17 May 2013

Dulu, bukan sekarang






Assalamualaikum.



Aku taktau kenapa. Aku dah tak rajin nak buat doodle macam dulu.
Lagipun dulu aku start buat time baru habis SPM, memang masa terluang tu banyak gile ah.
Time tu pun memang musim doodle2, kahkah. And ada yang masih belajar buat doodle macam aku :)

Serius rasa rindu gila time tu. Aku jadi minat buat doodle pun sebab group WeLoveArt tu.
Haaa, dorang memang serius talented. And dari diorang la aku rasa nak improve kan lagi doodle2 aku.


Tapi sekarang aku agak kurang minat dah nak buat benda ni. 
Bukan tak minat, cuma agak __________ *pergh taktau nak guna ayat apa --'
Kalau ada yang mintak request pun serius aku takboleh nak buat.
Mood manusia, berubah2. Haha -,-

Bila tengok balik doodle ni serius macam tak sangka aku yang buat.
Hahaha. Betapa pulunnya hahh. Semangat je. Sekarang aku dah tua weyyyy dah tuaa.
Hahahaha sengal -__-







:(

Hahaha jimbit, luahan hati katanya.


 

Lagipun sekarang aku tengok ramai dah yang terer buat doodle. Pegi mana2 blog je nampak doodle dorang sendiri.Comel2 pulak tu. Apa2 pun, teruskan usaha korang :)









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 May 2013

Dulu, bukan sekarang






Assalamualaikum.



Aku taktau kenapa. Aku dah tak rajin nak buat doodle macam dulu.
Lagipun dulu aku start buat time baru habis SPM, memang masa terluang tu banyak gile ah.
Time tu pun memang musim doodle2, kahkah. And ada yang masih belajar buat doodle macam aku :)

Serius rasa rindu gila time tu. Aku jadi minat buat doodle pun sebab group WeLoveArt tu.
Haaa, dorang memang serius talented. And dari diorang la aku rasa nak improve kan lagi doodle2 aku.


Tapi sekarang aku agak kurang minat dah nak buat benda ni. 
Bukan tak minat, cuma agak __________ *pergh taktau nak guna ayat apa --'
Kalau ada yang mintak request pun serius aku takboleh nak buat.
Mood manusia, berubah2. Haha -,-

Bila tengok balik doodle ni serius macam tak sangka aku yang buat.
Hahaha. Betapa pulunnya hahh. Semangat je. Sekarang aku dah tua weyyyy dah tuaa.
Hahahaha sengal -__-







:(

Hahaha jimbit, luahan hati katanya.


 

Lagipun sekarang aku tengok ramai dah yang terer buat doodle. Pegi mana2 blog je nampak doodle dorang sendiri.Comel2 pulak tu. Apa2 pun, teruskan usaha korang :)