10 May 2012

11 ayat yang pelajar suka sebut time belajar di kelas.



Assalamualaikum.



hai,i'm back with a new look,with ma new entry..haha


11 ayat yang pelajar suka sebut time belajar di kelas.

*kebanyakkan ade budak kelas aku yang suka sebut (=.=')














korang...macam ni jugak? 
lama2 aku tengok blog aku ni boleh jadi blog 9GAG agaknya...-.-'


sumber gambar : Google
diedit balik oleh : diri sendiri



aku sambung study kat UiTM awal bulan depan..tak tau ler sempat ke tak jenguk blog ni..
tiada lagi perasaan like a boss.hek...kbai





Wassalam.






31 comments:

Faqihah Husni said...

YA ALLAH YA TUHANKU! KEMAS DAN OHSEM DAN CANTIK GILA BLOG KAK MYRA!

Aalia Shahira said...

terkena kat batang hidung sendiri,haha.kita orang selalu ajak cikgu pergi puspa sebab malas nak belajar.kihkih

nurshamila said...

haha. eh uitm? cos apa wey?? thniah2!

Amanina said...

eh eh, blog berubah wajah lagi laa. simple dan cantik kak myra! suka suka :)

Nyamuk Terbang said...

ckgu exam nnt msuk soklan ap

adibbbb said...

muahaha. samooo laa kitaa. lagi2 yang , "cikgu, boleh pakai kalkulator tak?"
haha XD

btw, goodluck sambung belajar kat UiTM nnt. wish me luck too :3

Aisyah Hazirah said...

haha. .kira ayat lazim lah nie kan ^-^ teringat masa sekolah dulu :')

#btw , dapat uitm kos ape ? kmpus mana ? heheh. .menyibuk sungguh den nie =3

Ardini Izzati said...

Pandai laa kak Myra Azraff kita ni edit2. Sukanyaa sukanyaa :)

Cik Chokie said...

hahaha. miza pun kadang2 suka pakai perkataan ni. kalau bab soalan ni akan disoal ke ? confirm bile nak exam akan tanya bertimbun2 soalan mcm tu XD haha. kadang2 ada jugak yang suka tanya soalan pelik2 . lagi2 kalau cikgu baru yang masuk kelas, tanya soalan pasal dah kawin ke belum lah ape lah. budak2 kelas miza selalu cam tu.

Ok fine blog akak myra dah kembali ke tema asal iaitu blog hitam putih tahi ciciknya. haha. but it's cool :D sentiasa kemas, sedap mata memandang. actually adik nak tahu akak study at uitm mana ? arau ke ^^ kos ape ? btw, miza doakan akak berjaya dengan cemerlang. amin :)

shila shahila said...

you're so creative :)

Hanamiko Sakura said...

muntah pelangi.. wow! tak boleh bla.. hahaha

Badrina Ibtisam said...

"Ckgu, exam nnti masuk gapo." Hehehe.

kusyi said...

muahaha.. yeah! ayat lazim..

zera eira said...

wohooo. blog terbaik lahhh. lawak tapi kemas jee! :)

Cik Penguin_Solehah said...

haha,betul2.. Hampir semua perkataan diatas selalu disebut=O

-SUPERGIRL- said...

yg tang nak blaja lua or nak g pustaka yg sonok ! haha

*zafirah elfishy* said...

wah,setuju 100%!Tibe2 teringin nak ke sekolah semula :'(
apapun,new look ni memg cantik la myra:)

syafiqakarim said...

cikgu,nak lempang!!

haha perlu ke wajah gituuuuuu
hahaha

beescode said...

xde daa kenangan sekolah.. lpsni kenangan U plak kn. xDD..(penuh la muke troll yg gile pastu) huwahaha

Dianaa said...

Hahahaa, so true. paling best part ajak belaja kat perpustakaan. sebenarnya bukan belaja pun, borak je lebih :D

izatty fatihah said...

waa cantik la blog! haha mcm smua betul je, lgi2 part nk pgi ppustakaan dgn mkmal kmputer. konfem tahap eksaited kalah bdk form 1 :D congrates myra dpt smbg uitm & gd luck :)

merahitujambu said...

wahahaha..lawoknyaa..haish..zaman belajar dh berakhir..kamo tu belajar rajin2 ya

dear yayah said...

errrr... hah? ha?? - slalu dibuat.. n 1 lagi> menguap mcm cheetah dlm kelas. ahahaha

Aliff Haikal said...

KAHKAHKAH serious kelakar entry ni !

Cik Yatt said...

cekgu nak pi tandas bole? hehe

Asyiqin Haulisah said...

cikgu dah kahwin? hewhewhew

Cik Puan Muda Umi said...

haha..betul betul..;)

Siti Sabariah Hashim said...

gogogo! 9gag!!!! yeah!!

♥ farhana ♥ said...

sy paling suke yang keempat..betul sgt lettew..hehe

ciksukaberangan said...

smuanya pernah disebut :D

Yus Artz said...

haha,,entry ko tak pernah mengecewakan aku..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 May 2012

11 ayat yang pelajar suka sebut time belajar di kelas.



Assalamualaikum.



hai,i'm back with a new look,with ma new entry..haha


11 ayat yang pelajar suka sebut time belajar di kelas.

*kebanyakkan ade budak kelas aku yang suka sebut (=.=')














korang...macam ni jugak? 
lama2 aku tengok blog aku ni boleh jadi blog 9GAG agaknya...-.-'


sumber gambar : Google
diedit balik oleh : diri sendiri



aku sambung study kat UiTM awal bulan depan..tak tau ler sempat ke tak jenguk blog ni..
tiada lagi perasaan like a boss.hek...kbai





Wassalam.






31 comments:

Faqihah Husni said...

YA ALLAH YA TUHANKU! KEMAS DAN OHSEM DAN CANTIK GILA BLOG KAK MYRA!

Aalia Shahira said...

terkena kat batang hidung sendiri,haha.kita orang selalu ajak cikgu pergi puspa sebab malas nak belajar.kihkih

nurshamila said...

haha. eh uitm? cos apa wey?? thniah2!

Amanina said...

eh eh, blog berubah wajah lagi laa. simple dan cantik kak myra! suka suka :)

Nyamuk Terbang said...

ckgu exam nnt msuk soklan ap

adibbbb said...

muahaha. samooo laa kitaa. lagi2 yang , "cikgu, boleh pakai kalkulator tak?"
haha XD

btw, goodluck sambung belajar kat UiTM nnt. wish me luck too :3

Aisyah Hazirah said...

haha. .kira ayat lazim lah nie kan ^-^ teringat masa sekolah dulu :')

#btw , dapat uitm kos ape ? kmpus mana ? heheh. .menyibuk sungguh den nie =3

Ardini Izzati said...

Pandai laa kak Myra Azraff kita ni edit2. Sukanyaa sukanyaa :)

Cik Chokie said...

hahaha. miza pun kadang2 suka pakai perkataan ni. kalau bab soalan ni akan disoal ke ? confirm bile nak exam akan tanya bertimbun2 soalan mcm tu XD haha. kadang2 ada jugak yang suka tanya soalan pelik2 . lagi2 kalau cikgu baru yang masuk kelas, tanya soalan pasal dah kawin ke belum lah ape lah. budak2 kelas miza selalu cam tu.

Ok fine blog akak myra dah kembali ke tema asal iaitu blog hitam putih tahi ciciknya. haha. but it's cool :D sentiasa kemas, sedap mata memandang. actually adik nak tahu akak study at uitm mana ? arau ke ^^ kos ape ? btw, miza doakan akak berjaya dengan cemerlang. amin :)

shila shahila said...

you're so creative :)

Hanamiko Sakura said...

muntah pelangi.. wow! tak boleh bla.. hahaha

Badrina Ibtisam said...

"Ckgu, exam nnti masuk gapo." Hehehe.

kusyi said...

muahaha.. yeah! ayat lazim..

zera eira said...

wohooo. blog terbaik lahhh. lawak tapi kemas jee! :)

Cik Penguin_Solehah said...

haha,betul2.. Hampir semua perkataan diatas selalu disebut=O

-SUPERGIRL- said...

yg tang nak blaja lua or nak g pustaka yg sonok ! haha

*zafirah elfishy* said...

wah,setuju 100%!Tibe2 teringin nak ke sekolah semula :'(
apapun,new look ni memg cantik la myra:)

syafiqakarim said...

cikgu,nak lempang!!

haha perlu ke wajah gituuuuuu
hahaha

beescode said...

xde daa kenangan sekolah.. lpsni kenangan U plak kn. xDD..(penuh la muke troll yg gile pastu) huwahaha

Dianaa said...

Hahahaa, so true. paling best part ajak belaja kat perpustakaan. sebenarnya bukan belaja pun, borak je lebih :D

izatty fatihah said...

waa cantik la blog! haha mcm smua betul je, lgi2 part nk pgi ppustakaan dgn mkmal kmputer. konfem tahap eksaited kalah bdk form 1 :D congrates myra dpt smbg uitm & gd luck :)

merahitujambu said...

wahahaha..lawoknyaa..haish..zaman belajar dh berakhir..kamo tu belajar rajin2 ya

dear yayah said...

errrr... hah? ha?? - slalu dibuat.. n 1 lagi> menguap mcm cheetah dlm kelas. ahahaha

Aliff Haikal said...

KAHKAHKAH serious kelakar entry ni !

Cik Yatt said...

cekgu nak pi tandas bole? hehe

Asyiqin Haulisah said...

cikgu dah kahwin? hewhewhew

Cik Puan Muda Umi said...

haha..betul betul..;)

Siti Sabariah Hashim said...

gogogo! 9gag!!!! yeah!!

♥ farhana ♥ said...

sy paling suke yang keempat..betul sgt lettew..hehe

ciksukaberangan said...

smuanya pernah disebut :D

Yus Artz said...

haha,,entry ko tak pernah mengecewakan aku..haha