10 February 2012

Sekarang Korang Dah Nampak Persamaannya...



Assalamualaikum.






hentikan event2 camni...i don't like..
seumur hidup aku,kalau dapat event2 suruh like gambar...
AKU TAK PENAH LIKE LANGSUNG.
kenapa Myra ?
entah,takde jawapan untuk tu..haha





HAHAHAHAAHA.....

(=_=)

aku takde mood arh hari ni,malas nak berfikir.esok punya pasal la ni..

jage2 bila korang buat camni,pemburu itik boleh terkeliru antara korang dengan itik.kalau kena tembak,jangan carik aku.LOL.






Sekian,terima kasih.





14 comments:

Fidz Raymond said...

puckered lips, duck posal.. Sexy yo! Haha! Tu la pashal awal2 agy ak leave... Shhh!

zuk zuhaiza said...

haha. jemput kot event tak pernah lagi.
tapi kalo kat chat tu adelah.
sebelum nie tak pernah tgur pun kot chat. tetibe je..

'tolong like pic nie ye. tq'

entah sape sape. murahan btol. eheee

Hakimy Zamri said...

tolong like sat pic ni..saya join contest..plesssss..bhahahahaha

Cik Chokie said...

hahaha tak leh bla ayat dia . muncung lagiiii . XD

kadang2 miza terfikir lau kite like , kite dapat ape ? dapat ke pahala ? --' . setahunya lau kite like gambo xelok , dedah sana dedah sini xke dapat dosa ? mean kita sokong dy :')

fewww

nanad said...

memang annoying kan =,=" huhu

myra azraff said...

fidz : sama2 lah kita decline..hahak

zuk : penah gak dengar kes camtu...murahan!alien..

kimy : alamak..sori encik..(lari sebatu)..haha

cikchokie : tu salah 1 sebab jugak akk xnak like..makin byk like, makin tambah dosa dia..kalau dah beratus yg like..lagilah padan muka dia,haha:D

nanad : uhukkk...agreed.:)

Hakimy Zamri said...

Cik Chokie : saya bersetuju dgn anda :)

Cik Atien said...

Haha, atien pun sama! Malas kot nak like gambar - gambar macam tu. heehe

biQa Hatmin said...

zZZZZZZZZZZZZZZZ...kroh...kroh..eh tumpang tido jap..

syabab said...

sokong ngn cik chokie... btw syabab pon xbpe minat aktivit mengelike lg2 yg jenis mmber xpernah tegur then tegur kita semata-mata nk kita like tuk kepentingn dia -.-"" seriously itu sgt selfish...huhu

Miss Sue said...

hahaha..ade ek pemburu itik ? kahkahkah

myra azraff said...

cik atien : high 5 ! :DD

bika : bika ni nak tido je..ni bukan tmpat yg seswaii...haha

syabab : hanya semata2 nak meraih like sanggup buat camtu...manusia pelik..kah kah

nurul-rasya said...

kalau ada event like2 ni memang aku pandang sebelah mata je la

Mr.Trollulz said...

Bitch please. Please like and troll them until get butt hurt. At that time, you are WINRAR..!!! Hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 February 2012

Sekarang Korang Dah Nampak Persamaannya...



Assalamualaikum.






hentikan event2 camni...i don't like..
seumur hidup aku,kalau dapat event2 suruh like gambar...
AKU TAK PENAH LIKE LANGSUNG.
kenapa Myra ?
entah,takde jawapan untuk tu..haha





HAHAHAHAAHA.....

(=_=)

aku takde mood arh hari ni,malas nak berfikir.esok punya pasal la ni..

jage2 bila korang buat camni,pemburu itik boleh terkeliru antara korang dengan itik.kalau kena tembak,jangan carik aku.LOL.






Sekian,terima kasih.





14 comments:

Fidz Raymond said...

puckered lips, duck posal.. Sexy yo! Haha! Tu la pashal awal2 agy ak leave... Shhh!

zuk zuhaiza said...

haha. jemput kot event tak pernah lagi.
tapi kalo kat chat tu adelah.
sebelum nie tak pernah tgur pun kot chat. tetibe je..

'tolong like pic nie ye. tq'

entah sape sape. murahan btol. eheee

Hakimy Zamri said...

tolong like sat pic ni..saya join contest..plesssss..bhahahahaha

Cik Chokie said...

hahaha tak leh bla ayat dia . muncung lagiiii . XD

kadang2 miza terfikir lau kite like , kite dapat ape ? dapat ke pahala ? --' . setahunya lau kite like gambo xelok , dedah sana dedah sini xke dapat dosa ? mean kita sokong dy :')

fewww

nanad said...

memang annoying kan =,=" huhu

myra azraff said...

fidz : sama2 lah kita decline..hahak

zuk : penah gak dengar kes camtu...murahan!alien..

kimy : alamak..sori encik..(lari sebatu)..haha

cikchokie : tu salah 1 sebab jugak akk xnak like..makin byk like, makin tambah dosa dia..kalau dah beratus yg like..lagilah padan muka dia,haha:D

nanad : uhukkk...agreed.:)

Hakimy Zamri said...

Cik Chokie : saya bersetuju dgn anda :)

Cik Atien said...

Haha, atien pun sama! Malas kot nak like gambar - gambar macam tu. heehe

biQa Hatmin said...

zZZZZZZZZZZZZZZZ...kroh...kroh..eh tumpang tido jap..

syabab said...

sokong ngn cik chokie... btw syabab pon xbpe minat aktivit mengelike lg2 yg jenis mmber xpernah tegur then tegur kita semata-mata nk kita like tuk kepentingn dia -.-"" seriously itu sgt selfish...huhu

Miss Sue said...

hahaha..ade ek pemburu itik ? kahkahkah

myra azraff said...

cik atien : high 5 ! :DD

bika : bika ni nak tido je..ni bukan tmpat yg seswaii...haha

syabab : hanya semata2 nak meraih like sanggup buat camtu...manusia pelik..kah kah

nurul-rasya said...

kalau ada event like2 ni memang aku pandang sebelah mata je la

Mr.Trollulz said...

Bitch please. Please like and troll them until get butt hurt. At that time, you are WINRAR..!!! Hahaha.