20 February 2012

Segmen Seni : Makeover Me Contest




Assalamualaikum.



Salam petang semua...*erkkk...tetibe sopan dah pulakk..

kontes ni bunyinya best sikit..sebab tu aku sebok nak join..
kontes ni dianjurkan oleh encik dudel kita,Aliff Ismail...
dimana beliau hanya akan muncul pepagi buta sahaja di wall WeLoveArts..
dan suka bagi soklan yang sama : 

"ade yang belum tido lagi?"

eh,ape ni Myra?
nampaknya aku dah lari tajuk....errr..
kepada yang berminat nak join kontes ni..
boleh KLIK SINI.



jadi kat bawah ni merupakan hasilnya setelah dihantam oleh aku...




huakkkk! ape ni Myra?!!
err...nilah hasilnya..kan aku dah cakap..
gambar tu memang sengaja divektorkan hitam putih..menggunakan Photoshop..
warna metalik sudah semestinya ..(tapi tetibe ade pulak tang pink2 kat situ...haha.)
dan last..aku ade tambah quote mengenai seni kat situ...:)

harap Hencik Alif tak tergelak tengok gambar ni.wakaka

err...okay tak korang?aku sampai pening kepala masa first try buat..seken try ni harap2 okeyla yer..
kepada korang yang berminat..cepat2 lah join...tarikh tutup makin hampir ni..wahaha..






Sekian,terima kasih.




30 comments:

Fidz Raymond said...

eh, mcam alex goot! Please cover beautiful by c.aguilera! Pliz..

Mie Hishamuddin said...

tak reti mie buat vector =)

keri ikhwan said...

bleh tahan laa... nampak klasik...
tapi bibir tu memang menyerlah haha

Amyra Azhar said...

woohoo, smart2! tang bibir itu mmg tak ley lari dr pandangan hehe

Jomtonton said...

Sungguh mengujakan.. Mesti Alif suka. Gaya macam artis retro

Che Azza Utsukushii said...

cool la. . XD

mirmashi said...

huk3 . xpandai buat vektor or doodle . anyway , wish you best of luck ! :)

biQa Hatmin said...

owh dapat kulihat aura kekalahan ku....

biQa Hatmin said...

owh dapat kulihat aura kekalahan ku....

Azzah said...

mcm muka nabil pun ado..he..he

Cik Chokie said...

wow fantastic :D perghhh menawan seyhh . eeee jelesnya adik tengok . haha asal abg alif tu handsome sangt ? XD

kakak memang tangan seni tol lah :D . cantik hasil kerja akak . bibir dia menggoda . hihi

Misya_mimie said...

<-- budak ni mcm tada peluang nak menang je .. >,<
mira nak vector dari dia jugakk bolehh .. hehe XD

nurdani said...

cantik gila! semoga berjaya

alif ismail said...

salam...huhhuhu...wooo!!! terbaek lah!

alif baru selamat sampai di kolej ni...pasni taktau lah muncul ke idak kat WLA... huhuhu..

terima kasih kerana join heh..jgn lupa tlg postkan karya kat atas tu kat WLA bagi pihak penganjur..huhuhu..

alif ismail said...

follow...org ke 800!!! huhu

zuk zuhaiza said...

mabeles!

mcm best je contest nie.

tp takde mase nk buat. sob sobs

Ahmad Haziq Azlan said...

potosop tu...

myra azraff said...

fidz r : ahaha..ye ker?nanti aku pi search...

mie : akak terer dudel nanti buat vektor konfem cantik gak:D

keri : tu la pasal..elok2 grey semua..ade pink pulak..hehe

amyra : trimas..huhu..pandang la lagi ek..:D

jomtonton : wakaka..harap2 begitu..tpi akak buat cantik jugakk ooo..^O^

che azza : trimas :)

mirmashi : terima kasih..x pandai boleh try buat :))

myra azraff said...

biqa : ye ye je bika..sekali tgk dia punya kangg lagi gempak.haha

azzah : haha..daku pun ade sket2 rase begitu..:D

cikchokie : hehe..trimas dek chokie:).handsome?berminat lettuw...;)

misya : mane boleh gitu dong...mimie buat vektor cantik jugak la..betul ni...:)

nurdani : trimas kasih sifu excel ! :D

alif : huhu..sama2 alif..nanti saya postkan..:))

zuk : haishh,kalau akak join,konfem lagik cantik! :D

ahmad haziq : reti guna photoshop je..excel tarek tau...huhu

si ngokngek said...

go!go! fighting..aku tak berseni sgt..good luck ya

Ayumi Comot said...

ok je..comel...hitam putih nmpak berseni n klasik sikit...

boleh menang dah ni,huhu

nurul-rasya said...

aku tengok hadiah first prize gempak jugak. kalau hang menang belanja den ye

kekeke

Fakhrul Haiyin said...

oke la suda tu. cantik. gudluck ~
btw, bibir tu mmg !@#$%^&*(. haha!

O CIKTEDDY said...

cun giler!eh silap,hensem lorh..smart myra buat..^___^

CekbOlat-bOlat said...

hewhewhew.. GUDLUCK weyy.. aku xmampubervector.. sah aku buta.. herherher.. doodle pon senget menyengett.. kih3..

myra azraff said...

si ngokngek : trimas ngek..:))

ayumi : hahak..saya suka buat stail klasik..huhu

nurul rasya : ahah..aku tak kesah dpt hadiah ke tak..janji aku dah usaha buat bende ni..hehe:)

fakhrul : trimas..err.ape yg kau carutkan tu ! ohmai ! haha

o cik teddy : wakaka..trimas cik ted..hensem yer?huhu

myra azraff said...

cekbolat : trimas bolat..ehehe..eh,dudel kau makin comel apa?:)

hati~♡ said...

nice in black & white.. gd luck ye.. sy pun join ^_^

~Nur Zulaiha~ said...

cantik!! cantik!! =)

sama2 gud luck

apisv2 said...

salam, jalan2 melihat hasil karya korang yang kreatif . cntik:D

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-seni-makeover-me-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 February 2012

Segmen Seni : Makeover Me Contest




Assalamualaikum.



Salam petang semua...*erkkk...tetibe sopan dah pulakk..

kontes ni bunyinya best sikit..sebab tu aku sebok nak join..
kontes ni dianjurkan oleh encik dudel kita,Aliff Ismail...
dimana beliau hanya akan muncul pepagi buta sahaja di wall WeLoveArts..
dan suka bagi soklan yang sama : 

"ade yang belum tido lagi?"

eh,ape ni Myra?
nampaknya aku dah lari tajuk....errr..
kepada yang berminat nak join kontes ni..
boleh KLIK SINI.



jadi kat bawah ni merupakan hasilnya setelah dihantam oleh aku...




huakkkk! ape ni Myra?!!
err...nilah hasilnya..kan aku dah cakap..
gambar tu memang sengaja divektorkan hitam putih..menggunakan Photoshop..
warna metalik sudah semestinya ..(tapi tetibe ade pulak tang pink2 kat situ...haha.)
dan last..aku ade tambah quote mengenai seni kat situ...:)

harap Hencik Alif tak tergelak tengok gambar ni.wakaka

err...okay tak korang?aku sampai pening kepala masa first try buat..seken try ni harap2 okeyla yer..
kepada korang yang berminat..cepat2 lah join...tarikh tutup makin hampir ni..wahaha..






Sekian,terima kasih.




30 comments:

Fidz Raymond said...

eh, mcam alex goot! Please cover beautiful by c.aguilera! Pliz..

Mie Hishamuddin said...

tak reti mie buat vector =)

keri ikhwan said...

bleh tahan laa... nampak klasik...
tapi bibir tu memang menyerlah haha

Amyra Azhar said...

woohoo, smart2! tang bibir itu mmg tak ley lari dr pandangan hehe

Jomtonton said...

Sungguh mengujakan.. Mesti Alif suka. Gaya macam artis retro

Che Azza Utsukushii said...

cool la. . XD

mirmashi said...

huk3 . xpandai buat vektor or doodle . anyway , wish you best of luck ! :)

biQa Hatmin said...

owh dapat kulihat aura kekalahan ku....

biQa Hatmin said...

owh dapat kulihat aura kekalahan ku....

Azzah said...

mcm muka nabil pun ado..he..he

Cik Chokie said...

wow fantastic :D perghhh menawan seyhh . eeee jelesnya adik tengok . haha asal abg alif tu handsome sangt ? XD

kakak memang tangan seni tol lah :D . cantik hasil kerja akak . bibir dia menggoda . hihi

Misya_mimie said...

<-- budak ni mcm tada peluang nak menang je .. >,<
mira nak vector dari dia jugakk bolehh .. hehe XD

nurdani said...

cantik gila! semoga berjaya

alif ismail said...

salam...huhhuhu...wooo!!! terbaek lah!

alif baru selamat sampai di kolej ni...pasni taktau lah muncul ke idak kat WLA... huhuhu..

terima kasih kerana join heh..jgn lupa tlg postkan karya kat atas tu kat WLA bagi pihak penganjur..huhuhu..

alif ismail said...

follow...org ke 800!!! huhu

zuk zuhaiza said...

mabeles!

mcm best je contest nie.

tp takde mase nk buat. sob sobs

Ahmad Haziq Azlan said...

potosop tu...

myra azraff said...

fidz r : ahaha..ye ker?nanti aku pi search...

mie : akak terer dudel nanti buat vektor konfem cantik gak:D

keri : tu la pasal..elok2 grey semua..ade pink pulak..hehe

amyra : trimas..huhu..pandang la lagi ek..:D

jomtonton : wakaka..harap2 begitu..tpi akak buat cantik jugakk ooo..^O^

che azza : trimas :)

mirmashi : terima kasih..x pandai boleh try buat :))

myra azraff said...

biqa : ye ye je bika..sekali tgk dia punya kangg lagi gempak.haha

azzah : haha..daku pun ade sket2 rase begitu..:D

cikchokie : hehe..trimas dek chokie:).handsome?berminat lettuw...;)

misya : mane boleh gitu dong...mimie buat vektor cantik jugak la..betul ni...:)

nurdani : trimas kasih sifu excel ! :D

alif : huhu..sama2 alif..nanti saya postkan..:))

zuk : haishh,kalau akak join,konfem lagik cantik! :D

ahmad haziq : reti guna photoshop je..excel tarek tau...huhu

si ngokngek said...

go!go! fighting..aku tak berseni sgt..good luck ya

Ayumi Comot said...

ok je..comel...hitam putih nmpak berseni n klasik sikit...

boleh menang dah ni,huhu

nurul-rasya said...

aku tengok hadiah first prize gempak jugak. kalau hang menang belanja den ye

kekeke

Fakhrul Haiyin said...

oke la suda tu. cantik. gudluck ~
btw, bibir tu mmg !@#$%^&*(. haha!

O CIKTEDDY said...

cun giler!eh silap,hensem lorh..smart myra buat..^___^

CekbOlat-bOlat said...

hewhewhew.. GUDLUCK weyy.. aku xmampubervector.. sah aku buta.. herherher.. doodle pon senget menyengett.. kih3..

myra azraff said...

si ngokngek : trimas ngek..:))

ayumi : hahak..saya suka buat stail klasik..huhu

nurul rasya : ahah..aku tak kesah dpt hadiah ke tak..janji aku dah usaha buat bende ni..hehe:)

fakhrul : trimas..err.ape yg kau carutkan tu ! ohmai ! haha

o cik teddy : wakaka..trimas cik ted..hensem yer?huhu

myra azraff said...

cekbolat : trimas bolat..ehehe..eh,dudel kau makin comel apa?:)

hati~♡ said...

nice in black & white.. gd luck ye.. sy pun join ^_^

~Nur Zulaiha~ said...

cantik!! cantik!! =)

sama2 gud luck

apisv2 said...

salam, jalan2 melihat hasil karya korang yang kreatif . cntik:D

http://www.apisv2.com/2012/03/segmen-seni-makeover-me-contest.html