17 March 2012

Arra Ahmad 7th Wedding Anniversary Contest





Assalamualaikum.


Semenjak aku  Feel Like A Sir je dalam 3 bulan lebih ni..
dan result pon nak kuar Rabu ni..baik aku update papehal dulu..haha
kali ni aku nak join kontes..aku takkan join apa2 kontes selagi bunyi dia tak best..
yang ni cambest..ahak..me gusta..me gusta...


TEKAN BANNER kalau nak join




oleh sebab kena lukis doodle tema kawin2 gitu..
dan aku pun seumur hidup tak penah lagi terbayang camner baju pengantin..
padahal selalu pegi kenduri..(tak selalu pon..= ='..payah..)...jadi kene la rujuk gambar2 dari google..haha



sebenarnya dah lame dah lukis ni..nampak je kontes ni..terus lukis..(tipu je ko Myra,2 hari selepasnya kott)
punya lah beriye lukis,tapi bila nak buat background..otak aku dah kosong2 gitu.haih...=_='
ni la masalah..dasar imaginasi yang cetek..sori ye kak,kosong je background..contestant yang lain..hebak2 semuanya..aku mampu gigit jari je...ye,aku penah gigit jari kalau rase keCUNdang sahaja....
bukan cobaaan2 yer..lalala


AKU DAH,KORANG BILA LAGI..?

*bukan dah kawen.dah join.= ='





Sekian.terima kasih.







23 comments:

keri ikhwan said...

nak join ke tak.. join.. tak.. zzzzz

Arra Ahmad said...

thanks join..cantik sangat.:)

nurdani said...

comel betul. good luck!

Fidz Raymond said...

nk join or x or join or x? Ponkius jugak. =.='

Trollulz said...

Aku orang pertama yang like entry ni like a boss. :D

ArifChangmin said...

nak join tapi doodle arif tak secantik akak :D

Shazwina said...

Untunglahh tgn hidup(kreatif):D

Cik Chokie said...

huish jadi lah . awsome :D . comel je bile tengok . adakah ini menjadi tema perkahwinan akak nanti ? ^^

Mardhiyyah Ridzuan said...

Comel2!!! Suka sngt2 sebab warna tu my fave!!! Gudluck!!! =D

Nurul Amanina said...

serius cantik kak Mira... :D
Nak join tapi takde bakat.. uwaghhh :/

myra azraff said...

keri : tgk2 join jugak nanti..=='

arra : sama2..:)

nurdani : trimas kak dani..:D

fidz : djkcikjaksjchmxxkldd

myra azraff said...

trollulz : me gusta sir.^_^

arif : beriye je...haha.arif punya pon cantik jugak..^^

shzwina : tanganku boleh hidup..seram..XD

cik chokie : sebenarnya x suke pon kaler biru tu..xder pilihan..XD

mardhiyyah : oh ya ka..^^..trimas:D

nurul : trimas..boleh blaja..insyaAllah tak susah:DDDD

Hitsugaya Hadi (氷) said...

saya???

merahitujambu said...

COMEL..OK NK JOIN..TUNGGU EH..xd

Fakhrul Haiyin said...

uiseh. hebat eh kau ni. lawa dudel tu weh! siryes. menang la kau ni. hehe. btw, gudluck :D

Shaznina Sofia said...

wahh mira... cila comel doodle..
eh mcm mane nk buat doodle eh?? ajar kn.. hee~
btw good luck tau result.. saya pon takot sama..

thaqibzaki said...

Gusta. Auuuuwwww Yeeaaaahhh!! Hahaha. :D

I thought it is your 7th anniversary. :p

Arra Ahmad said...

undi doodle anda disini

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.238801876214933.52078.175310005897454&type=3

ame nurlyana said...

anda ditag.
http://amenurlyana.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

cik ika said...

gud luck~~ (^.^)

Cik Yatt said...

cantek..! jeles..pndai lukis..hee

myra azraff said...

hadi : apsal?nak kawen gak ka?haha

merahitujambu : akak punya..opffttt..lagi ohsem!!!

fakhrul : err..hahah..trimas2:D..konfem x menang ni..ramai lgi yg buat lagi super...kecundang la aku camni..=='

shaznina : saya ada buat tuto lukis doodle..x susah nak lukis..:))

thaqib : lol,this is my anniversary..haha..jk

ika : trimas kak :)

cik yatt : jgn jeles,sila benci saya,(doodle pun x kemas)hoho..

hati~♡ said...

sgt comel.. gd luck ye..
sy pun join ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 March 2012

Arra Ahmad 7th Wedding Anniversary Contest





Assalamualaikum.


Semenjak aku  Feel Like A Sir je dalam 3 bulan lebih ni..
dan result pon nak kuar Rabu ni..baik aku update papehal dulu..haha
kali ni aku nak join kontes..aku takkan join apa2 kontes selagi bunyi dia tak best..
yang ni cambest..ahak..me gusta..me gusta...


TEKAN BANNER kalau nak join




oleh sebab kena lukis doodle tema kawin2 gitu..
dan aku pun seumur hidup tak penah lagi terbayang camner baju pengantin..
padahal selalu pegi kenduri..(tak selalu pon..= ='..payah..)...jadi kene la rujuk gambar2 dari google..haha



sebenarnya dah lame dah lukis ni..nampak je kontes ni..terus lukis..(tipu je ko Myra,2 hari selepasnya kott)
punya lah beriye lukis,tapi bila nak buat background..otak aku dah kosong2 gitu.haih...=_='
ni la masalah..dasar imaginasi yang cetek..sori ye kak,kosong je background..contestant yang lain..hebak2 semuanya..aku mampu gigit jari je...ye,aku penah gigit jari kalau rase keCUNdang sahaja....
bukan cobaaan2 yer..lalala


AKU DAH,KORANG BILA LAGI..?

*bukan dah kawen.dah join.= ='





Sekian.terima kasih.







23 comments:

keri ikhwan said...

nak join ke tak.. join.. tak.. zzzzz

Arra Ahmad said...

thanks join..cantik sangat.:)

nurdani said...

comel betul. good luck!

Fidz Raymond said...

nk join or x or join or x? Ponkius jugak. =.='

Trollulz said...

Aku orang pertama yang like entry ni like a boss. :D

ArifChangmin said...

nak join tapi doodle arif tak secantik akak :D

Shazwina said...

Untunglahh tgn hidup(kreatif):D

Cik Chokie said...

huish jadi lah . awsome :D . comel je bile tengok . adakah ini menjadi tema perkahwinan akak nanti ? ^^

Mardhiyyah Ridzuan said...

Comel2!!! Suka sngt2 sebab warna tu my fave!!! Gudluck!!! =D

Nurul Amanina said...

serius cantik kak Mira... :D
Nak join tapi takde bakat.. uwaghhh :/

myra azraff said...

keri : tgk2 join jugak nanti..=='

arra : sama2..:)

nurdani : trimas kak dani..:D

fidz : djkcikjaksjchmxxkldd

myra azraff said...

trollulz : me gusta sir.^_^

arif : beriye je...haha.arif punya pon cantik jugak..^^

shzwina : tanganku boleh hidup..seram..XD

cik chokie : sebenarnya x suke pon kaler biru tu..xder pilihan..XD

mardhiyyah : oh ya ka..^^..trimas:D

nurul : trimas..boleh blaja..insyaAllah tak susah:DDDD

Hitsugaya Hadi (氷) said...

saya???

merahitujambu said...

COMEL..OK NK JOIN..TUNGGU EH..xd

Fakhrul Haiyin said...

uiseh. hebat eh kau ni. lawa dudel tu weh! siryes. menang la kau ni. hehe. btw, gudluck :D

Shaznina Sofia said...

wahh mira... cila comel doodle..
eh mcm mane nk buat doodle eh?? ajar kn.. hee~
btw good luck tau result.. saya pon takot sama..

thaqibzaki said...

Gusta. Auuuuwwww Yeeaaaahhh!! Hahaha. :D

I thought it is your 7th anniversary. :p

Arra Ahmad said...

undi doodle anda disini

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.238801876214933.52078.175310005897454&type=3

ame nurlyana said...

anda ditag.
http://amenurlyana.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

cik ika said...

gud luck~~ (^.^)

Cik Yatt said...

cantek..! jeles..pndai lukis..hee

myra azraff said...

hadi : apsal?nak kawen gak ka?haha

merahitujambu : akak punya..opffttt..lagi ohsem!!!

fakhrul : err..hahah..trimas2:D..konfem x menang ni..ramai lgi yg buat lagi super...kecundang la aku camni..=='

shaznina : saya ada buat tuto lukis doodle..x susah nak lukis..:))

thaqib : lol,this is my anniversary..haha..jk

ika : trimas kak :)

cik yatt : jgn jeles,sila benci saya,(doodle pun x kemas)hoho..

hati~♡ said...

sgt comel.. gd luck ye..
sy pun join ^_^