21 February 2012

Rahsia Harry Potter Yang Korang Tak Tahu....




Assalamualaikum.


Selama korang tengok movie Happy Rotter ni....(cilok ayat kawan aku..)...
adakah korang tau???
tanpa korang sedari..beliau menyimpan rahsianya tersendiri dimana benda tersebut ada di sekeliling korang..
haih haih ! nanti dulu....dengarkan pantun siye 2 kerat ku ini dahulu...


Tang di FB...dok mem-poke aje..
Sape scroll lelaju..memang nak kena..!


ha...garang tak ? garang tak ? garang kan?!
tidak! aku penyayang orangnya..haha
*err..ade baldi tak? =_=



ni nampak ni? Harry Potter ! (bukan Hagrid Potter..)
minat tak?dulu aku pun minat giler ooo...dahla giler,minat plak tu..
time tengok movie dia yang first dulu2..huh,rase hebat giler..over je aku time tu..
hah,kengkadang rase menyampah plak tengok diri aku camtu...
DULU la yer..sekarang dia dah besar,dah tak comel..si Emma tu pon sama,ape nak jadik tah..
(tetibe aku rasa ayat ni patut berada di mukadimah tadi)


korang tau apa rahsia di sebalik parut kat dahi Harry Potter tu?
korang tau apa maksudnya?hah,aku pon tak tau gak...
ape tu? huruf N ? huruf Z ?
haih.kan aku dah kate,aku tak tau...




setelah rahsia beliau dibongkar....


Rahsia dari Tumblr...



rahsia dari Fanpage ku...



sama tak?sama tak?
dah,tu je yang aku nak cakap.
kepada kipas-susah-nak-hidup Harry Potter tu..pasni jangan nak attack aku bawak parang plak..
bawak kayu besbol pon jadik la..kang parang2 kang..ditikamnyer aku...ape tak K.O ?
mati katak je aku..sebab buat entri ni punya pasal.


p/s :aku cuma nak cakap..simbol kat dahi dia tu ..sama dengan simbol yang ade kat dashboard Tumblr dan Facebook je..takkan tak boleh tangkap kot?....huakkkk




Sekian,terima kasih.








27 comments:

keri ikhwan said...

sia2 aku excited td -_-

Ahmad Haziq Azlan said...

tak rahsia pon...
huhu

-SUPERGIRL- said...

haha ! igt an maksud ap td .

Fidz Raymond said...

happy rotter? Eh eh.. Emma watson makin cntek la gler. Hot hot gtu. Haha

Fidz Raymond said...

ema wats0nggg! Howt!

Cik Kira said...

ingatkan ape laa tadi . hish . HAHAHAHAHAHHA

biQa Hatmin said...

zzzzzzzzzzzzz...........haha sengal

zuk zuhaiza said...

tak scroll lelaju pon.

tak minat harry potter. dr dulu pun.

tak paham pun entri nie.

mungkin sbb kite xtgok harry potter. eheeee

nurdani said...

baru tahu. *gigit bantal

FahmiMahat said...

sengettt XD

Fakhrul Haiyin said...

haha. ingtkn apa la td. rupanya simbol smata2. hahaaa. :)
btw, entri ni kretip.

myra azraff said...

keri : err.tak sangke ko eksaited.haha

ahmad haziq : bukan rahsia pon sebenarnya.haha

supergirl : nilah maksudnya...

fidz : tulah maksud aku..dah x innocent cam dulu...wahaha

cik kira : ni konfem minat harry gak ni...haha

biqa : haittt!tido je keje biqa ni...herr herr

MadNip said...

kena troll .. ingat kan rahsia besar .. kot2 ada science disebalik cerita harry potter .. sebab ada dgr cter yg sekarang ada yg mgkaji macam mana satu kayu boleh keluar cahaya neon .. wallah'huallam ..

ummithuraiyaramley said...

pandailah kau..punye exited nak tahu secret dia..tu jer ker...haha..thanx 4 ur information..

myra azraff said...

zuk : haha..sebenarnya simbol dia sama ..tu je nak cakap...huhu

nurdani : mak aih..sampai gigit bantal..wakaka

fahmi : huakkkk!senget?T^T

fakhrul : ahaha..tu je pointnya..wahaha:D

madnip : eheh,sori troll korg2 ni..ade citer pasal tu eh?nanti aku pi usha2..

ummi : sah minat potter ni..kah kah

Hitsugaya Hadi (氷) said...

siot punya entri .. excited giler baca mula2,,, hahahaha ... XD

Wanaa Nana said...

Buat saspen je. Saya memang peminat harry potter. sekarang tengah baca buku 'Harry Potter and The Goblet of Fire'. xD Daniel comel lah sekarang ni. Emma hot apa! :P Rupert je yang..........

Suraya Aris said...

ceh. terkono den.

EZAD AMIR said...

Erk..apsal aq x pnh tpikir pn pasal simbol tu?
(=.='')
hebat..anda sgt peka n bjaya kaitkan semua ini.

cik ika said...

aiyak..hahaha

Amyra Azhar said...

huahahhaha, bguih la! serius tdy lambat pick up cket =='

O CIKTEDDY said...

lorh..ingtkan ape.haha

myra azraff said...

hadi : sape soh eksaited...ahaha

wanaa : emma mmg hot skang...dah x innocent cam dulu...haha

suraya : terkono eh den.XD

ezad : wahaha..baru terpikir gak pasal kaitan bende ni....

amyra : haha...rase sekali tengok pon dah dpt pikap.wakaakka

Cik Chokie said...

wohooo sedap pantun akak . haha . adik layan harry potter yang awal2 je . yang depan2 da xlayan lagi . fewww sedey je .

eh akak , akak pasan x ? dekat commenter post akak yang ni ada muka sama cam harry potter :3 hihihikk

budak nama Fidz Raymond tuh tuh XD hahaha *PERHATIKAN BETUL BETUL* hehe

myra azraff said...

cik chokie : wahaha...same ek muka dia?tu budak kelas akak..ni kalau akak citer ni ...konfem dia kembang jap..hua hua :DD

Cik Chokie said...

hahaha bagi tahu lah . bagi tahu lah :D . heee . seyesly . cermin mata dy tu haa . then akak tambah parot at dahi dy . hehe

Fidz Raymond said...

haha, dah tau la wak. Tu cermin mata pinjam kod. Hahaha. Kalu tmbh parot tkda job la mr. radcliffe. Ha, ko myra n0 cap lock. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 February 2012

Rahsia Harry Potter Yang Korang Tak Tahu....




Assalamualaikum.


Selama korang tengok movie Happy Rotter ni....(cilok ayat kawan aku..)...
adakah korang tau???
tanpa korang sedari..beliau menyimpan rahsianya tersendiri dimana benda tersebut ada di sekeliling korang..
haih haih ! nanti dulu....dengarkan pantun siye 2 kerat ku ini dahulu...


Tang di FB...dok mem-poke aje..
Sape scroll lelaju..memang nak kena..!


ha...garang tak ? garang tak ? garang kan?!
tidak! aku penyayang orangnya..haha
*err..ade baldi tak? =_=



ni nampak ni? Harry Potter ! (bukan Hagrid Potter..)
minat tak?dulu aku pun minat giler ooo...dahla giler,minat plak tu..
time tengok movie dia yang first dulu2..huh,rase hebat giler..over je aku time tu..
hah,kengkadang rase menyampah plak tengok diri aku camtu...
DULU la yer..sekarang dia dah besar,dah tak comel..si Emma tu pon sama,ape nak jadik tah..
(tetibe aku rasa ayat ni patut berada di mukadimah tadi)


korang tau apa rahsia di sebalik parut kat dahi Harry Potter tu?
korang tau apa maksudnya?hah,aku pon tak tau gak...
ape tu? huruf N ? huruf Z ?
haih.kan aku dah kate,aku tak tau...




setelah rahsia beliau dibongkar....


Rahsia dari Tumblr...



rahsia dari Fanpage ku...



sama tak?sama tak?
dah,tu je yang aku nak cakap.
kepada kipas-susah-nak-hidup Harry Potter tu..pasni jangan nak attack aku bawak parang plak..
bawak kayu besbol pon jadik la..kang parang2 kang..ditikamnyer aku...ape tak K.O ?
mati katak je aku..sebab buat entri ni punya pasal.


p/s :aku cuma nak cakap..simbol kat dahi dia tu ..sama dengan simbol yang ade kat dashboard Tumblr dan Facebook je..takkan tak boleh tangkap kot?....huakkkk




Sekian,terima kasih.








27 comments:

keri ikhwan said...

sia2 aku excited td -_-

Ahmad Haziq Azlan said...

tak rahsia pon...
huhu

-SUPERGIRL- said...

haha ! igt an maksud ap td .

Fidz Raymond said...

happy rotter? Eh eh.. Emma watson makin cntek la gler. Hot hot gtu. Haha

Fidz Raymond said...

ema wats0nggg! Howt!

Cik Kira said...

ingatkan ape laa tadi . hish . HAHAHAHAHAHHA

biQa Hatmin said...

zzzzzzzzzzzzz...........haha sengal

zuk zuhaiza said...

tak scroll lelaju pon.

tak minat harry potter. dr dulu pun.

tak paham pun entri nie.

mungkin sbb kite xtgok harry potter. eheeee

nurdani said...

baru tahu. *gigit bantal

FahmiMahat said...

sengettt XD

Fakhrul Haiyin said...

haha. ingtkn apa la td. rupanya simbol smata2. hahaaa. :)
btw, entri ni kretip.

myra azraff said...

keri : err.tak sangke ko eksaited.haha

ahmad haziq : bukan rahsia pon sebenarnya.haha

supergirl : nilah maksudnya...

fidz : tulah maksud aku..dah x innocent cam dulu...wahaha

cik kira : ni konfem minat harry gak ni...haha

biqa : haittt!tido je keje biqa ni...herr herr

MadNip said...

kena troll .. ingat kan rahsia besar .. kot2 ada science disebalik cerita harry potter .. sebab ada dgr cter yg sekarang ada yg mgkaji macam mana satu kayu boleh keluar cahaya neon .. wallah'huallam ..

ummithuraiyaramley said...

pandailah kau..punye exited nak tahu secret dia..tu jer ker...haha..thanx 4 ur information..

myra azraff said...

zuk : haha..sebenarnya simbol dia sama ..tu je nak cakap...huhu

nurdani : mak aih..sampai gigit bantal..wakaka

fahmi : huakkkk!senget?T^T

fakhrul : ahaha..tu je pointnya..wahaha:D

madnip : eheh,sori troll korg2 ni..ade citer pasal tu eh?nanti aku pi usha2..

ummi : sah minat potter ni..kah kah

Hitsugaya Hadi (氷) said...

siot punya entri .. excited giler baca mula2,,, hahahaha ... XD

Wanaa Nana said...

Buat saspen je. Saya memang peminat harry potter. sekarang tengah baca buku 'Harry Potter and The Goblet of Fire'. xD Daniel comel lah sekarang ni. Emma hot apa! :P Rupert je yang..........

Suraya Aris said...

ceh. terkono den.

EZAD AMIR said...

Erk..apsal aq x pnh tpikir pn pasal simbol tu?
(=.='')
hebat..anda sgt peka n bjaya kaitkan semua ini.

cik ika said...

aiyak..hahaha

Amyra Azhar said...

huahahhaha, bguih la! serius tdy lambat pick up cket =='

O CIKTEDDY said...

lorh..ingtkan ape.haha

myra azraff said...

hadi : sape soh eksaited...ahaha

wanaa : emma mmg hot skang...dah x innocent cam dulu...haha

suraya : terkono eh den.XD

ezad : wahaha..baru terpikir gak pasal kaitan bende ni....

amyra : haha...rase sekali tengok pon dah dpt pikap.wakaakka

Cik Chokie said...

wohooo sedap pantun akak . haha . adik layan harry potter yang awal2 je . yang depan2 da xlayan lagi . fewww sedey je .

eh akak , akak pasan x ? dekat commenter post akak yang ni ada muka sama cam harry potter :3 hihihikk

budak nama Fidz Raymond tuh tuh XD hahaha *PERHATIKAN BETUL BETUL* hehe

myra azraff said...

cik chokie : wahaha...same ek muka dia?tu budak kelas akak..ni kalau akak citer ni ...konfem dia kembang jap..hua hua :DD

Cik Chokie said...

hahaha bagi tahu lah . bagi tahu lah :D . heee . seyesly . cermin mata dy tu haa . then akak tambah parot at dahi dy . hehe

Fidz Raymond said...

haha, dah tau la wak. Tu cermin mata pinjam kod. Hahaha. Kalu tmbh parot tkda job la mr. radcliffe. Ha, ko myra n0 cap lock. Haha