FREE STUFF : Doodle Berdiri

12:57 PM




Assalamualaikum.



Hari ni aku just nak bagi doodle lagi..semalam lagi aku dah ready siapkan.
(semangat habiss..haha)
letak la doodle ni kat memaner,aku tau korang kan kretip..
okeylah,nak ambik semua pun boleh..tapi komen dulu okey..
*err..macam ler lawo sangat..




















yang last ni sketch dier...korang boleh warnakan sendiri kalau nak..
semua doodle ni dalam format png..jadi jangan risau..
sorry doodle ni takder kaki ,sobss sobs...haha

DRAG KE NEW TAB untuk proses save yang lebih senang.:)









Sekian,terima kasih.





You Might Also Like

30 komen

  1. doodle sgt comel! :D

    teringinnyaa nak pandai buat doodle.. tp da byk mencuba, ttap tak jadi.. huhu :D

    ReplyDelete
  2. rjin nye awk buat freebies. haha..lawa2!! sy amek ye! :)

    ReplyDelete
  3. cantiknya doodle awak, kyra tga blja bt doodle..skrg ni tga buat doodle ke 3...tpi tk comel pun hihihi...kyra suka tgk org pndai buat doodle ni ^^

    ReplyDelete
  4. COMEL semua doodle dia.. kagum tengok !

    ReplyDelete
  5. waa ~ akak SPM erk ? gud luck ! BTW , cntek Doodle akak ! nk stu leyh ?

    ReplyDelete
  6. comey macam Myra Azraff :DD nice doodle .... nak gak..hahaha :D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.
    terima kasih kepada anda semua^_^

    ReplyDelete
  8. nk satu ye? cutee gilerrr <3 :D

    ReplyDelete
  9. Pergh!comel gila!
    Fira amik 3 ya?;)

    ReplyDelete
  10. nak satu tau! nak kaler merahh. alolorr, comel! geram. hehe :) btw, thanx Myra :)

    ReplyDelete
  11. May I edit your doodle with my troll collections? LOL! :p

    ReplyDelete
  12. law0oo nye d0odle aw0kk ..
    nak satu ehhh ..
    thxx ;D

    ReplyDelete
  13. kalau boleh nak ambek semua kat sini! tapi, mak marah kalau linda tamak. so, linda ambek satu-satu ye. terima kasih :))

    ReplyDelete
  14. Akak ! Scha ambil semua . Eee , geram tengok doodles tu . Comel sangad ! Nanti Scha credit dekat akak ea ? Thanks :)

    ReplyDelete
  15. sekali lagi sya ambik . thnx :)

    ReplyDelete
  16. sekali lagi saya amek warna pink . thanx taww (:

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram