26 March 2012

FREE STUFF : Random Doodle




Assalamualaikum.



Daripada aku simpan doodle2 ni..baik aku bagi kat korang..harap korang suka..^_^
doodle kali ni lain sket..aku malas nak repeat kaler mengaler cam dulu..
lagipun doodle2 ni aku lukis time aku rajin..tekad,gigih,usaha..*nak termuntah plak aku = ='
di lukis pada hari yang lain,waktu yang lain,dengan mood yang semangat..muahaha








yang last ni aku penah guna..ngahaha.takpelah,amek je..aku takkan guna dah...
nak save right click > save image as cam biasa..

letak je la kat memaner..header ke..sidebar ke..
korang kan kreatif..aku tau..hehe
dah amik komen okey...:)




Blog aku betul2 bertukar tema kali ni..tak penah aku tukar ala gegerl camni..adehh..-_-
erk,korang suka ke? dah terang benderang ni..silau gak mata aku..
dah ber-pink2 bagai..lemah lutut eden dah ni..muahaha..





Sekian.






55 comments:

ArifChangmin said...

pandai akak buat doodle :D

Norazlin Nordin said...

alamokk, nih buat jeleih nih. aku ambik semua ye~

EYJA MASLIZA said...

lawa je tokk , aku tengok ;) bestnya kau boleh buat doodle . hoho . tahniah yang tahniah .. :')

arisa nazifa said...

Very cute + Awesome
Thanks ;)

Azzah said...

terkojut den masuk sini,ingat salah blog tadi..cerah bebeno..apapun comey ala2 gegerl..

Cik Chokie said...

Nak simpan semua koleksi akak :D dah buat folder khas at com nih.

waaaahhhhh good. kan comel cam nih. muka akak dah la comel. cam budak2. hihi putih lak tuh. kan dari dulu kalau blog akak pakai cam ni nampak cantik sangat. waahhh sejuk mata memandang. baru gegurl :D hihi

dah2 pas ni kekalkan je warna2 cam ni. err paling jeles tengok header akaka. sumpah ase cam nak je ^_^ hee

fatinlea said...

comel!!! lemah lutut tengok :D

..cik gugu.. said...

cntek gle seyh !!

Mardhiyyah Ridzuan said...

Doodle sangat awesome!!! Comel!!! Between, bagi Mar, xdela gegur sgt theme nih. Hehe... Just nice and simple.

Asnida Ridzuan said...

kak myra, nak yg pikir pasal love tuh ek ? nak mletak kat sidebar blog :D

Achik Syida said...

cantiknya,nak ambik satu boleh.terima kasih :)

Nurul Fasya said...

tomeynyee!! header pun cun melecun! :D

Myra Azraff said...

arif : hey changmin,lu punya dudel pon cantik maaa..*tetibe.haha

norazlin : ambek je..:)

eyja : kau pun boleh cuba gak...blom cuba blom tau..ngehngeh..^_^

arisa : welcome :D

azzah : den pon terkojot gak..ngahaha

cik chokie : ha?miza buat folder khas??isk,,,(sebak)..terharunya dek...TT^TT..tu lah,akak kire,nak kekalkan je tema camni..hehe..trimas :))

Myra Azraff said...

fatin lea : saya pulak lemah lutut tgk byk kaler pink kat blog ni..XD

cik gugu : ye,cik gugu mmg cantek.

mardhiyyah : tq..yeke?sebab first time buat tema camni...tu yg mengaku ala gegerl tu..huahah

asnida : okey,amek je..:D

achik : sama2 :)

nurul : header tu memang keCUNdang..XD

merahitujambu said...

serius semua comel..nk satu doodle special..XD

Liyaa Mf said...

Comel gila okeyyy! Especially yang first tuuu :)

Faizah said...

pandailah akak buad doodle ,, saya nak amik satu boleh!!

♫ Dila Diaries ♫ said...

sy ambk ye..

Sandra Azwan said...

cantiknye....;-)

nurshamila hasbollah said...

nice mira..

alyn adnan said...

soooo sweet :)

Nurul Amanina said...

saya ambik semua tau akak. heheh, cantik gila tuu.

patut la rase cerah semacam je masuk sini, tapi cantiklahh :DD

Azhafizah[フィザ] said...

comel comel doodle myra..^__^

wany said...

comell !

najibah('; said...

woww (!) comel gilaaaaaaaaaa (: . sukaa , kita amek semua taww . nak simpan buat koleksi (: . terima kasih (: .

Mish Apple said...

nape comel sangat!!! #dengki.

Shaznina Sofia said...

wah !! comelnye.. pandai buat doodle kn..

-SUPERGIRL- said...

wah comelnyeee doodle dy . huk . yg kite burok jee :((

Myra Azraff said...

merahitujambu : akak punya dah comel bangat..saya nak bagi pon segan..XD

liyaa : erk,yaka?sebab tu yg paling lame giler buat..nak pengsan rasenya..haha:D

amanina : terang kan?silau mata eden..ngahaha

najibah : sama2..:)..amek je..:)

mish apple : jangan gitu sikh..tgk doodle awak lagi comel.:)

supergirl : kalau namanya doodle,semuanya comel..sama la cam doodle awak..xder doodle yg x comel..:))

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer yg pink tu *drooling*

♥ Cik layla ♥ said...

auwwww ! comelnya doddle myra . .layla nak amik semua lha boleh tak ! nak letak dekat blog . .heheheheh tiap2 mgu nak tuka doddle koleksi myraaa <3

Ieyra Ghani said...

myra ~ cantik!!!
saya nk tnya .. mcm mana nk warnakan doodle biar jadi cntik tu ? ada byg , ada tone lain kat baju yg doodle pertama tu :D

farah izzati said...

cantek ! farah nak amik bnyak-2 buleh ? hehe . . .

Diela Yunyun said...

KITE AMEK 1 Taw...hehe..tengs

Sya Syahirah said...

nak yang first rock tu :D

tulala said...

myra..saye amek yg btudg merah pink tu taw..comell!!terima kasih!!

Arniesyz Quesheira said...

kite ambik yerr..pndai awk buat..tq sbb bg free jerr..hehe. f0l0 awk

hajar hafizah said...

hai myra, hajar ambik dua eh. tamak sikit sbb cantik sgt2! :D

hajar hafizah said...

hai myra, hajar ambik dua eh. tamak sikit sbb cantik sgt2! :D

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya Ambil Semua ye....untuk buat freebies header.....

Shima Yahya said...

AMIK DUA . hehe , btw , buatlah tuto mcm mane akak buat mate doodle kak . kite lukis mcm mate shin chan je -,-'

dayah said...

dayah ambik 2 yer jgn marah :D

Ziera Ieyah said...

cantik. nak amek yg no 3 tu ye..leh x? kiut sgt. hehe

msredcheesecake said...

Siyes suma comel sampai takleh amek satu je... Saya amek 2 yea... Tqvm....

EiRa sHa'mIerA said...

ambik ek akak...doodle akak nie semua cute2 belaka..geram giler adek nengoknye..hihixx..

Atirah ★ said...

ambik eaa , nk buat header .

aishah aishahz said...

amik satu :D

Aqilah Mohamad said...

Comel sangat saya ambil ya :)

3 Ceria said...

Ambik satu :)

FaTiMah aZ-zArAh said...

comel dan cutelah.. : ) amik satu.. : )

Mιнaeღ said...

Akak saya ambik 1.Terima kaseh

Ida said...

saya ambik

ᵔᴥᵔ ♥ Bo★dark Unf★reseen ♥ ᵔᴥᵔ said...

Comel comel :) Nak satu ye akak Myra

hazdnul shafina said...

comelnye..ahh..geram...nak jugak :) tq

syafienaz said...

saya amik dua doodle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 March 2012

FREE STUFF : Random Doodle




Assalamualaikum.



Daripada aku simpan doodle2 ni..baik aku bagi kat korang..harap korang suka..^_^
doodle kali ni lain sket..aku malas nak repeat kaler mengaler cam dulu..
lagipun doodle2 ni aku lukis time aku rajin..tekad,gigih,usaha..*nak termuntah plak aku = ='
di lukis pada hari yang lain,waktu yang lain,dengan mood yang semangat..muahaha








yang last ni aku penah guna..ngahaha.takpelah,amek je..aku takkan guna dah...
nak save right click > save image as cam biasa..

letak je la kat memaner..header ke..sidebar ke..
korang kan kreatif..aku tau..hehe
dah amik komen okey...:)




Blog aku betul2 bertukar tema kali ni..tak penah aku tukar ala gegerl camni..adehh..-_-
erk,korang suka ke? dah terang benderang ni..silau gak mata aku..
dah ber-pink2 bagai..lemah lutut eden dah ni..muahaha..





Sekian.






55 comments:

ArifChangmin said...

pandai akak buat doodle :D

Norazlin Nordin said...

alamokk, nih buat jeleih nih. aku ambik semua ye~

EYJA MASLIZA said...

lawa je tokk , aku tengok ;) bestnya kau boleh buat doodle . hoho . tahniah yang tahniah .. :')

arisa nazifa said...

Very cute + Awesome
Thanks ;)

Azzah said...

terkojut den masuk sini,ingat salah blog tadi..cerah bebeno..apapun comey ala2 gegerl..

Cik Chokie said...

Nak simpan semua koleksi akak :D dah buat folder khas at com nih.

waaaahhhhh good. kan comel cam nih. muka akak dah la comel. cam budak2. hihi putih lak tuh. kan dari dulu kalau blog akak pakai cam ni nampak cantik sangat. waahhh sejuk mata memandang. baru gegurl :D hihi

dah2 pas ni kekalkan je warna2 cam ni. err paling jeles tengok header akaka. sumpah ase cam nak je ^_^ hee

fatinlea said...

comel!!! lemah lutut tengok :D

..cik gugu.. said...

cntek gle seyh !!

Mardhiyyah Ridzuan said...

Doodle sangat awesome!!! Comel!!! Between, bagi Mar, xdela gegur sgt theme nih. Hehe... Just nice and simple.

Asnida Ridzuan said...

kak myra, nak yg pikir pasal love tuh ek ? nak mletak kat sidebar blog :D

Achik Syida said...

cantiknya,nak ambik satu boleh.terima kasih :)

Nurul Fasya said...

tomeynyee!! header pun cun melecun! :D

Myra Azraff said...

arif : hey changmin,lu punya dudel pon cantik maaa..*tetibe.haha

norazlin : ambek je..:)

eyja : kau pun boleh cuba gak...blom cuba blom tau..ngehngeh..^_^

arisa : welcome :D

azzah : den pon terkojot gak..ngahaha

cik chokie : ha?miza buat folder khas??isk,,,(sebak)..terharunya dek...TT^TT..tu lah,akak kire,nak kekalkan je tema camni..hehe..trimas :))

Myra Azraff said...

fatin lea : saya pulak lemah lutut tgk byk kaler pink kat blog ni..XD

cik gugu : ye,cik gugu mmg cantek.

mardhiyyah : tq..yeke?sebab first time buat tema camni...tu yg mengaku ala gegerl tu..huahah

asnida : okey,amek je..:D

achik : sama2 :)

nurul : header tu memang keCUNdang..XD

merahitujambu said...

serius semua comel..nk satu doodle special..XD

Liyaa Mf said...

Comel gila okeyyy! Especially yang first tuuu :)

Faizah said...

pandailah akak buad doodle ,, saya nak amik satu boleh!!

♫ Dila Diaries ♫ said...

sy ambk ye..

Sandra Azwan said...

cantiknye....;-)

nurshamila hasbollah said...

nice mira..

alyn adnan said...

soooo sweet :)

Nurul Amanina said...

saya ambik semua tau akak. heheh, cantik gila tuu.

patut la rase cerah semacam je masuk sini, tapi cantiklahh :DD

Azhafizah[フィザ] said...

comel comel doodle myra..^__^

wany said...

comell !

najibah('; said...

woww (!) comel gilaaaaaaaaaa (: . sukaa , kita amek semua taww . nak simpan buat koleksi (: . terima kasih (: .

Mish Apple said...

nape comel sangat!!! #dengki.

Shaznina Sofia said...

wah !! comelnye.. pandai buat doodle kn..

-SUPERGIRL- said...

wah comelnyeee doodle dy . huk . yg kite burok jee :((

Myra Azraff said...

merahitujambu : akak punya dah comel bangat..saya nak bagi pon segan..XD

liyaa : erk,yaka?sebab tu yg paling lame giler buat..nak pengsan rasenya..haha:D

amanina : terang kan?silau mata eden..ngahaha

najibah : sama2..:)..amek je..:)

mish apple : jangan gitu sikh..tgk doodle awak lagi comel.:)

supergirl : kalau namanya doodle,semuanya comel..sama la cam doodle awak..xder doodle yg x comel..:))

✿ pink velvet ✿ said...

cantiknyer yg pink tu *drooling*

♥ Cik layla ♥ said...

auwwww ! comelnya doddle myra . .layla nak amik semua lha boleh tak ! nak letak dekat blog . .heheheheh tiap2 mgu nak tuka doddle koleksi myraaa <3

Ieyra Ghani said...

myra ~ cantik!!!
saya nk tnya .. mcm mana nk warnakan doodle biar jadi cntik tu ? ada byg , ada tone lain kat baju yg doodle pertama tu :D

farah izzati said...

cantek ! farah nak amik bnyak-2 buleh ? hehe . . .

Diela Yunyun said...

KITE AMEK 1 Taw...hehe..tengs

Sya Syahirah said...

nak yang first rock tu :D

tulala said...

myra..saye amek yg btudg merah pink tu taw..comell!!terima kasih!!

Arniesyz Quesheira said...

kite ambik yerr..pndai awk buat..tq sbb bg free jerr..hehe. f0l0 awk

hajar hafizah said...

hai myra, hajar ambik dua eh. tamak sikit sbb cantik sgt2! :D

hajar hafizah said...

hai myra, hajar ambik dua eh. tamak sikit sbb cantik sgt2! :D

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya Ambil Semua ye....untuk buat freebies header.....

Shima Yahya said...

AMIK DUA . hehe , btw , buatlah tuto mcm mane akak buat mate doodle kak . kite lukis mcm mate shin chan je -,-'

dayah said...

dayah ambik 2 yer jgn marah :D

Ziera Ieyah said...

cantik. nak amek yg no 3 tu ye..leh x? kiut sgt. hehe

msredcheesecake said...

Siyes suma comel sampai takleh amek satu je... Saya amek 2 yea... Tqvm....

EiRa sHa'mIerA said...

ambik ek akak...doodle akak nie semua cute2 belaka..geram giler adek nengoknye..hihixx..

Atirah ★ said...

ambik eaa , nk buat header .

aishah aishahz said...

amik satu :D

Aqilah Mohamad said...

Comel sangat saya ambil ya :)

3 Ceria said...

Ambik satu :)

FaTiMah aZ-zArAh said...

comel dan cutelah.. : ) amik satu.. : )

Mιнaeღ said...

Akak saya ambik 1.Terima kaseh

Ida said...

saya ambik

ᵔᴥᵔ ♥ Bo★dark Unf★reseen ♥ ᵔᴥᵔ said...

Comel comel :) Nak satu ye akak Myra

hazdnul shafina said...

comelnye..ahh..geram...nak jugak :) tq

syafienaz said...

saya amik dua doodle