28 March 2012

Koleksi Vektor dan Hutang = ='




Assalamualaikum.



takde pape nak cakap hari ni..
nak letak koleksi vektor yang aku penah lukis ni je..tapi tak berapa real la..
kalau kak Azhafizah yang buat...fuhh..gigit jari je aku tengok..cantik giler..giler cantik arh!
eh,aku selalu plak gigit jari..kalau nampak bende yang ohsem..hahaha

semua posing tak boleh blah plak tu..-_-'
macam next top model pon ader..muahaha..
*ke ade nama lain yang boleh dibagi?





banyak bende yang aku tak langsaikan lagik ni..

vector FOC+tempahan
hutang doodle..
tempahan header..
kontes lukis macro eye anjuran WeLoveArts..(hadiah best pulak!)

dan sekarang aku taktau nak buat yang mana satu..= ='
nak cabut undi cam tak logik pulak..
nak lat ta li lat..lagi la tak logik giler!




Sekian.





35 comments:

NiaLidia. said...

gila ah. superb okayy semua doodle diatas. cemburu ><

zuk zuhaiza said...

fuyooo. bile nak buat vector akak? hehe

lame xdtg sini. banyak dah berubah...

acheeqa farhana said...

cntiknye doodle kat atas ni...hebattt...

CekbOlat-bOlat said...

helamakkk, terror !

-SUPERGIRL- said...

wahhhhhhhhhhhh !!!! cun sangat !!!! tgk lah yg mee dekat header tuhhh . mcm ap tah . huhuk :((

Fakhrul Haiyin said...

Ohhh! ni pulak vektor eh? baru aku tahu. buahaha. cantik weh. almost real. keep it up XD

Azee Hana said...

mak ai..terbaik lah....

ryzna sha said...

awak yg buat ni ? smart gile ! sy plak yg gigit jari ~

Myra Azraff said...

nialidia : tu vektor..:)

zuk : teringin gak lukis muka akak..tapi taktau bila..hehe

acheeqa : hensem ade tak?hehe:D

cekbolat : terror apa?error..haha

supergirl : eh,okay je vektor kat header awak tu..nampak kewll:)

pakrul : ye pakrul..nilah vektor:)..aku ingatkan kau dah tau..tpi cam x berapa real la..

azee : mak azee terbaik?*tetibe

hahafyza said...

cantikk vektor tuhh :)

nurshamila hasbollah said...

ok la tuh..

Cik Chokie said...

Lukisan akak memang terboikk :D dari doodle sampai lah ke vector. Akak pandai mainn warna. Akak xtakot warna . Hoho err miza nk warna pun takot2. :3 gigit ibu jari kaki miza tengok hasil kerja akak . Dari pencil dan kertas ke photoshop then berpindah ke paint tool sai n last pindah ke Ai.

Bersinar2 mata tengok semua benda yg ada at blog ni. Hihi

Mitsu Kizu Zie said...

wahhhhh...bila nak lukis muka mitsu pulak?? gurau je ;P

Hitsugaya Hadi (氷) said...

yeahhh,, i KONW u can do it .. wahaha,,, u can do that THONG .. hua3

Myra Azraff said...

ryzna : ha'ah..janganla gigit jari..XD

hahfyza : trimas:)

nurshamila : harap2nya..:)

cik chokie : miza ni..jgnla camtu..
tersemput malu ni..>,<..sebenarnya akak lebih suka mewarna dari melukis..:D..tu pon kaler main taram je..kahkah..hasil artwork miza pun comel2 apa..suka tengok^_^

mitsu : ngahaha..tunggu tiba waktunya..:D

hadi : ceh!mentang2 ade muke dia..gahaha..i KONW that THONG too..muahah

wany said...

lukisan yg chantek !

Liyaa Mf said...

Wahh! Kenapa bebudak sekarang pandai buat bebenda comel macam ni? Musykil! :P

cik ika said...

wah3..cnteqnye

Badrina Ibtisam said...

Wahhh nice sangat!!!! <3<3

..cik gugu.. said...

oke . guwa jeles :p

Azhafizah[フィザ] said...

Hasil kerja myra cukup cantik dan menjadi.kalau nak lagi real kene spend masa lebih untuk buat details semua tu..ape pun,fiza suke tengok usaha myra..koleksi ni dah cukup cantik dah myra..^__^

MaYa MustWany said...

cntik la vector myra ni..mcm pro fiza gak tuh..xpe..prcts mke prfct kan.

Ieyra Ghani said...

Salutee! lah myra =) giler teror .. susahh kowt nak buat nie . pakai mic excel ke mcm kak nurdani?

Shaznina Sofia said...

pandai buat doodle kn? cantik pulak tu..

Myra Azraff said...

liyaa mf : asalkan minat tu ade..budak sekolah rendah pun boleh buat:D

azhafizah : trimas akak^_^..camtu eh..kene buat detail..okey..pasni insyaAllah akan try..:)

maya : kak fiza punya lagik pro..yea,pasni kene banyak buat praktis lagi..XD

ieyra : erk?takdelah terror mana..huahaha..lukis guna photoshop..tapi ade gak guna sai..excel x penah guna..ngee

Nurul Fasya said...

superbb!

#buat assignment dulu. muehehehe. kiddin. :D

Maya Lisa said...

HUARGGH ! JELES DENGAN ORANG YANG PANDAI IT NII^^ KENA BELAJAR DAI EMPUNYA BLOG NI. SIFU ^^ HAIT!

anis scha said...

Wah, pandainyaaa! lawaaa laaa. ergh cemburu >.<

Mr. Doctor said...

awat lawa sgt? mintak bakat sikit boleh? alaa buat ja smua serentak.. tngan awak kan ajaib.. haha

xila riston said...

cantek!!!

Cik Puan Muda Umi said...

eh,cantik kot vector awk buat tu..kreatif!..;)

afzalsukasuki said...

err ni ko buat ke??eh apsal ko nmpak comel dari biasa?kikiki buatkan aku satu laaaa :D hahaha

Myra Azraff said...

fasya : hehe..buat lah dulu eh..:D

maya : haitt!!hehehe

anis : janganla begitu.XD

mr.doctor : bestnya kalau bebetol ajaib..ngahaha

xila : trimas...:)

afzal : ha'ah tok..nak gak ke?kehkeh

Syarafi[skyforce331] said...

superb gila...myra dah hebat skrg hahah :O

Aqilah Mohamad said...

comel sangat . saya ambil ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 March 2012

Koleksi Vektor dan Hutang = ='




Assalamualaikum.



takde pape nak cakap hari ni..
nak letak koleksi vektor yang aku penah lukis ni je..tapi tak berapa real la..
kalau kak Azhafizah yang buat...fuhh..gigit jari je aku tengok..cantik giler..giler cantik arh!
eh,aku selalu plak gigit jari..kalau nampak bende yang ohsem..hahaha

semua posing tak boleh blah plak tu..-_-'
macam next top model pon ader..muahaha..
*ke ade nama lain yang boleh dibagi?





banyak bende yang aku tak langsaikan lagik ni..

vector FOC+tempahan
hutang doodle..
tempahan header..
kontes lukis macro eye anjuran WeLoveArts..(hadiah best pulak!)

dan sekarang aku taktau nak buat yang mana satu..= ='
nak cabut undi cam tak logik pulak..
nak lat ta li lat..lagi la tak logik giler!




Sekian.





35 comments:

NiaLidia. said...

gila ah. superb okayy semua doodle diatas. cemburu ><

zuk zuhaiza said...

fuyooo. bile nak buat vector akak? hehe

lame xdtg sini. banyak dah berubah...

acheeqa farhana said...

cntiknye doodle kat atas ni...hebattt...

CekbOlat-bOlat said...

helamakkk, terror !

-SUPERGIRL- said...

wahhhhhhhhhhhh !!!! cun sangat !!!! tgk lah yg mee dekat header tuhhh . mcm ap tah . huhuk :((

Fakhrul Haiyin said...

Ohhh! ni pulak vektor eh? baru aku tahu. buahaha. cantik weh. almost real. keep it up XD

Azee Hana said...

mak ai..terbaik lah....

ryzna sha said...

awak yg buat ni ? smart gile ! sy plak yg gigit jari ~

Myra Azraff said...

nialidia : tu vektor..:)

zuk : teringin gak lukis muka akak..tapi taktau bila..hehe

acheeqa : hensem ade tak?hehe:D

cekbolat : terror apa?error..haha

supergirl : eh,okay je vektor kat header awak tu..nampak kewll:)

pakrul : ye pakrul..nilah vektor:)..aku ingatkan kau dah tau..tpi cam x berapa real la..

azee : mak azee terbaik?*tetibe

hahafyza said...

cantikk vektor tuhh :)

nurshamila hasbollah said...

ok la tuh..

Cik Chokie said...

Lukisan akak memang terboikk :D dari doodle sampai lah ke vector. Akak pandai mainn warna. Akak xtakot warna . Hoho err miza nk warna pun takot2. :3 gigit ibu jari kaki miza tengok hasil kerja akak . Dari pencil dan kertas ke photoshop then berpindah ke paint tool sai n last pindah ke Ai.

Bersinar2 mata tengok semua benda yg ada at blog ni. Hihi

Mitsu Kizu Zie said...

wahhhhh...bila nak lukis muka mitsu pulak?? gurau je ;P

Hitsugaya Hadi (氷) said...

yeahhh,, i KONW u can do it .. wahaha,,, u can do that THONG .. hua3

Myra Azraff said...

ryzna : ha'ah..janganla gigit jari..XD

hahfyza : trimas:)

nurshamila : harap2nya..:)

cik chokie : miza ni..jgnla camtu..
tersemput malu ni..>,<..sebenarnya akak lebih suka mewarna dari melukis..:D..tu pon kaler main taram je..kahkah..hasil artwork miza pun comel2 apa..suka tengok^_^

mitsu : ngahaha..tunggu tiba waktunya..:D

hadi : ceh!mentang2 ade muke dia..gahaha..i KONW that THONG too..muahah

wany said...

lukisan yg chantek !

Liyaa Mf said...

Wahh! Kenapa bebudak sekarang pandai buat bebenda comel macam ni? Musykil! :P

cik ika said...

wah3..cnteqnye

Badrina Ibtisam said...

Wahhh nice sangat!!!! <3<3

..cik gugu.. said...

oke . guwa jeles :p

Azhafizah[フィザ] said...

Hasil kerja myra cukup cantik dan menjadi.kalau nak lagi real kene spend masa lebih untuk buat details semua tu..ape pun,fiza suke tengok usaha myra..koleksi ni dah cukup cantik dah myra..^__^

MaYa MustWany said...

cntik la vector myra ni..mcm pro fiza gak tuh..xpe..prcts mke prfct kan.

Ieyra Ghani said...

Salutee! lah myra =) giler teror .. susahh kowt nak buat nie . pakai mic excel ke mcm kak nurdani?

Shaznina Sofia said...

pandai buat doodle kn? cantik pulak tu..

Myra Azraff said...

liyaa mf : asalkan minat tu ade..budak sekolah rendah pun boleh buat:D

azhafizah : trimas akak^_^..camtu eh..kene buat detail..okey..pasni insyaAllah akan try..:)

maya : kak fiza punya lagik pro..yea,pasni kene banyak buat praktis lagi..XD

ieyra : erk?takdelah terror mana..huahaha..lukis guna photoshop..tapi ade gak guna sai..excel x penah guna..ngee

Nurul Fasya said...

superbb!

#buat assignment dulu. muehehehe. kiddin. :D

Maya Lisa said...

HUARGGH ! JELES DENGAN ORANG YANG PANDAI IT NII^^ KENA BELAJAR DAI EMPUNYA BLOG NI. SIFU ^^ HAIT!

anis scha said...

Wah, pandainyaaa! lawaaa laaa. ergh cemburu >.<

Mr. Doctor said...

awat lawa sgt? mintak bakat sikit boleh? alaa buat ja smua serentak.. tngan awak kan ajaib.. haha

xila riston said...

cantek!!!

Cik Puan Muda Umi said...

eh,cantik kot vector awk buat tu..kreatif!..;)

afzalsukasuki said...

err ni ko buat ke??eh apsal ko nmpak comel dari biasa?kikiki buatkan aku satu laaaa :D hahaha

Myra Azraff said...

fasya : hehe..buat lah dulu eh..:D

maya : haitt!!hehehe

anis : janganla begitu.XD

mr.doctor : bestnya kalau bebetol ajaib..ngahaha

xila : trimas...:)

afzal : ha'ah tok..nak gak ke?kehkeh

Syarafi[skyforce331] said...

superb gila...myra dah hebat skrg hahah :O

Aqilah Mohamad said...

comel sangat . saya ambil ya :)