boleh kalerkan sendiri kalau korang nak....^_^





lupa nak cakap : lukis guna paint tool SAI.haha



kepada yang penah komen,follow dan tinggalkan pesanan kat shoutbox tu...insyaAllah nanti aku balas balik okey..tak menyempat nak pegi blog korang semua...sorry2...huhu..ade mase kang aku pegi blog korang pulak..





Sekian,terima kasih.







68 comments:

nur nadzirah said...

saya amek satuu~

Amyra Azhar said...

wah, cantik la! huhu ni hasil guna SAI tu ke? hehe klu myra nak ambik yg puteh tu boleh dak? nk practise main SAI T_T

Cik Chokie said...

cantiknya :D . ya allah seyesly adik jelousnih tgk hasil akak . haha adik lau buat doodle asik baju kurung je XD xpandai nak design baju cam ane hee

cantik yang baju merah uh . akak , lau adik amek sketch akak boleh ? nak try colour lah ^_^ . bytheway , ni akak guna pakwe lama (ps) or pakwe baru (paint tool sai) hehe .

Fidz Raymond said...

saye amek sume, tapi tak tau nk buat ap? Ad cdangan myra? Kekeke

Nur aqiLah said...

comelnya..:) saya ambek satu yea~

Diyana Ridzuan said...

done follow,hit me back dear. :)

Kid From Yesterday..:D said...

amik satu boley? sy amek warna biru..

Jomtonton said...

Saya tak nak ambik.. kalau saya ambik, saya nak semua.. hehehe..
Comel2 je semua :)

ola i'm oggy said...

woo omey ahh dia lukis , sekarang akak sudh curang sma PS la sebab asyik guna sai ja , agagaga :B

dhia adawiyah said...

wahh .. cute lah .. wieya nak amik ea . thnx banyak2 ..

hafrizzul hafiz said...

nak gak skecthes :P

merahitujambu said...

cantiknyaaaa

Anis Diyana said...

comel sangatttt :D eh,doodle tulah yang comel,akak myra jangan pewasan.Bhahahaha xD Dua dua comel je ^___^

amy syifa said...

comeyyy..klu sy buat kompom cacat..
hahah..

zuk zuhaiza said...

kalo akak mmg fail tang tangan, nak tiru tangan je buleh? eheee

ouh yea, mira kalerkan kaki mcm mane yer, sbb nampka lain sikit tone die dgn baju :)

time kaseh

nanad said...

CUN ;D nak amik jugak ^_^ hikhiks..

myra azraff said...

amyra : yes..guna SAI..hehe..boleh la praktis pasni..

cik chokie : trimas miza:D..hehe..akak pon terpikir2 je camnerla nak lukis baju camni..kali ni konfem-fem guna pakwe baru..encik SAI...haha..dia segala2nya..ececehh^^

zuk : ha'ah kan..tetibe tang nak kaler kan seluar,jadik lain pulak..hehe:)

Suraya Aris said...

cantik, kita pun baru berangan nak lukis banyak2 pakai paint tool sai. tp malas la. hehe

Norazlin Nordin said...

haha, yang last tuh aku ingat hang nak buat pertandingan mewarna.

said...

seronok kan lukis pakai paint tool sai. saya pun lukis pakai tu... selamat berdudel ^__^

Shaidatul Aireen said...

tututt tututt , terima kasih buatkan yg warna purple . :)

zafira othman. said...

saya amek satu tau myra. yang-yang warna kuning. thanks so muchh. hehehe

Ahmad Haziq Azlan said...

lelaki takde ke

alya_sygs said...

wahhh... comelnyaaa :) nak satu.. hihihi

Haziqah and atiQah said...

amek 2! :D

CekbOlat-bOlat said...

doodle kau mlambangkan kau.. hihihi.. mmg comel.. bile la doodle kerempeng aku nk publish -_-
aku buat,tpi aku simpan.. muahahha

::WafaIrdina:: said...

comelll lar
ain amik 1 lar
nk wt profile pic fb
hihi
:D

KN28 said...

myra! khairah amek doodle! ;)

Greeny said...

hi, kita ambil yg warna hijau tu tau, snn kita suka sangat;) follow sini sekali lah

♥ aeryn ♥ said...

lawa gilerr u punya doodle... berbakat betol...

Aien Nia said...

comelnye

Rint Ahmad said...

kak ! knp nih ??? knp cantik sangat ??? fuh~~ cantik sngt2 ..

♫ Dila Diaries ♫ said...

ambil satu .. hehehe

Mr. Trollulz said...

Minta tang merah tu noh. :)

Nak bagi orang lain. Kekeke. :)

Izyan Nayzi said...

sy ambk 1 ea akak =)

Izyan Nazihah said...

saya ambek satu ye akak,comel betul doodle yang akak buat tuw!;)

Scha_Nana :) said...

Saya ambil yea ? :)

SiTi NaJwa said...

Ambil lagi .. thnx :)

arisa nazifa said...

Wah,sweetnya.
Curik satu.
Hehehe:D

mimie shahira said...

Amek satu!!! ^^

EYJA MASLIZA said...

sayang , eyja ambik yang warna pink tu tau :) muahmuahmuahmuah kat myra !

najibah('; said...

mira , saya amek warna pink tawww (: terima kasih ,

NiaLidia. said...

Myraaa, nia ambik yang sketch tu, nia nak colour and letak as a header blog. boleh x?

Iza Zaty said...

salam kak . Saye amek yg KOSONG tu tau . nak kaler sndiri :)

dayah said...

dayah ambik satu :D

mairah cadburry said...

stuu, haha cute je,

Athirah said...

amik satu sis ;) jazakillah

Hasyimah Kamaruzzaman said...

saya ambil boleh nak wat header blog la ... comel ... thanx
http://yong-syima.blogspot.com/

AdryaDayana♥ said...

tlong follow sye blik...bleh?

AdryaDayana♥ said...

www.comeypunyeblog.blogspot.com

Hai, Hey, Weihh said...

ambik tau :)

AlyaaPurple :D said...

akak, boleh tak kalau saye nak share doodle akak ni di blog saye? jgn risau, saye akan ckp doodle ni akak yg buat. supaye followers saye kenal dgn akak melalui doodle yang saye postkan melalui blog saye tu. boleh tak? :)

Ida said...

ambik semua yer

iyka syafika said...

ambik satu ye..thank u.=)

cik nAdyYa ツ said...

na amek 1 ehh? thanks ~_^

Sandra Azwan said...

cute...

Cik Teratai said...

cantik...sy ambik satu yer nk belajar wat doodle..

Nurin Aqilah said...

cantiknyooo akak buat doodle . tapi kan kalau nak buat doodle dekat PHOTOSHOP tak boleh ke kak ? akak reply then tag saya yea . takut tak perasan nanti ^^ . www.nurin-aqilah.blogspot.com

Myra Azraff said...

@Nurin Aqilah boleh buat kat Photoshop :)) Tapi agak leceh sikit , sori akak takde tuto untuk tu ;)

nana suhana said...

saye amek satu ae..=) thanks^^

alya said...

sangat comel yeww.suke.suke!thanks~

hazdnul shafina said...

awk..amik stu..comel sgt :)

Nurin said...

saya amek 2 tau ;)

syafienaz said...

saya amik yer

Rey Iya said...

comel :) saya ambek satu yea ?

Eykaa Hanum said...

Akak yang manis, saya ambil satu yaa? ^^

nuyu anuar said...

akak serios cantik..nk satu.

Isti Devi said...

Saya ambik punya korang ye, thank you