Rahsia Harry Potter Yang Korang Tak Tahu....

5:21 PM




Assalamualaikum.


Selama korang tengok movie Happy Rotter ni....(cilok ayat kawan aku..)...
adakah korang tau???
tanpa korang sedari..beliau menyimpan rahsianya tersendiri dimana benda tersebut ada di sekeliling korang..
haih haih ! nanti dulu....dengarkan pantun siye 2 kerat ku ini dahulu...


Tang di FB...dok mem-poke aje..
Sape scroll lelaju..memang nak kena..!


ha...garang tak ? garang tak ? garang kan?!
tidak! aku penyayang orangnya..haha
*err..ade baldi tak? =_=



ni nampak ni? Harry Potter ! (bukan Hagrid Potter..)
minat tak?dulu aku pun minat giler ooo...dahla giler,minat plak tu..
time tengok movie dia yang first dulu2..huh,rase hebat giler..over je aku time tu..
hah,kengkadang rase menyampah plak tengok diri aku camtu...
DULU la yer..sekarang dia dah besar,dah tak comel..si Emma tu pon sama,ape nak jadik tah..
(tetibe aku rasa ayat ni patut berada di mukadimah tadi)


korang tau apa rahsia di sebalik parut kat dahi Harry Potter tu?
korang tau apa maksudnya?hah,aku pon tak tau gak...
ape tu? huruf N ? huruf Z ?
haih.kan aku dah kate,aku tak tau...




setelah rahsia beliau dibongkar....


Rahsia dari Tumblr...



rahsia dari Fanpage ku...



sama tak?sama tak?
dah,tu je yang aku nak cakap.
kepada kipas-susah-nak-hidup Harry Potter tu..pasni jangan nak attack aku bawak parang plak..
bawak kayu besbol pon jadik la..kang parang2 kang..ditikamnyer aku...ape tak K.O ?
mati katak je aku..sebab buat entri ni punya pasal.


p/s :aku cuma nak cakap..simbol kat dahi dia tu ..sama dengan simbol yang ade kat dashboard Tumblr dan Facebook je..takkan tak boleh tangkap kot?....huakkkk




Sekian,terima kasih.








You Might Also Like

27 komen

  1. happy rotter? Eh eh.. Emma watson makin cntek la gler. Hot hot gtu. Haha

    ReplyDelete
  2. ingatkan ape laa tadi . hish . HAHAHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  3. zzzzzzzzzzzzz...........haha sengal

    ReplyDelete
  4. tak scroll lelaju pon.

    tak minat harry potter. dr dulu pun.

    tak paham pun entri nie.

    mungkin sbb kite xtgok harry potter. eheeee

    ReplyDelete
  5. haha. ingtkn apa la td. rupanya simbol smata2. hahaaa. :)
    btw, entri ni kretip.

    ReplyDelete
  6. keri : err.tak sangke ko eksaited.haha

    ahmad haziq : bukan rahsia pon sebenarnya.haha

    supergirl : nilah maksudnya...

    fidz : tulah maksud aku..dah x innocent cam dulu...wahaha

    cik kira : ni konfem minat harry gak ni...haha

    biqa : haittt!tido je keje biqa ni...herr herr

    ReplyDelete
  7. kena troll .. ingat kan rahsia besar .. kot2 ada science disebalik cerita harry potter .. sebab ada dgr cter yg sekarang ada yg mgkaji macam mana satu kayu boleh keluar cahaya neon .. wallah'huallam ..

    ReplyDelete
  8. pandailah kau..punye exited nak tahu secret dia..tu jer ker...haha..thanx 4 ur information..

    ReplyDelete
  9. zuk : haha..sebenarnya simbol dia sama ..tu je nak cakap...huhu

    nurdani : mak aih..sampai gigit bantal..wakaka

    fahmi : huakkkk!senget?T^T

    fakhrul : ahaha..tu je pointnya..wahaha:D

    madnip : eheh,sori troll korg2 ni..ade citer pasal tu eh?nanti aku pi usha2..

    ummi : sah minat potter ni..kah kah

    ReplyDelete
  10. siot punya entri .. excited giler baca mula2,,, hahahaha ... XD

    ReplyDelete
  11. Buat saspen je. Saya memang peminat harry potter. sekarang tengah baca buku 'Harry Potter and The Goblet of Fire'. xD Daniel comel lah sekarang ni. Emma hot apa! :P Rupert je yang..........

    ReplyDelete
  12. Erk..apsal aq x pnh tpikir pn pasal simbol tu?
    (=.='')
    hebat..anda sgt peka n bjaya kaitkan semua ini.

    ReplyDelete
  13. huahahhaha, bguih la! serius tdy lambat pick up cket =='

    ReplyDelete
  14. hadi : sape soh eksaited...ahaha

    wanaa : emma mmg hot skang...dah x innocent cam dulu...haha

    suraya : terkono eh den.XD

    ezad : wahaha..baru terpikir gak pasal kaitan bende ni....

    amyra : haha...rase sekali tengok pon dah dpt pikap.wakaakka

    ReplyDelete
  15. wohooo sedap pantun akak . haha . adik layan harry potter yang awal2 je . yang depan2 da xlayan lagi . fewww sedey je .

    eh akak , akak pasan x ? dekat commenter post akak yang ni ada muka sama cam harry potter :3 hihihikk

    budak nama Fidz Raymond tuh tuh XD hahaha *PERHATIKAN BETUL BETUL* hehe

    ReplyDelete
  16. cik chokie : wahaha...same ek muka dia?tu budak kelas akak..ni kalau akak citer ni ...konfem dia kembang jap..hua hua :DD

    ReplyDelete
  17. hahaha bagi tahu lah . bagi tahu lah :D . heee . seyesly . cermin mata dy tu haa . then akak tambah parot at dahi dy . hehe

    ReplyDelete
  18. haha, dah tau la wak. Tu cermin mata pinjam kod. Hahaha. Kalu tmbh parot tkda job la mr. radcliffe. Ha, ko myra n0 cap lock. Haha

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram