20 July 2012

Koleksi Typo : Ruangan Komen Di Blog




Assalamualaikum.







Never ERLI,never too late.





To luz_hafe : Entahla,aku pun WONDEING jugak ni.



nak MELETAK kat sidebar...--'


dahla CILA,comel pulak tu.Errr,kbai.



SITUAI yang halus tapi dalam.Ya,sangat mendalam.




ENTEY pon sokong jugak !




Kemahiran ASA dalam membuat doodle itu penting.



Aku time nak test kat LINA kuning tu pun agak cuak la jugak,last2 pass,nasib baik.



Pisang GORANG,by SuperGirl.



Aku pun MINTA melukis jugaklah.



Tapi RASANNYA ada typo disitu.









Apekah aku ni,esok dah start puasa pun buat jahat lagi --'

Akhir kata,

Selamat Menyambut Bulan Ramadan Al-Mubarak 
kepada semua blogger ;D







Wassalam.



02 July 2012

It's funny when...(versi Manglish -.-)





Assalamualaikum.




It's funny when...

You feel afraid and kerisauan bila takde kawan disamping korang untuk sementara waktu.Rasa malu bila keseorangan ditempat awam.Rasa malu yang teramat mendalam bila tiada teman2 disisi.
But you just forgot something,bila dah mati nanti,kat kubur pun kita semua tetap berseorangan.Jadi kenapa perlu risau ? When you know you're just practising it;just in case.

Funny,funny,funny.



It's funny when...

When you always having a fight with someone yang berlainan jantina dengan korang.Selalu bertengkar,selalu berbalah,dengar nama dia pun menyampah.
But the truth is,both of you saling suka sama suka dalam diam,tapi terlalu ego untuk admit each other.
Dan hanya menunggu salah seorang dari korang untuk mengaku kalah.

Funny,funny,funny.




It's funny when...

Korang kadang2 rasa marah,bengang,takpuas hati dengan mak korang sendiri.Sometimes you'd having small fight with them,sometimes tak bertegur langsung for a few times.But the truth is,you actually love them and you just can't keep your hatred and revenge towards them.
But always remember,sentiasalah berbuat baik kepada beliau.


Funny,funny,funny.



It's funny when...


You read all of those above,and ada yang berkait rapat dengan korang.
And you was like....."Oh :O..."

Funny,funny,funny.



Sorry kalau2 BI aku berterabur,aku main bantai je -.- Bai ! Aku dah ngantuk. -_-



Wassalam.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 July 2012

Koleksi Typo : Ruangan Komen Di Blog




Assalamualaikum.







Never ERLI,never too late.





To luz_hafe : Entahla,aku pun WONDEING jugak ni.



nak MELETAK kat sidebar...--'


dahla CILA,comel pulak tu.Errr,kbai.



SITUAI yang halus tapi dalam.Ya,sangat mendalam.




ENTEY pon sokong jugak !




Kemahiran ASA dalam membuat doodle itu penting.



Aku time nak test kat LINA kuning tu pun agak cuak la jugak,last2 pass,nasib baik.



Pisang GORANG,by SuperGirl.



Aku pun MINTA melukis jugaklah.



Tapi RASANNYA ada typo disitu.









Apekah aku ni,esok dah start puasa pun buat jahat lagi --'

Akhir kata,

Selamat Menyambut Bulan Ramadan Al-Mubarak 
kepada semua blogger ;D







Wassalam.



02 July 2012

It's funny when...(versi Manglish -.-)





Assalamualaikum.




It's funny when...

You feel afraid and kerisauan bila takde kawan disamping korang untuk sementara waktu.Rasa malu bila keseorangan ditempat awam.Rasa malu yang teramat mendalam bila tiada teman2 disisi.
But you just forgot something,bila dah mati nanti,kat kubur pun kita semua tetap berseorangan.Jadi kenapa perlu risau ? When you know you're just practising it;just in case.

Funny,funny,funny.



It's funny when...

When you always having a fight with someone yang berlainan jantina dengan korang.Selalu bertengkar,selalu berbalah,dengar nama dia pun menyampah.
But the truth is,both of you saling suka sama suka dalam diam,tapi terlalu ego untuk admit each other.
Dan hanya menunggu salah seorang dari korang untuk mengaku kalah.

Funny,funny,funny.




It's funny when...

Korang kadang2 rasa marah,bengang,takpuas hati dengan mak korang sendiri.Sometimes you'd having small fight with them,sometimes tak bertegur langsung for a few times.But the truth is,you actually love them and you just can't keep your hatred and revenge towards them.
But always remember,sentiasalah berbuat baik kepada beliau.


Funny,funny,funny.



It's funny when...


You read all of those above,and ada yang berkait rapat dengan korang.
And you was like....."Oh :O..."

Funny,funny,funny.



Sorry kalau2 BI aku berterabur,aku main bantai je -.- Bai ! Aku dah ngantuk. -_-



Wassalam.