Kenapa blog myraazraff dah bertukar?kenapa?kenapa?

2:37 PM



Assalamualaikum.


rupa bentuk blog sebelum ni

cam biase je kan tajuk entri ni?tidak...tidak.....mesti korang tak suke kan.....
sebab blogger lain dah banyak buat entry pasal new look2 la ape la pasal blog dorang.tapi aku lain..
aku bebetol tukar keseluruhan..elok2 pakai window template terus ke denim template...
bukan template yang ader credit2 yer...aku tak suka...
aku buat cenggitu sebab terikut cam rupa TUMBLR aku..
cube korang jengok,bentuk blog tumblr sangat2 lah simple tapi dalam masa yang sama,sangat2 attractive,cantik dan tak crowded sangat rupa dia.....*tak tipu ooo...
tu yang aku sanggup bersengkuang mate tadi malam tuka sane,tuka sini,nak jadikan bebetul simple dan tak crowded rupa bentuk dia....dan tenang jer mate memandang...*cehh...tenang ker??
berkenaan header pada pic di atas,aku dapat tau ader yang kate cantik,smart la ape bagai...
aku nak cakap bebanyak terima kaseh tapi seriyes aku cakap,header tu bebetol burok...*aku tak tipu ni..
aku rase header tu amat crowded dan sesangat mencocok mate aku...cam menyemak sangat dan mengganggu rupa keseluruhan blog aku sebelom ni...tu yang aku tuka header simple2 yang ader nama aku je..
khekkk...khekkk...sukenyer aku dengan rupa sekarang ni.....bahagia rase.....
otak pon rase tenang jer.....tapi tak tau bole bertahan tak...hak hak hak.

korang tak suke renovation ni?takpe,citarasa orang lain2..^^


Wassalam.




You Might Also Like

4 komen

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram