24 April 2012

Contest Doodle Glider




Assalamualaikum.



Tetibe je semalam rasa nak join kontes ni..cepat2 aku google gambar2 sugar glider ni..
konfius nak pilih mana 1 nak dilukis..sebab semua comel2 macam cik AAA kita yang anjurkan kontes ni..(ayat bodek yang takde harapan)..aku join ni bukan semata-mata,setelinga-telinga,semulut-mulut nak hadiah je..tapi disamping mencuba lukis sesuatu yang baru..err..aku tak penah lukis hewan langsung sebelum ni..:D 
jadi ni lah hasilnya lepas aku lukis malam tadi..pastu ade touch-up2 sket tadi..



lukis+warna semua kat Paint Tool Sai.

sugar glider versi vektor...xD
cantik tak cantik,aku sendiri pon tak reti nak nilai...
trimas kepada cik AAA sebab bagi peluang lukis hewan comel ni..

nak join ? 

tak silap esok dah tarikh tutup kot..jadi cepat2 la join...:D







Wassalam.






31 comments:

Masz Sidek said...

memang cantik... cute :)

merahitujambu said...

pandai buat vektor..warna guna SAI eh??ni anak glider kalau dh besar lebih dr tapak tgn..=)..comel

nurdani said...

serius comel gila!! semoga berjaya!

anis scha said...

Lawanyaaaa! sy mn boleh msuk, sy xreti pun nk lukis vektor ni :'(

Hanamiko Sakura said...

cutenya.. kalah saya nanti.. heheh, saya pun join juga contest ni.. ngee~

si ngokngek said...

wah comel..mcm vector jek..stail
goodluck eaa

ary_lee said...

semoga berjaya^^

Ieqa Halim said...

comel comel comel comel ! :)

-SUPERGIRL- said...

haih ! jeles nihh .. nak kne join jugak nih ! hhehe

keri ikhwan said...

apesal la tyra tak tutup awal2.. sempat jugak ko join haha..
warna yg ohsem

megu-megu said...

comelnyeerrrrr *________*

dear yayah said...

hamster ke? comel la.. nice art work :)

syafiqakarim said...

lawoooo.kalau kite buat mmg xlaaa
:'(

Ahmad Haziq Azlan said...

tak mampu nak buat

mirmashi94 said...

glider tue spesies hamster ea ? hehe . jakun -.-

Boni JLL3 said...

wahh...gud luck k

Hakimy Zamri said...

good luck myra comey. cantik gambaq atas tu. tangan hang ka tu ? COMEY. HAHA

♥ farhana ♥ said...

cntiknyeee...kamu mmg sgt kreatif !

all de best :)

aRa ❤ aFiq™ said...

all the best dear :)

Dak Fisha said...

cantikla...suke tgk doodle adik :)
gdluck yer :)

teha said...

cantikk !

zaza iman said...

wau..cantiknya...

afzalsukasuki said...

ko blom tengok aku buat lagi.. kompom mcm kambing

Mizzs Ninie said...

Jom Join Contest Saya Juga.. -> http://www.mizzsninie.blogspot.com/2012/04/contest-hebat-happy-13th-birthday-ninie.html

Cik Chokie said...

ya allah cantiknya kak :D pandai kakak main ton warna. seyesly, tangan tu nampak real. confirm ada peluang yang sangat tinggi nak menang nih :D cantik sangat. adik doakan akak juara. sebab lukisan akak luar biasa kot :D

Jeles dengan hasil seni akak :')

Myra Azraff said...

merahitujambu : yea,guna sai..:D..oh,ni baby dia rupanya..patutla kecik semacam time saya lukis xD

anis : boleh..blaja pastu selalu praktis konfem boleh :D

nurdani : semoga akak berjaya gak ! ^_^

hanamiko : ramai lagi yg buat lebih cantik..:D

si ngokngek : memang vektor..trimas:)

ary lee : sama untuk ary jugak:)

supergirl : cepat2 join :D

keri : huh,sempat sempat~haha

megu : akak punya lagi comel..dah tengok :D

Shiema Sufian said...

Waaaaaaaaaaaa, so comel. Pandainya melukis (:

Myra Azraff said...

dear yayah : bukan hamster,bukan tikus..:D

syafika : err..ape yg tak?:D

ahmad haziq azlan : MAMPU

mirmashi : bukan..xD..aku pun blum jelas lagi pasal hewan ni..:D

boni jll3 : trimas:)

kimy : trimas:D..weyh,kan aku dah cakap,search google la gambar tu..xD

farhana : err,tak kreatif.

ara : yay,trimas..:D

dak fisha : err..trimas ^_^

teha : err..tak cantik.

zaza : err..tak..xD

Myra Azraff said...

afzal : hah,kambing?ok la tu..aku pon x reti lukis hewan tu..hakhakxD

mizzs : errr :D

cik chokie : err err..tang buat ton tu agak susah sebenarnya..akak ni jenis yg main kaler je..janji jadi..xD..insyaAllah kalau ada peluang boleh menang..kalau tak pun takpe..^_^

shiema : saya masih belajar..ehee :D

Cik Yatt said...

shantek..

aQis said...

boleh takk nak link paint tool SAI ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 April 2012

Contest Doodle Glider




Assalamualaikum.



Tetibe je semalam rasa nak join kontes ni..cepat2 aku google gambar2 sugar glider ni..
konfius nak pilih mana 1 nak dilukis..sebab semua comel2 macam cik AAA kita yang anjurkan kontes ni..(ayat bodek yang takde harapan)..aku join ni bukan semata-mata,setelinga-telinga,semulut-mulut nak hadiah je..tapi disamping mencuba lukis sesuatu yang baru..err..aku tak penah lukis hewan langsung sebelum ni..:D 
jadi ni lah hasilnya lepas aku lukis malam tadi..pastu ade touch-up2 sket tadi..



lukis+warna semua kat Paint Tool Sai.

sugar glider versi vektor...xD
cantik tak cantik,aku sendiri pon tak reti nak nilai...
trimas kepada cik AAA sebab bagi peluang lukis hewan comel ni..

nak join ? 

tak silap esok dah tarikh tutup kot..jadi cepat2 la join...:D







Wassalam.






31 comments:

Masz Sidek said...

memang cantik... cute :)

merahitujambu said...

pandai buat vektor..warna guna SAI eh??ni anak glider kalau dh besar lebih dr tapak tgn..=)..comel

nurdani said...

serius comel gila!! semoga berjaya!

anis scha said...

Lawanyaaaa! sy mn boleh msuk, sy xreti pun nk lukis vektor ni :'(

Hanamiko Sakura said...

cutenya.. kalah saya nanti.. heheh, saya pun join juga contest ni.. ngee~

si ngokngek said...

wah comel..mcm vector jek..stail
goodluck eaa

ary_lee said...

semoga berjaya^^

Ieqa Halim said...

comel comel comel comel ! :)

-SUPERGIRL- said...

haih ! jeles nihh .. nak kne join jugak nih ! hhehe

keri ikhwan said...

apesal la tyra tak tutup awal2.. sempat jugak ko join haha..
warna yg ohsem

megu-megu said...

comelnyeerrrrr *________*

dear yayah said...

hamster ke? comel la.. nice art work :)

syafiqakarim said...

lawoooo.kalau kite buat mmg xlaaa
:'(

Ahmad Haziq Azlan said...

tak mampu nak buat

mirmashi94 said...

glider tue spesies hamster ea ? hehe . jakun -.-

Boni JLL3 said...

wahh...gud luck k

Hakimy Zamri said...

good luck myra comey. cantik gambaq atas tu. tangan hang ka tu ? COMEY. HAHA

♥ farhana ♥ said...

cntiknyeee...kamu mmg sgt kreatif !

all de best :)

aRa ❤ aFiq™ said...

all the best dear :)

Dak Fisha said...

cantikla...suke tgk doodle adik :)
gdluck yer :)

teha said...

cantikk !

zaza iman said...

wau..cantiknya...

afzalsukasuki said...

ko blom tengok aku buat lagi.. kompom mcm kambing

Mizzs Ninie said...

Jom Join Contest Saya Juga.. -> http://www.mizzsninie.blogspot.com/2012/04/contest-hebat-happy-13th-birthday-ninie.html

Cik Chokie said...

ya allah cantiknya kak :D pandai kakak main ton warna. seyesly, tangan tu nampak real. confirm ada peluang yang sangat tinggi nak menang nih :D cantik sangat. adik doakan akak juara. sebab lukisan akak luar biasa kot :D

Jeles dengan hasil seni akak :')

Myra Azraff said...

merahitujambu : yea,guna sai..:D..oh,ni baby dia rupanya..patutla kecik semacam time saya lukis xD

anis : boleh..blaja pastu selalu praktis konfem boleh :D

nurdani : semoga akak berjaya gak ! ^_^

hanamiko : ramai lagi yg buat lebih cantik..:D

si ngokngek : memang vektor..trimas:)

ary lee : sama untuk ary jugak:)

supergirl : cepat2 join :D

keri : huh,sempat sempat~haha

megu : akak punya lagi comel..dah tengok :D

Shiema Sufian said...

Waaaaaaaaaaaa, so comel. Pandainya melukis (:

Myra Azraff said...

dear yayah : bukan hamster,bukan tikus..:D

syafika : err..ape yg tak?:D

ahmad haziq azlan : MAMPU

mirmashi : bukan..xD..aku pun blum jelas lagi pasal hewan ni..:D

boni jll3 : trimas:)

kimy : trimas:D..weyh,kan aku dah cakap,search google la gambar tu..xD

farhana : err,tak kreatif.

ara : yay,trimas..:D

dak fisha : err..trimas ^_^

teha : err..tak cantik.

zaza : err..tak..xD

Myra Azraff said...

afzal : hah,kambing?ok la tu..aku pon x reti lukis hewan tu..hakhakxD

mizzs : errr :D

cik chokie : err err..tang buat ton tu agak susah sebenarnya..akak ni jenis yg main kaler je..janji jadi..xD..insyaAllah kalau ada peluang boleh menang..kalau tak pun takpe..^_^

shiema : saya masih belajar..ehee :D

Cik Yatt said...

shantek..

aQis said...

boleh takk nak link paint tool SAI ?