Semua orang pernah buat camni ( SERIOUSLY TRUE ) -.-

4:25 PM




Assalamualaikum.







1 )Pura-pura hantar sms supaya tak nampak berseorangan di tempat awam.

2 ) Kira budak2 kelas untuk pastikan perenggan/soalan mana yang korang kena baca nanti.

3 ) Ada lebih kurang 84% "people you may know" yang selalu muncul kat Facebook korang dan korang kenal dorang.Tapi apsal entah korang tak memilih untuk 'add' dorang.

4 ) Time korang menulis,sambil dengar kawan korang bercakap..korang pernah tertulis sekali apa yang dia cakap -.-

5 ) Kat kelas,korang angkat tangan untuk jawab soalan yang senang biar cikgu takkan soal soalan2 yang susah nanti.

6 ) Berapa banyak pun korang makan,nenek korang tetap percaya yang korang masih lapar dan tetap suruh korang makan lagi. --'

7 ) Hayunkan tangan korang kemana2 dan tak sengaja terkena kat muka kawan korang.

8 ) Bukak Google dan taip perkataan untuk pastikan ejaan korang betul.

9 ) Korang masuk bilik nak cari sesuatu.pastu lupa apa yang korang nak carik..korang keluar balik dari bilik.oh yeah,baru teringat.lol

10 ) Bila kawan yang duduk sebelah korang kat kelas tak datang tanpa sebarang khabar.korang tak risaukan dia,dan korang macam..."tak guna,berani ko tinggalkan aku sorang2...-.-"



     sumber : 

 1 ) diri sendiri
3 ) random search from google.(tagged TRUE STORY) 


Apa yang aku nak cakap..
semua yang kat atas tu aku penah buat . -_- !
korang ? konfem ada yang tersangkut salah satu. :O






Wassalam.









You Might Also Like

35 komen

  1. ahahahaha. semua pernah kak.. kihkih :D
    cayalah :)

    ReplyDelete
  2. haahha..prnh no 2 3 4 5 8 9..haha..klaka..

    ReplyDelete
  3. ehhhh , semua pernah la sayangs <3 hehehe same la kita kans :)

    ReplyDelete
  4. awrrr semua di atas saya pernah buat :3 haha memang no 10 tu. dia tak datang kia tak nak ambil kesah pun tapi dalam ati cakap macam-macam. tidakkah itu sebenarnya kita berasa kesunyian dan memerlukan teman ? ^^ haha

    ReplyDelete
  5. semua Hani pernah buat laa . hahaha :D kelakar nya ..

    ReplyDelete
  6. haha smue kite pnah buat kcuali no 3 dgn 7 tu kot :D

    ReplyDelete
  7. yang no 2 tu x boleh blah.. tu lah keje wawa mase skola2 dulu :D

    ReplyDelete
  8. mostly pernah buat..haha..

    jemput singgah,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/ceritaku-di-nestle.html

    ReplyDelete
  9. hahaha! sengal lahh. terkena batang hidung wehhh. HAHAHAH :D nice ...

    ReplyDelete
  10. ada2. haha aku bt2 kol org time tgu mak aku mai ambik aku kt kolah. tak sgka tul kena batang hidung

    ReplyDelete
  11. 2,4,8,9,10. meme aku. kau amat memahami aku myra. haha! ;)

    ReplyDelete
  12. semua.. diulangi semua tu aku pernah buat

    ReplyDelete
  13. wah...betul lah.mostly Dba pernah buat.hehe

    ReplyDelete
  14. no 6 tu tersangat lah betul . haha

    ReplyDelete
  15. what can i deny ? damn true ! :D

    ReplyDelete
  16. bukan salah satu. semua sekali. entri yang menceriakan hari. :)

    ReplyDelete
  17. alamak! terkena batang hidung sendri lah pulak.. tapi number 3 tu bukan saya.. hehe

    ReplyDelete
  18. terbaik la myra.
    akak sokong. akak pon ada gak wat camtuh. kihkihkih. nice entry dik :)

    ReplyDelete
  19. yg kire budak lam klas tuh . hahahha !

    ReplyDelete
  20. bukan salah satu . tapi kesemuaaaaanyaaaaa . hahaha

    ReplyDelete
  21. hahaha. semua buat ! *bangga*`

    ReplyDelete
  22. haha . bukan tersangkut salah satu . semua ! hikhik .. ~! bezt la entry ni ..

    ReplyDelete
  23. kebanyakannya semua pernah.... Haha

    ReplyDelete
  24. yang aku pernah buat no 2,3,6,7,8<-terutama bahasa manglish,9..haha

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram