20 April 2012

Reaksi Orang Kita Bila Ternampak Typo Online




Assalamualaikum.



Sesapa yang masih tak tau lagi apa itu typo..nah ! contoh ade kat bawah ni...



pasni jangan tanya lagi TYPO tu apa...



"Reaksi Orang Kita Bila Ternampak Typo Online"



GOLONGAN 1 : 


golongan yang redha,pasrah dan sedar semua manusia melakukan kesilapan.
kemungkinan untuk menjumpai golongan seperti ini hanyalah 1%...



GOLONGAN 2 : 

golongan yang suka troll je kejenya...nampak typo mesti kutuk sorang2 dalam hati dan merasakan pemilik typo tu tak cemerkap dan mesti datang daripada jenis yang cuai.



GOLONGAN 3 : 

golongan yang agak payah nak dipahami..tak boleh nak bezakan sama ada ejaan tu betul atau tak..
dah typo tu typo jelah..lagi mau pikir.



GOLONGAN 4 : 

golongan yang ragu2 sama ada typo tu memang sengaja dibuat atau tak sengaja..
muka kemain marah kalau typo tu memang sengaja dibuat..bagi mereka typo yang kelakar adalah typo yang natural..dan bukan di buat2..sumpah dah tak klaka jadinya..



GOLONGAN 5 :


golongan yang dimana peluang untuk kita menemuinya adalah lebih 90%..
asal nampak typo,WAJIB komen..komen bukan sebarang komen,tapi komen membahan.






jadi,melihat rupa aku..korang dah tau aku golongan yang mana..
jadi,yang mana satu anda?




minggu ni sangat stress..latihan kereta mesti time tengah2 hari buta...panas giler..aku bawak pon terumbang ambing jadinya..sebelum ni elok je..-.-'dear uncle,Y U NO bring us at evening??apa2 pun..misi membalas komen dan jejak dan follower akan bermula !



21 comments:

Yuyu Ashari said...

hahaha, terbaek. r. sengal gile. haha. :D

-SUPERGIRL- said...

HAHAHAHAHHA ! agak2 cik myra yg mane satu eh ? ngee

Ayie Abas said...

typo ni kesalahan ejaan ke?

atau pembetullan dari kesalahan ejaan tu?

selalu jugak ayie tersalah masa menaip di fb...hehe

Fakhrul Haiyin said...

myra yg last tu. hahaaa. trbaik r entri ni. entry pasal typo by tukang typo. hahahaaa =='

keri ikhwan said...

hebat sampai boleh detect 5 golongan...
ko jenis ke-6 : typo screen-capturer, keje nak printscreen je

adibbbb said...

saya golongan ke-5 !
wajib komen sebab nak membahan! haha XD kuat bahan orang sbb diri sendiri selalu kena =.=

Ahmad Haziq Azlan said...

typo yang over sangat annoying

nurshamila said...

aku jnis mlas nk ambik kisah sgt. klu melampau2 sgt tu kisah gk r. ntah papa

Syarafi[skyforce331] said...

hahah.... :) nasib fi tak typo

Cik Chokie said...

hahahha miza akan cakap. alah manusia tak kan pernah lari dari membuat kesilapan. hahah baik kan ? XD

tapi kadang-kadang kutuk juga. haha. oohhh ambil lesen memandu eh kak ? :D

Myra Azraff said...

yuyu : hahaha,sengal?guna ammeltz yoko2.ahak

supergirl : er..saya..saya...haha

ayie : yeah,kesalahan ejaan..xD..eh,tak penah nampak ayie typo pun? :D

fakhrul : err..errr...psstt..trimas pakrul .-.-'...

keri : chaittt..ko pon same je..beza ko ngan aku cuma ko malas printscreen je..haha

Myra Azraff said...

adibb : errr...high five ! XD

ahmad : annoying?rase makin kuat gelak ade lah..

nurshamila : okay.now go to the kitchen and make me a sandwich.

syarafi : fi sekarang dah tak typo ye dak? :D

cik chokie : bagus miza..haha..jgn jadi mcm akak..XD..ha'ah..akak amek lesen moto sekali kereta :D

♔Lady Ainaa♔ said...

fun entry ni..new term i got today that is typo... ahakx..anyway, sbr lah ek bljr kete tu ek..hehehe

mirmashi94 said...

grr ! aku golongan no 3 . hak3 . innocent x aku ? lol . bajet gilerr terr :D

nurshamila said...

kena denda bt sandwich lak aku yea? huhu

[wani_mn] said...

<---- golongan 1!! kot. haha

Cik Yatt said...

hahaha..tpi kdang2 bhye gak typo ni tau..

Hitsugaya Hadi (氷) said...

terukk sgttttttttttttt~~ hahaha,, golongan last la kak myra tuuuu .. trauma2

syafiqakarim said...

hahah wa jrg typo.kalau typo.wa akan
jawab "itu bahasa nigeria,atau mn2
bahasa la." hahah..tp kalau org tu typo,wa gelak hbs.hahah

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. lawak.. ara pun kdang2 typo ;D

Myra Azraff said...

lady aina : yay,saye pun dulu dpt tau term ni kat fb :D

mirmashi : fuh,innocent ! :DD

nurshamila : err,aku lapar

wani : pasrah dan redha...xD

hadi : hadi pon same je ! haha

syafiqa : typo wajib gelak..tak gelak,mmg org tu selalu buat salah kot..haha

ara : oh yeah xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 April 2012

Reaksi Orang Kita Bila Ternampak Typo Online




Assalamualaikum.



Sesapa yang masih tak tau lagi apa itu typo..nah ! contoh ade kat bawah ni...



pasni jangan tanya lagi TYPO tu apa...



"Reaksi Orang Kita Bila Ternampak Typo Online"



GOLONGAN 1 : 


golongan yang redha,pasrah dan sedar semua manusia melakukan kesilapan.
kemungkinan untuk menjumpai golongan seperti ini hanyalah 1%...



GOLONGAN 2 : 

golongan yang suka troll je kejenya...nampak typo mesti kutuk sorang2 dalam hati dan merasakan pemilik typo tu tak cemerkap dan mesti datang daripada jenis yang cuai.



GOLONGAN 3 : 

golongan yang agak payah nak dipahami..tak boleh nak bezakan sama ada ejaan tu betul atau tak..
dah typo tu typo jelah..lagi mau pikir.



GOLONGAN 4 : 

golongan yang ragu2 sama ada typo tu memang sengaja dibuat atau tak sengaja..
muka kemain marah kalau typo tu memang sengaja dibuat..bagi mereka typo yang kelakar adalah typo yang natural..dan bukan di buat2..sumpah dah tak klaka jadinya..



GOLONGAN 5 :


golongan yang dimana peluang untuk kita menemuinya adalah lebih 90%..
asal nampak typo,WAJIB komen..komen bukan sebarang komen,tapi komen membahan.






jadi,melihat rupa aku..korang dah tau aku golongan yang mana..
jadi,yang mana satu anda?




minggu ni sangat stress..latihan kereta mesti time tengah2 hari buta...panas giler..aku bawak pon terumbang ambing jadinya..sebelum ni elok je..-.-'dear uncle,Y U NO bring us at evening??apa2 pun..misi membalas komen dan jejak dan follower akan bermula !



21 comments:

Yuyu Ashari said...

hahaha, terbaek. r. sengal gile. haha. :D

-SUPERGIRL- said...

HAHAHAHAHHA ! agak2 cik myra yg mane satu eh ? ngee

Ayie Abas said...

typo ni kesalahan ejaan ke?

atau pembetullan dari kesalahan ejaan tu?

selalu jugak ayie tersalah masa menaip di fb...hehe

Fakhrul Haiyin said...

myra yg last tu. hahaaa. trbaik r entri ni. entry pasal typo by tukang typo. hahahaaa =='

keri ikhwan said...

hebat sampai boleh detect 5 golongan...
ko jenis ke-6 : typo screen-capturer, keje nak printscreen je

adibbbb said...

saya golongan ke-5 !
wajib komen sebab nak membahan! haha XD kuat bahan orang sbb diri sendiri selalu kena =.=

Ahmad Haziq Azlan said...

typo yang over sangat annoying

nurshamila said...

aku jnis mlas nk ambik kisah sgt. klu melampau2 sgt tu kisah gk r. ntah papa

Syarafi[skyforce331] said...

hahah.... :) nasib fi tak typo

Cik Chokie said...

hahahha miza akan cakap. alah manusia tak kan pernah lari dari membuat kesilapan. hahah baik kan ? XD

tapi kadang-kadang kutuk juga. haha. oohhh ambil lesen memandu eh kak ? :D

Myra Azraff said...

yuyu : hahaha,sengal?guna ammeltz yoko2.ahak

supergirl : er..saya..saya...haha

ayie : yeah,kesalahan ejaan..xD..eh,tak penah nampak ayie typo pun? :D

fakhrul : err..errr...psstt..trimas pakrul .-.-'...

keri : chaittt..ko pon same je..beza ko ngan aku cuma ko malas printscreen je..haha

Myra Azraff said...

adibb : errr...high five ! XD

ahmad : annoying?rase makin kuat gelak ade lah..

nurshamila : okay.now go to the kitchen and make me a sandwich.

syarafi : fi sekarang dah tak typo ye dak? :D

cik chokie : bagus miza..haha..jgn jadi mcm akak..XD..ha'ah..akak amek lesen moto sekali kereta :D

♔Lady Ainaa♔ said...

fun entry ni..new term i got today that is typo... ahakx..anyway, sbr lah ek bljr kete tu ek..hehehe

mirmashi94 said...

grr ! aku golongan no 3 . hak3 . innocent x aku ? lol . bajet gilerr terr :D

nurshamila said...

kena denda bt sandwich lak aku yea? huhu

[wani_mn] said...

<---- golongan 1!! kot. haha

Cik Yatt said...

hahaha..tpi kdang2 bhye gak typo ni tau..

Hitsugaya Hadi (氷) said...

terukk sgttttttttttttt~~ hahaha,, golongan last la kak myra tuuuu .. trauma2

syafiqakarim said...

hahah wa jrg typo.kalau typo.wa akan
jawab "itu bahasa nigeria,atau mn2
bahasa la." hahah..tp kalau org tu typo,wa gelak hbs.hahah

aRa ❤ aFiq™ said...

haha.. lawak.. ara pun kdang2 typo ;D

Myra Azraff said...

lady aina : yay,saye pun dulu dpt tau term ni kat fb :D

mirmashi : fuh,innocent ! :DD

nurshamila : err,aku lapar

wani : pasrah dan redha...xD

hadi : hadi pon same je ! haha

syafiqa : typo wajib gelak..tak gelak,mmg org tu selalu buat salah kot..haha

ara : oh yeah xD