Hakikat Yang Korang Tak Boleh Nak Sangkal.

2:40 PM





Assalamualaikum.




number 1


"Le you finished writing an entry and check your dashboard"




YOU : 



30 minutes later.....




YOU : 





number 2


"Le retiss blogger finished writing his/her entry and check their dashboard"




THEM : 




9 minutes later.....




THEM : 






TAK PAHAM? pahamkan sendiri....
TAK SETUJU? kesah pulak aku...haha




sila jangan percaya '37 COMMENT' kat dashboard aku tu..
kalau bebetul terjadi pun boleh masuk wad aku...okey aku mengaku no 1 tu memang aku.haha
kalau korang reti inspect element,jadikan '100 COMMENT' pon boleh ..lalala




Sekian,terima kasih.





You Might Also Like

19 komen

  1. ok... 'nice',,,,,,,, cause i dunt get it... hehe

    ReplyDelete
  2. hakhakhak :D smela kita yg satu tu.

    ReplyDelete
  3. true. kite 24 hours later belum tentu '1 comments need to be moderated

    ReplyDelete
  4. kahkahkah.. ko ni mmg senget btullah.. mg betul pun..
    aku bW dulu dr mnggu.. (~,~)

    ReplyDelete
  5. Hahah
    kadangkala untuk menarik minat orang mambaca agak sukar.
    Lantas menyukarkan kita untuk mendapatkan feedback drpd blogger yang lain
    I got it!

    ReplyDelete
  6. HAHAHA..tak paham 100% tapi best :D nice entry..hehehehe..retiss laa ko ni :D

    ReplyDelete
  7. fidz : tu lah ko.ber-blogging separuh jalan sape suruh..kang x paham..haha

    rosalia : memang!:D

    zuk : lama benor 24 hours tu..hehe

    cekbolat : tepakse bw 100 blog baru dpt agaknya..kah kah..

    zaki : trimas sebab paham:D

    nazreen : trimas :D

    kimy : kire cam aku ni,dpt 1 komen pon dah eksaited..kalau blogger yg retis dpt berpuluh2 komen pon rilek aje..bukan ko retis ke?..kuang kuang...:DDD

    ReplyDelete
  8. kadang2 dpt 1 comment pun dah rasa bangga gila haha :D

    ReplyDelete
  9. HahahahahahaXD
    Hawau gilerrrrr beb..

    ReplyDelete
  10. Sokong! Wakaka. Dorang memang banyak betul komen. Huih. Terasa terancam. Hoho

    ReplyDelete
  11. nur atikah : itu mmg semestinyaXD

    mar : hawau?=how are you?ntah!haha

    zahirah : dah sokong jgn lupa undi saya untuk pilihanraya akan dtg.haha

    symsyam : err..thanks.:)

    keri : ini fitnah!haha..keri jeles..

    ReplyDelete
  12. lemme tel u......
















































    nothing. problem? huahaha. :D

    ReplyDelete
  13. penyakit...penyakit... kalau dah restis memang la..tp serius xpnah bukak dashboard untuk tgk komen.tunggu email ke hp je. ting tong..haha

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram