Tempahan Vektor Kini Dibuka

8:59 PM





Assalamualaikum.




Satu persoalan untuk korang..


ADAKAH KORANG BERMINAT  
NAK TEMPAH LUKISAN VEKTOR
DARIPADA MYRA AZRAFF?


ni cuma offer kepada yang berminat je..
seni meng-kartunkan muka korang ! ..kah kah..
okey,tak lawak..ni serius..


kat bawah ni contoh-contoh vektor yang pernah aku buat...



VEKTOR BERWARNA

















VEKTOR HITAM PUTIH



vektor Fidz R Emerithus



vektor Hana Tajima




jadi kepada sesiapa yang berminat,korang boleh mula menempah..
klik gambar dibawah untuk lihat syarat-syaratnya...:)




vektor aku tak berapa nak cantik..so harga untuk tempahan tu pun tak cantik gak..


p/s : BIKA dengan HADI,saye nak BBQ malam ni..
JANGAN MENANGIS RINDU-RINDUAN YANG DISINI TAU...
hahaha...(mesti dorang tengah kutok aku skang ni)





Sekian,terima kasih.





You Might Also Like

10 komen

  1. namaku terselit kecil disitu..huh unfollow komen ni...hahaha

    ReplyDelete
  2. kongsi la yuu,,, xbaik makan sorang2,, haha .. ;p

    ReplyDelete
  3. wow :O cantiknya vector myra buat..

    ReplyDelete
  4. ohhsemm. myra punye vector menjadi mcm real person.

    akak punye jauh beza jadinye. haha

    ReplyDelete
  5. nak order sebijik cam mamat yg pakai baju merah tu bleh? :D

    ReplyDelete
  6. Kalau transfer muka + edit sikt muka boleh jadikan macam Mr. Serious tak? Tak pun buat muka ala-ala butt hurt ke. Kekekeke. :p

    ReplyDelete
  7. bika : bika merajuk !hehe

    hadi : banyak lagi ooo..nah,amek arr...haha

    nanad : syukuran:)

    zuk : akk punya pun cantik la!haha:D

    keri : tu kan mmg ko keri..kah kah:D

    mr.trollulz : y so serious ?hehe

    ReplyDelete
  8. myra..dah send gambaq yg akan di-vectorkan oleh hang..hehe..check inbox :D btw, thanks..bukan senang nak dapat FOC daripada blogger retiss kita :D

    ReplyDelete
  9. wow....pandai melukis rupanya....=D

    ReplyDelete
  10. wow vektor hehe

    x sangka uitm sri iskandar jugak :D kita satu fakulti :like:

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram