03 February 2012

Takkan la aku sorang je ?





Assalamualaikum.




aku sorang je ke yang buat camni ? 

aku sorang je ke yang buat camni ? 

aku sorang je ke yang buat camni ? 



aku sorang je ke yang selalu tukar kedudukan bantal sebab nak dapatkan bahagian yang sejuk ? 



aku sorang je ke yang teringin nak buat camni gak lepas tengok Tom and Jerry time kecik2 dulu ?



aku sorang je ke yang suka main penutup belakang remote time tengah tengok TV ?



aku sorang je ke yang ingat Justin Bieber ni pompuan bile first time dengar lagu One Time ?



aku sorang je ke yang suka tenung kuku aku lama2 time dah panjang dan pikir kuku aku la yang tercantik konon-kononnya...



aku sorang je ke yang rasa eksaited bila time belajar,cikgu suruh satu kelas pegi makmal komputer?





TAKKANLAH.....(= =')


TAKKANLAH....


TAKKANLAH...





sumber gambar : Google & 9GAG





Rajin2 lah singgah 9GAG,website yang selalu buat aku nak tergelak sampai berguling-guling.trolololo






Sekian,terima kasih.






21 comments:

keri ikhwan said...

bab just stink bee Beer tu aku pun sama. ingatkan pompuan. yg len ko sorang je buat camtu haha

zuk zuhaiza said...

myra ke lukis org yg last tu. rase penah tgok ade sorg laki buat DP kat fb gambar nie

tieha ismail said...

yang bantal dengan makmal komputer tu aje yg btol...x sangka ada gak sama ngan aku tang bantal tu...huhuhu

nazreen said...

you are not alone...saya pon slalu buat camtu mase kecik dlu...
hahaha...best la entri ni...:D

Fidz Raymond said...

same! M0stly! Haha

kid khairiyah said...

aku paling suka main penutup belakang remote tv. HAHAHA!

myra azraff said...

keri : panjang bebenor ko eja bieber tu.ye la,kat blog je ko boleh tipu aku.muahaha

zuk : eh eh,gambar last tu curik dari 9gag la..trollface kan femes skang..sumer nak wat DP..hehe

tieha : bantal tu rase sumer org buat kot..cume tanak ngaku je..;D

nazreen : i'm not forever alone?hehe..trima kasih..:D

fidz : ko x penah cakap pon....haha

kid : fuh..ade gak yg ngaku..kah kah..:D

Mr.Trollulz said...

This one: main penutup belakang remote time tengah tengok TV kenot go lar. Hahahaha. -.-

Trollolololo~~~~

Mr.Trollulz said...

Oh, lupa lak. Life style level, is it mr. aauuuuu yyeeaaahhh..!! HAHAHA.

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. yg kuku tuu aku TAK okay..

lain2 mmg YA

Hitsugaya Hadi (氷) said...

sama lorh,,, kecuali yg tom n jerry tuu .. haha

Sya Syahirah said...

part remote tu betul lettew :p

Hakimy Zamri said...

HAHAHAHHA!!! aku suka tengok kuku dan main belakang remote :D hehe

CikAnyss' :O said...

hahah .. mmg nak gelak pon ni , hehe , saya pon selalu tenung kuku lelama :)

myra azraff said...

mr.trollulz : yg main remote tu rase ramai yg buat..kah kah..mr auuu ??

cekbolat : 5/6 je lah ye ko bolatt..haha

hadi : aik ?takkan x teringin kot pas tgk tu ?kah kah

sya : yep,x dapat dinafikan :D

kimy : kuku ?tak sangka laki pon camni...hahaha:D

cik anyss : pompuan..camtulah saya..haha:D

semutsengal said...

hai budak espiem, mmg kau jelah yg sorang mcm tu, aku tak.



HAHAHAHAHAHAH

myra azraff said...

semutsengal : suwe ngaku salah satu dari yg atas,ko takde 1 pon ?
tak normal.haha
bile mase plak aku budak spm ni ?dah lepas la woii

Cik Yatt said...

tak...sbb cik yatt pon suke wat..hehe

Cik Chokie said...

Akak tak keseorangan . hahaha tapi x semua la . Miza slalu wat yang bantal tu . terbalik balik an dia . kadang2 curi bantal abg miza gara2 nak bahagian sejuk XD . then remote un same , sampai penutup blakang tu ilang . huhu .justin beber tu igt mula2 pmpuan . bila abg bg tahu baru tahu dia laki . hahaha n last yang excited bile blajar cikgu ajak g makmal komputer , sebab ada aircon .

eh tetibe panjang lak . hewhewhew . :)melampau pulak miza ni -.-" maaf kak .

nanad said...

erk..kita sama lah =.= huhu

nurul-rasya said...

ok, bukan kau sorang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

03 February 2012

Takkan la aku sorang je ?





Assalamualaikum.




aku sorang je ke yang buat camni ? 

aku sorang je ke yang buat camni ? 

aku sorang je ke yang buat camni ? 



aku sorang je ke yang selalu tukar kedudukan bantal sebab nak dapatkan bahagian yang sejuk ? 



aku sorang je ke yang teringin nak buat camni gak lepas tengok Tom and Jerry time kecik2 dulu ?



aku sorang je ke yang suka main penutup belakang remote time tengah tengok TV ?



aku sorang je ke yang ingat Justin Bieber ni pompuan bile first time dengar lagu One Time ?



aku sorang je ke yang suka tenung kuku aku lama2 time dah panjang dan pikir kuku aku la yang tercantik konon-kononnya...



aku sorang je ke yang rasa eksaited bila time belajar,cikgu suruh satu kelas pegi makmal komputer?





TAKKANLAH.....(= =')


TAKKANLAH....


TAKKANLAH...





sumber gambar : Google & 9GAG





Rajin2 lah singgah 9GAG,website yang selalu buat aku nak tergelak sampai berguling-guling.trolololo






Sekian,terima kasih.






21 comments:

keri ikhwan said...

bab just stink bee Beer tu aku pun sama. ingatkan pompuan. yg len ko sorang je buat camtu haha

zuk zuhaiza said...

myra ke lukis org yg last tu. rase penah tgok ade sorg laki buat DP kat fb gambar nie

tieha ismail said...

yang bantal dengan makmal komputer tu aje yg btol...x sangka ada gak sama ngan aku tang bantal tu...huhuhu

nazreen said...

you are not alone...saya pon slalu buat camtu mase kecik dlu...
hahaha...best la entri ni...:D

Fidz Raymond said...

same! M0stly! Haha

kid khairiyah said...

aku paling suka main penutup belakang remote tv. HAHAHA!

myra azraff said...

keri : panjang bebenor ko eja bieber tu.ye la,kat blog je ko boleh tipu aku.muahaha

zuk : eh eh,gambar last tu curik dari 9gag la..trollface kan femes skang..sumer nak wat DP..hehe

tieha : bantal tu rase sumer org buat kot..cume tanak ngaku je..;D

nazreen : i'm not forever alone?hehe..trima kasih..:D

fidz : ko x penah cakap pon....haha

kid : fuh..ade gak yg ngaku..kah kah..:D

Mr.Trollulz said...

This one: main penutup belakang remote time tengah tengok TV kenot go lar. Hahahaha. -.-

Trollolololo~~~~

Mr.Trollulz said...

Oh, lupa lak. Life style level, is it mr. aauuuuu yyeeaaahhh..!! HAHAHA.

CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. yg kuku tuu aku TAK okay..

lain2 mmg YA

Hitsugaya Hadi (氷) said...

sama lorh,,, kecuali yg tom n jerry tuu .. haha

Sya Syahirah said...

part remote tu betul lettew :p

Hakimy Zamri said...

HAHAHAHHA!!! aku suka tengok kuku dan main belakang remote :D hehe

CikAnyss' :O said...

hahah .. mmg nak gelak pon ni , hehe , saya pon selalu tenung kuku lelama :)

myra azraff said...

mr.trollulz : yg main remote tu rase ramai yg buat..kah kah..mr auuu ??

cekbolat : 5/6 je lah ye ko bolatt..haha

hadi : aik ?takkan x teringin kot pas tgk tu ?kah kah

sya : yep,x dapat dinafikan :D

kimy : kuku ?tak sangka laki pon camni...hahaha:D

cik anyss : pompuan..camtulah saya..haha:D

semutsengal said...

hai budak espiem, mmg kau jelah yg sorang mcm tu, aku tak.



HAHAHAHAHAHAH

myra azraff said...

semutsengal : suwe ngaku salah satu dari yg atas,ko takde 1 pon ?
tak normal.haha
bile mase plak aku budak spm ni ?dah lepas la woii

Cik Yatt said...

tak...sbb cik yatt pon suke wat..hehe

Cik Chokie said...

Akak tak keseorangan . hahaha tapi x semua la . Miza slalu wat yang bantal tu . terbalik balik an dia . kadang2 curi bantal abg miza gara2 nak bahagian sejuk XD . then remote un same , sampai penutup blakang tu ilang . huhu .justin beber tu igt mula2 pmpuan . bila abg bg tahu baru tahu dia laki . hahaha n last yang excited bile blajar cikgu ajak g makmal komputer , sebab ada aircon .

eh tetibe panjang lak . hewhewhew . :)melampau pulak miza ni -.-" maaf kak .

nanad said...

erk..kita sama lah =.= huhu

nurul-rasya said...

ok, bukan kau sorang je