01 September 2012

Err,I don't know why.




Assalamualaikum




Lama gila aku dah tak buat entri.Lama tu,boleh sampai jadi GILA ! *pegang kepala*
Tiap kali aku semangat nak buat entri baru yang macam dulu2 tu punya,semuanya jadi DRAFT je.
Takpercaya pegilah check sana...(macam boleh)

Aku takboleh nak habiskan taip entri tu,melainkan aku ade assistant.(lah sangat)
Yang setiap kali aku cakap,dia boleh taipkan.(macam wujud,kalau wujud pun konfem dia taknak)
Erghh,taktau lah apa nak jadi dengan kepala hotak aku ni.

Kalau aku delete blog ni,rasa rugilah pulak.Aku takde bukti la nanti nak cerita kat anak cucu cicit aku yang aku ni dulu pernah ada blog.HAHA*tetiba je kan,mohon bagi pelempang*

Memang kepala jimbit la kan,harap je ada blog,last2 jadi apa pun aku tak tau la.Oh life !
Aku rasa readers2 aku pun dah lari semua ke Lombok.Dah menyampah nak tengok blog aku.Aku pun menyampah jugak tengok ni haaaa.*tangan didada mata keatas*


*tetiba tempek gambar*


Nah kau !
Muka buruk dan pelik ditambah dengan pastel drawingnya yang memang dah buruk -___-





Wassalam.




15 comments:

merahitujambu said...

pergghh..lukisannnn

zuk zuhaiza said...

ungtunglah jadi budak art. erk? mmg wallah lah drawing heee.
gud luck! study hard myra.

♥ Anis said...

lawa nya lukisan tu ! *terpegun*

Cik Chokie said...

huisshhh sape cakap bosan dengan blog akak ? meh sini miza cubit dia *muka garang* *duck face* hahaha

kan kan ? nanti kalau delete acane nak tunjuk dekat anak cucu akak :D

perghh lawa seyhh lukisan akak *muka kena pukau* sumpah ohsemm, nampak real. untung untung jadi budak art, jeles k jeles. good luck kak myra. thumbs up, nanti upload lah banyak2 :D *jari berlari pecut cepat cepat save gambar akak simpan dalam folder khas campur dengan doodle akak*

Hanamiko Sakura said...

untungla jdi budak art.. saya nk art, mak tak kasi pulak.. sobs

Norazlin Nordin said...

perghh, lukisan ko, cantik tak ingat. aloh besalah, budak first sem mmg cnggitu.

.FH. said...

cantik drawing tuh :D

BiskOt said...

biar je blog ni mcm ni myra :D barulah evergreen..asli gitu..hahaha. setahun akan dtg, blog ini akn jd superbepbep. (tp sbenarnya setahun akn dtg pun xtau nk share ape kt blog, byk pulak nk dishare. serius. O.o)

Ika said...

cantik. :D

Mr. Doctor said...

hakikatnya nak suruh orang puji

"Muka cantik dan gojes ditambah dengan pastel drawingnya yang memang dah cantik"

kan kan kan? ok memang lawa pun.. ekekek

Myra Azraff said...

mr.doctor : HAHA.takdenya nak puji diri sendiri.-_-

keri ikhwan said...

fuuyo.. lukisan style baru ke plak nih. berbalik kpd cara tradisional guna tangan

nurshamila said...

untunglaa pandai lukissssss

Cik Jannah said...

pandai luks. kalau saya, jadi org lidi. hahha

-meeSUPERGIRL- said...

mmg tiptop !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

01 September 2012

Err,I don't know why.




Assalamualaikum




Lama gila aku dah tak buat entri.Lama tu,boleh sampai jadi GILA ! *pegang kepala*
Tiap kali aku semangat nak buat entri baru yang macam dulu2 tu punya,semuanya jadi DRAFT je.
Takpercaya pegilah check sana...(macam boleh)

Aku takboleh nak habiskan taip entri tu,melainkan aku ade assistant.(lah sangat)
Yang setiap kali aku cakap,dia boleh taipkan.(macam wujud,kalau wujud pun konfem dia taknak)
Erghh,taktau lah apa nak jadi dengan kepala hotak aku ni.

Kalau aku delete blog ni,rasa rugilah pulak.Aku takde bukti la nanti nak cerita kat anak cucu cicit aku yang aku ni dulu pernah ada blog.HAHA*tetiba je kan,mohon bagi pelempang*

Memang kepala jimbit la kan,harap je ada blog,last2 jadi apa pun aku tak tau la.Oh life !
Aku rasa readers2 aku pun dah lari semua ke Lombok.Dah menyampah nak tengok blog aku.Aku pun menyampah jugak tengok ni haaaa.*tangan didada mata keatas*


*tetiba tempek gambar*


Nah kau !
Muka buruk dan pelik ditambah dengan pastel drawingnya yang memang dah buruk -___-





Wassalam.




15 comments:

merahitujambu said...

pergghh..lukisannnn

zuk zuhaiza said...

ungtunglah jadi budak art. erk? mmg wallah lah drawing heee.
gud luck! study hard myra.

♥ Anis said...

lawa nya lukisan tu ! *terpegun*

Cik Chokie said...

huisshhh sape cakap bosan dengan blog akak ? meh sini miza cubit dia *muka garang* *duck face* hahaha

kan kan ? nanti kalau delete acane nak tunjuk dekat anak cucu akak :D

perghh lawa seyhh lukisan akak *muka kena pukau* sumpah ohsemm, nampak real. untung untung jadi budak art, jeles k jeles. good luck kak myra. thumbs up, nanti upload lah banyak2 :D *jari berlari pecut cepat cepat save gambar akak simpan dalam folder khas campur dengan doodle akak*

Hanamiko Sakura said...

untungla jdi budak art.. saya nk art, mak tak kasi pulak.. sobs

Norazlin Nordin said...

perghh, lukisan ko, cantik tak ingat. aloh besalah, budak first sem mmg cnggitu.

.FH. said...

cantik drawing tuh :D

BiskOt said...

biar je blog ni mcm ni myra :D barulah evergreen..asli gitu..hahaha. setahun akan dtg, blog ini akn jd superbepbep. (tp sbenarnya setahun akn dtg pun xtau nk share ape kt blog, byk pulak nk dishare. serius. O.o)

Ika said...

cantik. :D

Mr. Doctor said...

hakikatnya nak suruh orang puji

"Muka cantik dan gojes ditambah dengan pastel drawingnya yang memang dah cantik"

kan kan kan? ok memang lawa pun.. ekekek

Myra Azraff said...

mr.doctor : HAHA.takdenya nak puji diri sendiri.-_-

keri ikhwan said...

fuuyo.. lukisan style baru ke plak nih. berbalik kpd cara tradisional guna tangan

nurshamila said...

untunglaa pandai lukissssss

Cik Jannah said...

pandai luks. kalau saya, jadi org lidi. hahha

-meeSUPERGIRL- said...

mmg tiptop !