27 November 2015

Take Note !!




Salam gais.




Lately kak moi tak dapat nak rajinkan diri blogwalking sangat. 
Ada kerja sampai nak usha lappy pun dapat seminit dua je. Mak ai 

Aishh kenapa suka sangat guna panggilan kak moi ni ?
Sebab aku tau readers/blogger yang selalu ke blog aku banyak yang belasan tahun. 
Ala bawah aku sikit je pon. Hihi

Sesiapa yang ada follow, aku follow balik. tak pernah tak folobek. Aku adil tau. Sesiapa follow, aku akan follow balik. Walaupun bukan secepat mungkin. Aku ada tak folobek pon sebab tak dapat detect acc blog dorang. Momok =='

Sesiapa yang tinggalkan link kat cbox, karang aku akan lawat balik.
Sesiapa yang rajin tinggalkan komen tu, karang aku komen kat entry blog korang.
Sesiapa yang klik klik nuffnang aku ni, karang aku klik klik korang punya balik.

Dun worry. Kak moi tak selfish huhu

Heharap esok aku free la. Dapat blogwalking pepuas T_T




4 comments:

Diya Hanun said...

moiiii..haha :P lama dah kita tak singgah blog awak ni moi~
moi moi moi..

Sabrina SA said...

bye kak moi :'(( i will miss you kak ;(

Cik Tie said...

memang puas ati

Melissa Muklis said...

tak paa.. take your time, kak moi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 November 2015

Take Note !!




Salam gais.




Lately kak moi tak dapat nak rajinkan diri blogwalking sangat. 
Ada kerja sampai nak usha lappy pun dapat seminit dua je. Mak ai 

Aishh kenapa suka sangat guna panggilan kak moi ni ?
Sebab aku tau readers/blogger yang selalu ke blog aku banyak yang belasan tahun. 
Ala bawah aku sikit je pon. Hihi

Sesiapa yang ada follow, aku follow balik. tak pernah tak folobek. Aku adil tau. Sesiapa follow, aku akan follow balik. Walaupun bukan secepat mungkin. Aku ada tak folobek pon sebab tak dapat detect acc blog dorang. Momok =='

Sesiapa yang tinggalkan link kat cbox, karang aku akan lawat balik.
Sesiapa yang rajin tinggalkan komen tu, karang aku komen kat entry blog korang.
Sesiapa yang klik klik nuffnang aku ni, karang aku klik klik korang punya balik.

Dun worry. Kak moi tak selfish huhu

Heharap esok aku free la. Dapat blogwalking pepuas T_T




4 comments:

Diya Hanun said...

moiiii..haha :P lama dah kita tak singgah blog awak ni moi~
moi moi moi..

Sabrina SA said...

bye kak moi :'(( i will miss you kak ;(

Cik Tie said...

memang puas ati

Melissa Muklis said...

tak paa.. take your time, kak moi :D