22 September 2012

Oh sangat ohsem !!!






                                                                      Assalamualaikum.





Single paling latest 


Hahaiii everybody -.-

Sementelah dah nak final exam ni aku nak promote singer yang gila ohsemmmmmm ni wooo :'D
HAHA *takde kena mengena dgn final*
Aku rasa takramai yang tau kot pasal HUNTER HAYES ni,tapi hmmmm seriyesly korang patut dengar semua lagu2 dia *kenapa la dia tak dikenali T.T,wuuu*

He's done better done Taylor Swift sebab dia pun bawak lagu Country jugak.Oklah,aku pun malas nak blabla bebanyak kat sini,nak dengar pun boleh,taknak pegi jauh2,hahaha -.- Serius rugi gila bagi sapa yang takpernah lagi dengar lagu2 dia.Oh,aku harap nanti dia feymes jugak,kahkah ! *mengharap*

Aku dah try hasut kawan2 aku suruh dengar.Woo ! Dorang pun terus minat jugak,hahahaha.Sampai berulang kali dengar,mengalahkan aku --' Hebat betul pengaruh aku ni,BHAHAHA
*pacak bendera jajahan atas kepala dorang*

So kat bawah ni track2 dia yang gila bapak bestttt *pengsan* xD
Kbai.












01 September 2012

Err,I don't know why.




Assalamualaikum




Lama gila aku dah tak buat entri.Lama tu,boleh sampai jadi GILA ! *pegang kepala*
Tiap kali aku semangat nak buat entri baru yang macam dulu2 tu punya,semuanya jadi DRAFT je.
Takpercaya pegilah check sana...(macam boleh)

Aku takboleh nak habiskan taip entri tu,melainkan aku ade assistant.(lah sangat)
Yang setiap kali aku cakap,dia boleh taipkan.(macam wujud,kalau wujud pun konfem dia taknak)
Erghh,taktau lah apa nak jadi dengan kepala hotak aku ni.

Kalau aku delete blog ni,rasa rugilah pulak.Aku takde bukti la nanti nak cerita kat anak cucu cicit aku yang aku ni dulu pernah ada blog.HAHA*tetiba je kan,mohon bagi pelempang*

Memang kepala jimbit la kan,harap je ada blog,last2 jadi apa pun aku tak tau la.Oh life !
Aku rasa readers2 aku pun dah lari semua ke Lombok.Dah menyampah nak tengok blog aku.Aku pun menyampah jugak tengok ni haaaa.*tangan didada mata keatas*


*tetiba tempek gambar*


Nah kau !
Muka buruk dan pelik ditambah dengan pastel drawingnya yang memang dah buruk -___-





Wassalam.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 September 2012

Oh sangat ohsem !!!






                                                                      Assalamualaikum.





Single paling latest 


Hahaiii everybody -.-

Sementelah dah nak final exam ni aku nak promote singer yang gila ohsemmmmmm ni wooo :'D
HAHA *takde kena mengena dgn final*
Aku rasa takramai yang tau kot pasal HUNTER HAYES ni,tapi hmmmm seriyesly korang patut dengar semua lagu2 dia *kenapa la dia tak dikenali T.T,wuuu*

He's done better done Taylor Swift sebab dia pun bawak lagu Country jugak.Oklah,aku pun malas nak blabla bebanyak kat sini,nak dengar pun boleh,taknak pegi jauh2,hahaha -.- Serius rugi gila bagi sapa yang takpernah lagi dengar lagu2 dia.Oh,aku harap nanti dia feymes jugak,kahkah ! *mengharap*

Aku dah try hasut kawan2 aku suruh dengar.Woo ! Dorang pun terus minat jugak,hahahaha.Sampai berulang kali dengar,mengalahkan aku --' Hebat betul pengaruh aku ni,BHAHAHA
*pacak bendera jajahan atas kepala dorang*

So kat bawah ni track2 dia yang gila bapak bestttt *pengsan* xD
Kbai.












01 September 2012

Err,I don't know why.




Assalamualaikum




Lama gila aku dah tak buat entri.Lama tu,boleh sampai jadi GILA ! *pegang kepala*
Tiap kali aku semangat nak buat entri baru yang macam dulu2 tu punya,semuanya jadi DRAFT je.
Takpercaya pegilah check sana...(macam boleh)

Aku takboleh nak habiskan taip entri tu,melainkan aku ade assistant.(lah sangat)
Yang setiap kali aku cakap,dia boleh taipkan.(macam wujud,kalau wujud pun konfem dia taknak)
Erghh,taktau lah apa nak jadi dengan kepala hotak aku ni.

Kalau aku delete blog ni,rasa rugilah pulak.Aku takde bukti la nanti nak cerita kat anak cucu cicit aku yang aku ni dulu pernah ada blog.HAHA*tetiba je kan,mohon bagi pelempang*

Memang kepala jimbit la kan,harap je ada blog,last2 jadi apa pun aku tak tau la.Oh life !
Aku rasa readers2 aku pun dah lari semua ke Lombok.Dah menyampah nak tengok blog aku.Aku pun menyampah jugak tengok ni haaaa.*tangan didada mata keatas*


*tetiba tempek gambar*


Nah kau !
Muka buruk dan pelik ditambah dengan pastel drawingnya yang memang dah buruk -___-





Wassalam.