24 January 2013

Miming lagu epik ! Versi cuti sem







Assalamualaikum.




Tedeng ! Header baru oh , kekeke . 

Aku malas nak cite lelebih . Cuma nak tunjuk video miming kitorang yang hina lagi aib ni .
Kitorang buat time cuti mid sem haritu . time ni roommate2 aku balik . so aku bawak ah 2 manusia ni tido bilik aku , pahtu buat natang haram . Maaf diatas rupa2 yang sangat menjelikkan dalam video ni , lagi2 muka aku -_- Ni nak upload ni pun memang aku pikir memanjang memandangkan muka aku sangatlah ... err. malas cite . *muntah darah*




Aku > Amani > Haru

Memang timing mcm bengong kan muke aku keluar time gini ! -_-
Terpulangla korang nak cakap apa . hina ke apa ke yg penting aku memang dah takde idea nak update ape untuk blog aku ni . dah lama gile kot aku tinggalkan :'(

dah . aku nak sambung buat esaimen yg berlambak . bai .






Wassalam.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 January 2013

Miming lagu epik ! Versi cuti sem







Assalamualaikum.




Tedeng ! Header baru oh , kekeke . 

Aku malas nak cite lelebih . Cuma nak tunjuk video miming kitorang yang hina lagi aib ni .
Kitorang buat time cuti mid sem haritu . time ni roommate2 aku balik . so aku bawak ah 2 manusia ni tido bilik aku , pahtu buat natang haram . Maaf diatas rupa2 yang sangat menjelikkan dalam video ni , lagi2 muka aku -_- Ni nak upload ni pun memang aku pikir memanjang memandangkan muka aku sangatlah ... err. malas cite . *muntah darah*




Aku > Amani > Haru

Memang timing mcm bengong kan muke aku keluar time gini ! -_-
Terpulangla korang nak cakap apa . hina ke apa ke yg penting aku memang dah takde idea nak update ape untuk blog aku ni . dah lama gile kot aku tinggalkan :'(

dah . aku nak sambung buat esaimen yg berlambak . bai .






Wassalam.