FREE STUFF : Doodle Girl (FULL)

4:02 PM




Assalamualaikum.



Salam Jumaat kepada semua...
hari ni aku nak bagi doodle free lagi..dah lama tak buat camni kan?
harap korang suka dengan Doodle girl (FULL) ni...takde sekerat2 lagi..kesian cacat...errr...=_='
cam account FB pon ade gak...kasi FULL kat hujung nama kalau Friends dah habis limit..haha
amek la kalau sudi..KOMEN kalau dah amek...:)











yang last ni sketch dia..boleh kalerkan sendiri kalau korang nak....^_^





lupa nak cakap : lukis guna paint tool SAI.haha



kepada yang penah komen,follow dan tinggalkan pesanan kat shoutbox tu...insyaAllah nanti aku balas balik okey..tak menyempat nak pegi blog korang semua...sorry2...huhu..ade mase kang aku pegi blog korang pulak..





Sekian,terima kasih.







You Might Also Like

68 komen

  1. wah, cantik la! huhu ni hasil guna SAI tu ke? hehe klu myra nak ambik yg puteh tu boleh dak? nk practise main SAI T_T

    ReplyDelete
  2. cantiknya :D . ya allah seyesly adik jelousnih tgk hasil akak . haha adik lau buat doodle asik baju kurung je XD xpandai nak design baju cam ane hee

    cantik yang baju merah uh . akak , lau adik amek sketch akak boleh ? nak try colour lah ^_^ . bytheway , ni akak guna pakwe lama (ps) or pakwe baru (paint tool sai) hehe .

    ReplyDelete
  3. saye amek sume, tapi tak tau nk buat ap? Ad cdangan myra? Kekeke

    ReplyDelete
  4. comelnya..:) saya ambek satu yea~

    ReplyDelete
  5. Saya tak nak ambik.. kalau saya ambik, saya nak semua.. hehehe..
    Comel2 je semua :)

    ReplyDelete
  6. woo omey ahh dia lukis , sekarang akak sudh curang sma PS la sebab asyik guna sai ja , agagaga :B

    ReplyDelete
  7. wahh .. cute lah .. wieya nak amik ea . thnx banyak2 ..

    ReplyDelete
  8. comel sangatttt :D eh,doodle tulah yang comel,akak myra jangan pewasan.Bhahahaha xD Dua dua comel je ^___^

    ReplyDelete
  9. comeyyy..klu sy buat kompom cacat..
    hahah..

    ReplyDelete
  10. kalo akak mmg fail tang tangan, nak tiru tangan je buleh? eheee

    ouh yea, mira kalerkan kaki mcm mane yer, sbb nampka lain sikit tone die dgn baju :)

    time kaseh

    ReplyDelete
  11. CUN ;D nak amik jugak ^_^ hikhiks..

    ReplyDelete
  12. amyra : yes..guna SAI..hehe..boleh la praktis pasni..

    cik chokie : trimas miza:D..hehe..akak pon terpikir2 je camnerla nak lukis baju camni..kali ni konfem-fem guna pakwe baru..encik SAI...haha..dia segala2nya..ececehh^^

    zuk : ha'ah kan..tetibe tang nak kaler kan seluar,jadik lain pulak..hehe:)

    ReplyDelete
  13. cantik, kita pun baru berangan nak lukis banyak2 pakai paint tool sai. tp malas la. hehe

    ReplyDelete
  14. haha, yang last tuh aku ingat hang nak buat pertandingan mewarna.

    ReplyDelete
  15. seronok kan lukis pakai paint tool sai. saya pun lukis pakai tu... selamat berdudel ^__^

    ReplyDelete
  16. tututt tututt , terima kasih buatkan yg warna purple . :)

    ReplyDelete
  17. saya amek satu tau myra. yang-yang warna kuning. thanks so muchh. hehehe

    ReplyDelete
  18. wahhh... comelnyaaa :) nak satu.. hihihi

    ReplyDelete
  19. doodle kau mlambangkan kau.. hihihi.. mmg comel.. bile la doodle kerempeng aku nk publish -_-
    aku buat,tpi aku simpan.. muahahha

    ReplyDelete
  20. comelll lar
    ain amik 1 lar
    nk wt profile pic fb
    hihi
    :D

    ReplyDelete
  21. myra! khairah amek doodle! ;)

    ReplyDelete
  22. hi, kita ambil yg warna hijau tu tau, snn kita suka sangat;) follow sini sekali lah

    ReplyDelete
  23. lawa gilerr u punya doodle... berbakat betol...

    ReplyDelete
  24. kak ! knp nih ??? knp cantik sangat ??? fuh~~ cantik sngt2 ..

    ReplyDelete
  25. Minta tang merah tu noh. :)

    Nak bagi orang lain. Kekeke. :)

    ReplyDelete
  26. saya ambek satu ye akak,comel betul doodle yang akak buat tuw!;)

    ReplyDelete
  27. Wah,sweetnya.
    Curik satu.
    Hehehe:D

    ReplyDelete
  28. sayang , eyja ambik yang warna pink tu tau :) muahmuahmuahmuah kat myra !

    ReplyDelete
  29. mira , saya amek warna pink tawww (: terima kasih ,

    ReplyDelete
  30. Myraaa, nia ambik yang sketch tu, nia nak colour and letak as a header blog. boleh x?

    ReplyDelete
  31. salam kak . Saye amek yg KOSONG tu tau . nak kaler sndiri :)

    ReplyDelete
  32. saya ambil boleh nak wat header blog la ... comel ... thanx
    http://yong-syima.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. akak, boleh tak kalau saye nak share doodle akak ni di blog saye? jgn risau, saye akan ckp doodle ni akak yg buat. supaye followers saye kenal dgn akak melalui doodle yang saye postkan melalui blog saye tu. boleh tak? :)

    ReplyDelete
  34. cantik...sy ambik satu yer nk belajar wat doodle..

    ReplyDelete
  35. cantiknyooo akak buat doodle . tapi kan kalau nak buat doodle dekat PHOTOSHOP tak boleh ke kak ? akak reply then tag saya yea . takut tak perasan nanti ^^ . www.nurin-aqilah.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. @Nurin Aqilah boleh buat kat Photoshop :)) Tapi agak leceh sikit , sori akak takde tuto untuk tu ;)

    ReplyDelete
  37. sangat comel yeww.suke.suke!thanks~

    ReplyDelete
  38. comel :) saya ambek satu yea ?

    ReplyDelete
  39. Akak yang manis, saya ambil satu yaa? ^^

    ReplyDelete
  40. Saya ambik punya korang ye, thank you

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram