Sekarang Korang Dah Nampak Persamaannya...

7:11 PM



Assalamualaikum.






hentikan event2 camni...i don't like..
seumur hidup aku,kalau dapat event2 suruh like gambar...
AKU TAK PENAH LIKE LANGSUNG.
kenapa Myra ?
entah,takde jawapan untuk tu..haha





HAHAHAHAAHA.....

(=_=)

aku takde mood arh hari ni,malas nak berfikir.esok punya pasal la ni..

jage2 bila korang buat camni,pemburu itik boleh terkeliru antara korang dengan itik.kalau kena tembak,jangan carik aku.LOL.






Sekian,terima kasih.





You Might Also Like

14 komen

  1. puckered lips, duck posal.. Sexy yo! Haha! Tu la pashal awal2 agy ak leave... Shhh!

    ReplyDelete
  2. haha. jemput kot event tak pernah lagi.
    tapi kalo kat chat tu adelah.
    sebelum nie tak pernah tgur pun kot chat. tetibe je..

    'tolong like pic nie ye. tq'

    entah sape sape. murahan btol. eheee

    ReplyDelete
  3. tolong like sat pic ni..saya join contest..plesssss..bhahahahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha tak leh bla ayat dia . muncung lagiiii . XD

    kadang2 miza terfikir lau kite like , kite dapat ape ? dapat ke pahala ? --' . setahunya lau kite like gambo xelok , dedah sana dedah sini xke dapat dosa ? mean kita sokong dy :')

    fewww

    ReplyDelete
  5. fidz : sama2 lah kita decline..hahak

    zuk : penah gak dengar kes camtu...murahan!alien..

    kimy : alamak..sori encik..(lari sebatu)..haha

    cikchokie : tu salah 1 sebab jugak akk xnak like..makin byk like, makin tambah dosa dia..kalau dah beratus yg like..lagilah padan muka dia,haha:D

    nanad : uhukkk...agreed.:)

    ReplyDelete
  6. Cik Chokie : saya bersetuju dgn anda :)

    ReplyDelete
  7. Haha, atien pun sama! Malas kot nak like gambar - gambar macam tu. heehe

    ReplyDelete
  8. zZZZZZZZZZZZZZZZ...kroh...kroh..eh tumpang tido jap..

    ReplyDelete
  9. sokong ngn cik chokie... btw syabab pon xbpe minat aktivit mengelike lg2 yg jenis mmber xpernah tegur then tegur kita semata-mata nk kita like tuk kepentingn dia -.-"" seriously itu sgt selfish...huhu

    ReplyDelete
  10. hahaha..ade ek pemburu itik ? kahkahkah

    ReplyDelete
  11. cik atien : high 5 ! :DD

    bika : bika ni nak tido je..ni bukan tmpat yg seswaii...haha

    syabab : hanya semata2 nak meraih like sanggup buat camtu...manusia pelik..kah kah

    ReplyDelete
  12. kalau ada event like2 ni memang aku pandang sebelah mata je la

    ReplyDelete
  13. Bitch please. Please like and troll them until get butt hurt. At that time, you are WINRAR..!!! Hahaha.

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram