18 May 2012

Misi Menge-check Folder Gambar2 Lama.




Assalamualaikum.



Petang tadi aku belek folder gambar2 kat asrama tahun lepas.
Ade berpuluh2 folder gambar..banyak giler aih..--' dek kerana kamera sentiasa ade kat tangan aku je time tu..memang aku je la yang jadi photographer sambilan konon2 nya bila ade apa2 agenda kat asrama.hek.
Memang antara exco2 asrama tu dulu,termasuk aku..aku rasa aku yang paling banyak simpan koleksi gambar2 time kat asrama dulu.haha..*sekarang aku rasa macam menyemak je (-_-)
tapi bila tengok balik...tersengih sensorang...


oh yeah,aku rindu jadi exco time tu..walaupun selalu bergaduh dengan exco lelaki..
tapi bila bergambar,memang sehati sejiwa..HAHA


aku rindu time kemas2 kan meja dewan makan,dah bawak pinggan mangkuk kotor pun sempat nak amik gambar..memang mangkuk ah --'


oh yeah..memang rindu tangkap gambar dengan budak2 dorm aku dulu aka exco2 asrama..


aku rindu time bila dah habis penutup untuk apa2 persembahan kat asrama..exco laki n pompuan sama2 berkumpul tangkap gambar time semua budak2 dah masuk dorm...


aku rindu amek gambar dengan kawan baik aku time dekat bilik PREP..orang lain sebok buat homework,kitorang buat keje lain.

tu yang tengah tu (-.-')

aku rindu nak amek gambar budak2 asrama time ade apa2 aktiviti/game time tu..semua comel2 and ceria..
(ceria ke? xD )






dan yang paling aku rindu..time budak2 asrama semua buat persembahan untuk setiap karnival time tu..
lawak antarabangsa semua ade ! HAHA







 ok ah..punya beriya upload,edit bagai..rupanya aku je yang feeling sensorang...aduh parahhh --'
berlambak lagi gambar aku simpan.oleh kerana ingin menjimatkan masa dan tenaga..sikit ni je lah aku upload.(padahal malas tahap gaban)

apa pun aku rindu asrama aku dulu..hekk.
asrama ni lah yang paling best and happening ! haha
korang tak rindu asrama korang?rugi sapa yang tak pernah ada experience dok asrama. xD



Wassalam.



17 comments:

ordinary nanae said...

haha..duk asrama best. tp, kalau lama2, rindu rumah lagi dahsyat... ekeke.. perghh muka exco ganas2.. hahaha~

Hanamiko Sakura said...

huwuuuu~ terasa hati sebab tak pernah duk asrama.. hahaha! sadis kan..

Rokiah Wandah said...

xde 1 pon smpan gmbr sekolah err . ble pk balik sayangnyeee -____-

shila shahila said...

I baca entry you tiba-tiba rindu jugak dgn kehidupan asrama ! best kan duduk asrama :) hihi

mirmashi94 said...

woo. happening giler gambar2 tue wehh. aku suka gambar ngan pinggan kertas tue. siyes lawa! terrbaekkk punya! haha ;D

dear yayah said...

true dear.. stay kat hostel ngan kwn2 mmg happening.. oh, I do miss my childhood playing times with my friends T.T

nurshamila said...

aku tak penah dok asrama. tapi insyaallah akan experience kehidupan di asrama start bulan jun nih.

p/s: dulu aktif, selalu p kem. kira asrama la jgk kan, myra?? hehe

Amanina said...

sy duk hostel time form 1 je. hehe. lepastu keluar sebab takbest. hahah. tp hostel ni ada gak part best nya kan.. huhu.. rindu.. uwaaa

M Fizan said...

heheh. the pics told all the story very well. dapat rasa apa yang nak diceritakan. bila kita tengok gambar lama, teringat segala memori pahit dan manis. how i wish i could go back to those times.... :)

syakey said...

bla bukak folder lama memang konfem peratusan rindu meningkat kannnn

Badrina Ibtisam said...

Wahh mcm best je!! Saya tk pnah dk asrama. Huhu

Hakimy Zamri said...

hahaha. kalau dok asrama memang semuanya kenangan manis belaka kan myra ? haha. bila tengok gambaq tu aku teringat zaman sekolah..sobs sobs..dah 6 bulan tak pi sekolah :P LOL

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

bes gilak dok hostel tp dulu sis hostel pompuan je laki xdok.. 2 yg bosan cikit..hahaha

Muhammad Syafiq said...

boleh ea bawak camre pergi asrama ? :3 ok tak ada pengalaman. haha tapi ada pengalaman tidur dekat sekolah macam asrama, ada prep malam. sikit la rasa suasana tu. tidur awal bangun awa. feww

Cik Yatt said...

rndu suasana asrama gak..huhu

fya zainal said...

Tiba2 rindu zaman sekolah :)

Aesya Zealous said...

rindu jugak zaman sekolah asmara dulu.. ehh.. asrama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 May 2012

Misi Menge-check Folder Gambar2 Lama.




Assalamualaikum.



Petang tadi aku belek folder gambar2 kat asrama tahun lepas.
Ade berpuluh2 folder gambar..banyak giler aih..--' dek kerana kamera sentiasa ade kat tangan aku je time tu..memang aku je la yang jadi photographer sambilan konon2 nya bila ade apa2 agenda kat asrama.hek.
Memang antara exco2 asrama tu dulu,termasuk aku..aku rasa aku yang paling banyak simpan koleksi gambar2 time kat asrama dulu.haha..*sekarang aku rasa macam menyemak je (-_-)
tapi bila tengok balik...tersengih sensorang...


oh yeah,aku rindu jadi exco time tu..walaupun selalu bergaduh dengan exco lelaki..
tapi bila bergambar,memang sehati sejiwa..HAHA


aku rindu time kemas2 kan meja dewan makan,dah bawak pinggan mangkuk kotor pun sempat nak amik gambar..memang mangkuk ah --'


oh yeah..memang rindu tangkap gambar dengan budak2 dorm aku dulu aka exco2 asrama..


aku rindu time bila dah habis penutup untuk apa2 persembahan kat asrama..exco laki n pompuan sama2 berkumpul tangkap gambar time semua budak2 dah masuk dorm...


aku rindu amek gambar dengan kawan baik aku time dekat bilik PREP..orang lain sebok buat homework,kitorang buat keje lain.

tu yang tengah tu (-.-')

aku rindu nak amek gambar budak2 asrama time ade apa2 aktiviti/game time tu..semua comel2 and ceria..
(ceria ke? xD )






dan yang paling aku rindu..time budak2 asrama semua buat persembahan untuk setiap karnival time tu..
lawak antarabangsa semua ade ! HAHA







 ok ah..punya beriya upload,edit bagai..rupanya aku je yang feeling sensorang...aduh parahhh --'
berlambak lagi gambar aku simpan.oleh kerana ingin menjimatkan masa dan tenaga..sikit ni je lah aku upload.(padahal malas tahap gaban)

apa pun aku rindu asrama aku dulu..hekk.
asrama ni lah yang paling best and happening ! haha
korang tak rindu asrama korang?rugi sapa yang tak pernah ada experience dok asrama. xD



Wassalam.



17 comments:

ordinary nanae said...

haha..duk asrama best. tp, kalau lama2, rindu rumah lagi dahsyat... ekeke.. perghh muka exco ganas2.. hahaha~

Hanamiko Sakura said...

huwuuuu~ terasa hati sebab tak pernah duk asrama.. hahaha! sadis kan..

Rokiah Wandah said...

xde 1 pon smpan gmbr sekolah err . ble pk balik sayangnyeee -____-

shila shahila said...

I baca entry you tiba-tiba rindu jugak dgn kehidupan asrama ! best kan duduk asrama :) hihi

mirmashi94 said...

woo. happening giler gambar2 tue wehh. aku suka gambar ngan pinggan kertas tue. siyes lawa! terrbaekkk punya! haha ;D

dear yayah said...

true dear.. stay kat hostel ngan kwn2 mmg happening.. oh, I do miss my childhood playing times with my friends T.T

nurshamila said...

aku tak penah dok asrama. tapi insyaallah akan experience kehidupan di asrama start bulan jun nih.

p/s: dulu aktif, selalu p kem. kira asrama la jgk kan, myra?? hehe

Amanina said...

sy duk hostel time form 1 je. hehe. lepastu keluar sebab takbest. hahah. tp hostel ni ada gak part best nya kan.. huhu.. rindu.. uwaaa

M Fizan said...

heheh. the pics told all the story very well. dapat rasa apa yang nak diceritakan. bila kita tengok gambar lama, teringat segala memori pahit dan manis. how i wish i could go back to those times.... :)

syakey said...

bla bukak folder lama memang konfem peratusan rindu meningkat kannnn

Badrina Ibtisam said...

Wahh mcm best je!! Saya tk pnah dk asrama. Huhu

Hakimy Zamri said...

hahaha. kalau dok asrama memang semuanya kenangan manis belaka kan myra ? haha. bila tengok gambaq tu aku teringat zaman sekolah..sobs sobs..dah 6 bulan tak pi sekolah :P LOL

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

bes gilak dok hostel tp dulu sis hostel pompuan je laki xdok.. 2 yg bosan cikit..hahaha

Muhammad Syafiq said...

boleh ea bawak camre pergi asrama ? :3 ok tak ada pengalaman. haha tapi ada pengalaman tidur dekat sekolah macam asrama, ada prep malam. sikit la rasa suasana tu. tidur awal bangun awa. feww

Cik Yatt said...

rndu suasana asrama gak..huhu

fya zainal said...

Tiba2 rindu zaman sekolah :)

Aesya Zealous said...

rindu jugak zaman sekolah asmara dulu.. ehh.. asrama..