06 May 2012

Entri Tak Logik Tapi Legit (-_-)





Assalamualaikum.


Paksa jugak diri sendiri update.
sebelum keputusan esok menentukan segalanya.




One does not simply say

TAK or NAK

But somehow,most of them prefer to say

TA or NA


And it was like...

"Myra,aku ta na kawan kau"

"Entah la,aku pun ta tau"

"Wahh..aku pun na jugak"


But then i think i should give you

'K'

don't you know?you just make yourself look like a retard . lol

sorry for the harsh word.i just don't have any idea today.=(

tapi cubalah fahami apa yang aku cuba sampaikan tu...-.-



pagi tadi aku mimpi si Pakrul,Kimy dengan aku amek result PMR time malam2..(ape kejadah punya mimpi tah)dah amek result,Kimy giler semangat je nyanyi lagu never say never..aku dah naik heran,keretapi,kereta,moto,kapal terbang semua ade...-.-time aku bangun baru aku sedar,aku lupa bukak earphone..lagu Bieber time tu masih berkumandang.ceh ! *bederet lagu dia =.=*semenjak dua menjak ni selalu mimpi pelik2 (-_-)



Wassalam. 




21 comments:

Ardini Izzati said...

Haha. Mimpi kelakar. Agaknya macammana lah suara kimy tu. Fakhrul? Hihi. Ada pape ke? *jadi mak jemah kejap. Hehe. Awak, saya nak jugak awak punya K tu.

p/s : serious huduhh tengok org tulis macamtu. Tak suka!

kusyi said...

yaa.. kadang2 pelik jugak orang yang pakai ta or na neh. dan, sy pun pernah guna perkataan mcm tuh. muahaha.. anda pula?

Hakimy Zamri said...

hahahhahaha!!! kelakar gilaaa aku nyanyi lagu Bieber xD hahahhaa..

Cik Chokie said...

'ohh aku lah tu pakai perkataan tu' -..- hahaha terkena batang hidung den ni. miza kena masuk kelas mengeja balik XD

eh eh ada makna tu. jaga jaga kak :D petunjuk petunjuk . hihi

mirmashi94 said...

aku prefer guna tanak instead of ta na. yupp, kinda retarded. kah3.

p/s : pleaseee cakap kau pernah mimpikan aku. lalalala~ ;)

nurshamila said...

never say never?
apa ke peliknya amek pmr? sok dah kuar upu kott
hahaa entry ko best2 ja myra

Qila Nisa said...

dulu sy slalu gune TA or NA . haha . tapi sekarang TAK lagi :)

Cik Puan Muda Umi said...

amek result malam2 ye,pelik benor mimpi..hehe..

p/s:betul2,tak suka org guna ta na ta na ni..haha

-SUPERGIRL- said...

rase macam berak tak lepas jee dgn ayat tuh . HAHAHAHHA !

Cik Yatt said...

err..tak n nak lgi sedap gune..hee

btw..tak elok tdo smbil dgr lagu...

Fakhrul Haiyin said...

aku hrp aku yg nyanyi wei. suara soul R&B gtu. kah3. upu kuar jam 12 nty. :(

Myra Azraff said...

ardini : suara bieber,tapi dia yg nyanyi..cm miming je..wahaha..nak tergelak je rasa..xD
yay,nanti akak bagi K tu..^_^

kusyi : saya pula?dulu penah la..time noob2 gitu..wakaka

hakimy : aku tgk depan mata aku lagi rasa klaka nak mati....HAHA

cik chokie : err..tak sangka miza pon penah guna..haha..sori la dek..xD..petunjuk apa?harta karun ye? :D

mirmashi : yes,same goes to me.tanak is better.hehe..nanti aku masukkan kau pulak kat mimpi aku pasni ;D

Myra Azraff said...

nushamila : tu la,aku pon pelik je...banyak amek halusinogen kot..haha..berdebar tunggu upu ni.
>,<

qila nisa : sebenarnya saya pun sama..wakaka :D

cik puan muda umi : malam2 amek sejuk sket..haha..same like you,tak suka jugak...grrr

supergirl : tau takpe..haha..rase cm semua bende tak setel je ..hahaha xD

cik yatt : tau takpa..hehe..memang tak elok pun buat cmtu,tapi saya terlupa..huwaaa...=(

fakhrul : haha..adoi..nanti la aku setkan kat mimpi lain..kasi mic sekali..kahkah..cuak doe upu..>,<

kay_are said...

err.. tak pernah jumpe lagi orang yang camtu.. ta or na? pelik bunyi nye.. huu

hahafyza said...

pelik nyerr mimpi . haha ! petanda baik kott , cmne result UPU myra ?? :)

dear yayah said...

mimpi mmg pelik3 je slalu.. ahaha

syafiqakarim said...

awa na ena lempanh?
hahaha.

Atie iskandar said...

hehe.. budak2 zaman skarang. klu boleh nak pendekkan lagi.

mimpi mainan tido. tue pelik2 je tue. ingat balik kelakar. :D

Aliff Haikal said...

kita shuke cangat-cangat dengan entwy nii ! hamekau hahaha

ciksukaberangan said...

errr... no komen ^_^''

Yus Artz said...

kimy = justin biber????tak leh caya aku,,,,,=="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

06 May 2012

Entri Tak Logik Tapi Legit (-_-)





Assalamualaikum.


Paksa jugak diri sendiri update.
sebelum keputusan esok menentukan segalanya.




One does not simply say

TAK or NAK

But somehow,most of them prefer to say

TA or NA


And it was like...

"Myra,aku ta na kawan kau"

"Entah la,aku pun ta tau"

"Wahh..aku pun na jugak"


But then i think i should give you

'K'

don't you know?you just make yourself look like a retard . lol

sorry for the harsh word.i just don't have any idea today.=(

tapi cubalah fahami apa yang aku cuba sampaikan tu...-.-



pagi tadi aku mimpi si Pakrul,Kimy dengan aku amek result PMR time malam2..(ape kejadah punya mimpi tah)dah amek result,Kimy giler semangat je nyanyi lagu never say never..aku dah naik heran,keretapi,kereta,moto,kapal terbang semua ade...-.-time aku bangun baru aku sedar,aku lupa bukak earphone..lagu Bieber time tu masih berkumandang.ceh ! *bederet lagu dia =.=*semenjak dua menjak ni selalu mimpi pelik2 (-_-)



Wassalam. 




21 comments:

Ardini Izzati said...

Haha. Mimpi kelakar. Agaknya macammana lah suara kimy tu. Fakhrul? Hihi. Ada pape ke? *jadi mak jemah kejap. Hehe. Awak, saya nak jugak awak punya K tu.

p/s : serious huduhh tengok org tulis macamtu. Tak suka!

kusyi said...

yaa.. kadang2 pelik jugak orang yang pakai ta or na neh. dan, sy pun pernah guna perkataan mcm tuh. muahaha.. anda pula?

Hakimy Zamri said...

hahahhahaha!!! kelakar gilaaa aku nyanyi lagu Bieber xD hahahhaa..

Cik Chokie said...

'ohh aku lah tu pakai perkataan tu' -..- hahaha terkena batang hidung den ni. miza kena masuk kelas mengeja balik XD

eh eh ada makna tu. jaga jaga kak :D petunjuk petunjuk . hihi

mirmashi94 said...

aku prefer guna tanak instead of ta na. yupp, kinda retarded. kah3.

p/s : pleaseee cakap kau pernah mimpikan aku. lalalala~ ;)

nurshamila said...

never say never?
apa ke peliknya amek pmr? sok dah kuar upu kott
hahaa entry ko best2 ja myra

Qila Nisa said...

dulu sy slalu gune TA or NA . haha . tapi sekarang TAK lagi :)

Cik Puan Muda Umi said...

amek result malam2 ye,pelik benor mimpi..hehe..

p/s:betul2,tak suka org guna ta na ta na ni..haha

-SUPERGIRL- said...

rase macam berak tak lepas jee dgn ayat tuh . HAHAHAHHA !

Cik Yatt said...

err..tak n nak lgi sedap gune..hee

btw..tak elok tdo smbil dgr lagu...

Fakhrul Haiyin said...

aku hrp aku yg nyanyi wei. suara soul R&B gtu. kah3. upu kuar jam 12 nty. :(

Myra Azraff said...

ardini : suara bieber,tapi dia yg nyanyi..cm miming je..wahaha..nak tergelak je rasa..xD
yay,nanti akak bagi K tu..^_^

kusyi : saya pula?dulu penah la..time noob2 gitu..wakaka

hakimy : aku tgk depan mata aku lagi rasa klaka nak mati....HAHA

cik chokie : err..tak sangka miza pon penah guna..haha..sori la dek..xD..petunjuk apa?harta karun ye? :D

mirmashi : yes,same goes to me.tanak is better.hehe..nanti aku masukkan kau pulak kat mimpi aku pasni ;D

Myra Azraff said...

nushamila : tu la,aku pon pelik je...banyak amek halusinogen kot..haha..berdebar tunggu upu ni.
>,<

qila nisa : sebenarnya saya pun sama..wakaka :D

cik puan muda umi : malam2 amek sejuk sket..haha..same like you,tak suka jugak...grrr

supergirl : tau takpe..haha..rase cm semua bende tak setel je ..hahaha xD

cik yatt : tau takpa..hehe..memang tak elok pun buat cmtu,tapi saya terlupa..huwaaa...=(

fakhrul : haha..adoi..nanti la aku setkan kat mimpi lain..kasi mic sekali..kahkah..cuak doe upu..>,<

kay_are said...

err.. tak pernah jumpe lagi orang yang camtu.. ta or na? pelik bunyi nye.. huu

hahafyza said...

pelik nyerr mimpi . haha ! petanda baik kott , cmne result UPU myra ?? :)

dear yayah said...

mimpi mmg pelik3 je slalu.. ahaha

syafiqakarim said...

awa na ena lempanh?
hahaha.

Atie iskandar said...

hehe.. budak2 zaman skarang. klu boleh nak pendekkan lagi.

mimpi mainan tido. tue pelik2 je tue. ingat balik kelakar. :D

Aliff Haikal said...

kita shuke cangat-cangat dengan entwy nii ! hamekau hahaha

ciksukaberangan said...

errr... no komen ^_^''

Yus Artz said...

kimy = justin biber????tak leh caya aku,,,,,=="