Contest Doodle Glider

3:50 PM




Assalamualaikum.



Tetibe je semalam rasa nak join kontes ni..cepat2 aku google gambar2 sugar glider ni..
konfius nak pilih mana 1 nak dilukis..sebab semua comel2 macam cik AAA kita yang anjurkan kontes ni..(ayat bodek yang takde harapan)..aku join ni bukan semata-mata,setelinga-telinga,semulut-mulut nak hadiah je..tapi disamping mencuba lukis sesuatu yang baru..err..aku tak penah lukis hewan langsung sebelum ni..:D 
jadi ni lah hasilnya lepas aku lukis malam tadi..pastu ade touch-up2 sket tadi..



lukis+warna semua kat Paint Tool Sai.

sugar glider versi vektor...xD
cantik tak cantik,aku sendiri pon tak reti nak nilai...
trimas kepada cik AAA sebab bagi peluang lukis hewan comel ni..

nak join ? 

tak silap esok dah tarikh tutup kot..jadi cepat2 la join...:D







Wassalam.






You Might Also Like

31 komen

  1. pandai buat vektor..warna guna SAI eh??ni anak glider kalau dh besar lebih dr tapak tgn..=)..comel

    ReplyDelete
  2. serius comel gila!! semoga berjaya!

    ReplyDelete
  3. Lawanyaaaa! sy mn boleh msuk, sy xreti pun nk lukis vektor ni :'(

    ReplyDelete
  4. cutenya.. kalah saya nanti.. heheh, saya pun join juga contest ni.. ngee~

    ReplyDelete
  5. wah comel..mcm vector jek..stail
    goodluck eaa

    ReplyDelete
  6. haih ! jeles nihh .. nak kne join jugak nih ! hhehe

    ReplyDelete
  7. apesal la tyra tak tutup awal2.. sempat jugak ko join haha..
    warna yg ohsem

    ReplyDelete
  8. hamster ke? comel la.. nice art work :)

    ReplyDelete
  9. lawoooo.kalau kite buat mmg xlaaa
    :'(

    ReplyDelete
  10. glider tue spesies hamster ea ? hehe . jakun -.-

    ReplyDelete
  11. good luck myra comey. cantik gambaq atas tu. tangan hang ka tu ? COMEY. HAHA

    ReplyDelete
  12. cntiknyeee...kamu mmg sgt kreatif !

    all de best :)

    ReplyDelete
  13. cantikla...suke tgk doodle adik :)
    gdluck yer :)

    ReplyDelete
  14. ko blom tengok aku buat lagi.. kompom mcm kambing

    ReplyDelete
  15. Jom Join Contest Saya Juga.. -> http://www.mizzsninie.blogspot.com/2012/04/contest-hebat-happy-13th-birthday-ninie.html

    ReplyDelete
  16. ya allah cantiknya kak :D pandai kakak main ton warna. seyesly, tangan tu nampak real. confirm ada peluang yang sangat tinggi nak menang nih :D cantik sangat. adik doakan akak juara. sebab lukisan akak luar biasa kot :D

    Jeles dengan hasil seni akak :')

    ReplyDelete
  17. merahitujambu : yea,guna sai..:D..oh,ni baby dia rupanya..patutla kecik semacam time saya lukis xD

    anis : boleh..blaja pastu selalu praktis konfem boleh :D

    nurdani : semoga akak berjaya gak ! ^_^

    hanamiko : ramai lagi yg buat lebih cantik..:D

    si ngokngek : memang vektor..trimas:)

    ary lee : sama untuk ary jugak:)

    supergirl : cepat2 join :D

    keri : huh,sempat sempat~haha

    megu : akak punya lagi comel..dah tengok :D

    ReplyDelete
  18. Waaaaaaaaaaaa, so comel. Pandainya melukis (:

    ReplyDelete
  19. dear yayah : bukan hamster,bukan tikus..:D

    syafika : err..ape yg tak?:D

    ahmad haziq azlan : MAMPU

    mirmashi : bukan..xD..aku pun blum jelas lagi pasal hewan ni..:D

    boni jll3 : trimas:)

    kimy : trimas:D..weyh,kan aku dah cakap,search google la gambar tu..xD

    farhana : err,tak kreatif.

    ara : yay,trimas..:D

    dak fisha : err..trimas ^_^

    teha : err..tak cantik.

    zaza : err..tak..xD

    ReplyDelete
  20. afzal : hah,kambing?ok la tu..aku pon x reti lukis hewan tu..hakhakxD

    mizzs : errr :D

    cik chokie : err err..tang buat ton tu agak susah sebenarnya..akak ni jenis yg main kaler je..janji jadi..xD..insyaAllah kalau ada peluang boleh menang..kalau tak pun takpe..^_^

    shiema : saya masih belajar..ehee :D

    ReplyDelete
  21. boleh takk nak link paint tool SAI ?

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram