14 May 2012

Percy Jackson FTW !!! yeah




Assalamualaikum.


This is Logan Lerman.
baik cakap hensem ! haha




motif nak tunjukkan vektor dia yang aku lukis semalam je. -.-
hari tu tengok movie dia..terus teringin pulak nak lukis dia.HAHA.(cerita dah berzaman dah pon)




hek,rupa tak berapa nak sama pon..
rambut tu lagi lah..FAIL !! (-_-) *kalau ade tablet bagus jugak.haha
skill melukis vektor aku pon cam dah makin hilang.....ade je yang tak kena -.-



no no no..tidak Myra,takkan sampai camtu.







Wassalam.





30 comments:

Dak Fisha said...

wahhhh. cantik lah. smart3!!

Fidz Raymond said...

percy jackson and the lightning thief ! Sejibik mcm clash of the titan. Haha. Cun ap vector tu!

Hitsugaya Hadi (氷) said...

haha,, cool jer tgk gif pic tuu ,, hahaha .. poyo giler ayat,,, smakin cantik vector kamu!!!

nurdani said...

smart betul lukisan tu. terpesona tengok dah ha

Yus Artz said...

wow.....dah macam yg kak fiza dah..gud joblah...bila pulak yg aku??

nurshamila said...

cantik wey. sejibik. eh silap. sebijik. haha

Hanamiko Sakura said...

vektor tu handsome..>< betul! saya tak tipu.. :)

Adam Zailani said...

K CUN,

Aisyah Hazirah said...

woah. .awesome ! :)

Ardini Izzati said...

Lawa laa, kak Myra! ajar boleh? tangan kayu ini memang tak pandai buat benda seni. *tunduk malu --"

Amanina said...

wah, vector nak same handsome dah dengan logan lerman kat ats tu.. kehkeh :D

Hanim Irsyad said...

smart gilerr... dye nsem sangat!!!.. sukee..

Cik Chokie said...

woowowoo :D super lah kak myra ni. ya allah cantik makin lawan. suka ton warna. nampak akan real . alololo tak payah nak humble sangat la kak. akak perfect :D tergoda iman youu. nak ngorat boleh ?:P

Cikgu Jiss said...

jap mama nak tutup mulut takut lalat masuk... fuhhh kalo dpt bf camni mmg x tido malam risau hehehe... so alhamdulillah syukur dgn bff mama yg lg ensem... hmmmm

Fakhrul Haiyin said...

lawa laa weh. mcm sama ja aku tgk. eh bukan mcm. sama lettuw. haha. tabik laa kat kau ! hebakkk XD

Dba Dealova said...

wah...encemnya :) suka-suka...

Aliff Haikal said...

buatkan vector aku pulak boleh ? =..= hahahaa

keri ikhwan said...

pergh.. yg ni smart lah.. tone warna tu.. cantik giler
-_-! aku dh 2 bulan x melukis vektor

Tyra Kamarudin said...

mcm mane akak leh lukis smpai mcm tu ? hebat gile ah . serius jadi !

mirmashi94 said...

aku tengok gak movie die! ahhh, pengsan. die hard fan! hahahaha ;D

Hakimy Zamri said...

aku tengok movie dia berlakon hari tu. HAHA. Percy JAckson konon. entah2 pakwe myra azraff. HAHAHAHA^^

Nana said...

wiwitttt..cantiknya..mira kalau lukiskan gambar akak boley x???huhuhu..

fanajwa said...

saya minat dia jugak!!! dia comel :D

afzalsukasuki said...

ko paksa suh aku cakap emsem?yela2 emsem budak tu..kurang sikit dari aku kahkahkah

p/s : ko tanak buatkan aku doodle ke?

Cik Puan Muda Umi said...

smart la vektor tu,cantik..;)

Cik Yatt said...

lawa...

ciksukaberangan said...

cantik tuuu :D

Cik Penguin_Solehah said...

gila awesome=).. Comey and hensem.. Potrait pulak adorable =)

syakey said...

*pengsan*

dhia adawiyah said...

haha . wieya pun ada tgk movie yang dia berlakon tu .. best sangat !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 May 2012

Percy Jackson FTW !!! yeah




Assalamualaikum.


This is Logan Lerman.
baik cakap hensem ! haha




motif nak tunjukkan vektor dia yang aku lukis semalam je. -.-
hari tu tengok movie dia..terus teringin pulak nak lukis dia.HAHA.(cerita dah berzaman dah pon)




hek,rupa tak berapa nak sama pon..
rambut tu lagi lah..FAIL !! (-_-) *kalau ade tablet bagus jugak.haha
skill melukis vektor aku pon cam dah makin hilang.....ade je yang tak kena -.-



no no no..tidak Myra,takkan sampai camtu.







Wassalam.





30 comments:

Dak Fisha said...

wahhhh. cantik lah. smart3!!

Fidz Raymond said...

percy jackson and the lightning thief ! Sejibik mcm clash of the titan. Haha. Cun ap vector tu!

Hitsugaya Hadi (氷) said...

haha,, cool jer tgk gif pic tuu ,, hahaha .. poyo giler ayat,,, smakin cantik vector kamu!!!

nurdani said...

smart betul lukisan tu. terpesona tengok dah ha

Yus Artz said...

wow.....dah macam yg kak fiza dah..gud joblah...bila pulak yg aku??

nurshamila said...

cantik wey. sejibik. eh silap. sebijik. haha

Hanamiko Sakura said...

vektor tu handsome..>< betul! saya tak tipu.. :)

Adam Zailani said...

K CUN,

Aisyah Hazirah said...

woah. .awesome ! :)

Ardini Izzati said...

Lawa laa, kak Myra! ajar boleh? tangan kayu ini memang tak pandai buat benda seni. *tunduk malu --"

Amanina said...

wah, vector nak same handsome dah dengan logan lerman kat ats tu.. kehkeh :D

Hanim Irsyad said...

smart gilerr... dye nsem sangat!!!.. sukee..

Cik Chokie said...

woowowoo :D super lah kak myra ni. ya allah cantik makin lawan. suka ton warna. nampak akan real . alololo tak payah nak humble sangat la kak. akak perfect :D tergoda iman youu. nak ngorat boleh ?:P

Cikgu Jiss said...

jap mama nak tutup mulut takut lalat masuk... fuhhh kalo dpt bf camni mmg x tido malam risau hehehe... so alhamdulillah syukur dgn bff mama yg lg ensem... hmmmm

Fakhrul Haiyin said...

lawa laa weh. mcm sama ja aku tgk. eh bukan mcm. sama lettuw. haha. tabik laa kat kau ! hebakkk XD

Dba Dealova said...

wah...encemnya :) suka-suka...

Aliff Haikal said...

buatkan vector aku pulak boleh ? =..= hahahaa

keri ikhwan said...

pergh.. yg ni smart lah.. tone warna tu.. cantik giler
-_-! aku dh 2 bulan x melukis vektor

Tyra Kamarudin said...

mcm mane akak leh lukis smpai mcm tu ? hebat gile ah . serius jadi !

mirmashi94 said...

aku tengok gak movie die! ahhh, pengsan. die hard fan! hahahaha ;D

Hakimy Zamri said...

aku tengok movie dia berlakon hari tu. HAHA. Percy JAckson konon. entah2 pakwe myra azraff. HAHAHAHA^^

Nana said...

wiwitttt..cantiknya..mira kalau lukiskan gambar akak boley x???huhuhu..

fanajwa said...

saya minat dia jugak!!! dia comel :D

afzalsukasuki said...

ko paksa suh aku cakap emsem?yela2 emsem budak tu..kurang sikit dari aku kahkahkah

p/s : ko tanak buatkan aku doodle ke?

Cik Puan Muda Umi said...

smart la vektor tu,cantik..;)

Cik Yatt said...

lawa...

ciksukaberangan said...

cantik tuuu :D

Cik Penguin_Solehah said...

gila awesome=).. Comey and hensem.. Potrait pulak adorable =)

syakey said...

*pengsan*

dhia adawiyah said...

haha . wieya pun ada tgk movie yang dia berlakon tu .. best sangat !