Aku Minat Dia...Haha =_='

7:11 PM





Assalamualaikum.



err..ape ni ? ape ni ? =,='
apsal tajuk tu menjelikkan ?
ko minat dengan sapa Myra...?
aku...sekarang dah tak reti kenang budi dia..
aku sekarang dah tukar yang lain...sangat sadis..
hish,nilah pompuan,mukadimah pon nak panjang2...cam ade je yang nak baca..
padahal ade je yang scroll laju2..malas nak tau amender yang aku nak citer ni...




sebenarnya...aku dah tukar pasangan...eh,tukar angin...
dulu sentiasa melekat dengan PS...sekarang dengan Paint Sai Tool pulak...ahaha...
aku minat dia..lebih senang,lebih mudah,lebih-melebih la...lukis doodle guna SAI lagik senang..
err..sorilah..ketinggalan zaman sekejap..(eksaited je lebih..haha)..padahal yang lain2 semua dah pro..aku je yang baru nak ber-eksperimental..sampai sakit mental...first guna bende alah ni,boleh tahan la...berbanding first time aku guna PS dulu..rase cam nak mati je...(nasib tak bebetul mati)..




yang ni 1st try...
bukan cubaan kali ke 10 mahupun 12....haha...
*bajet manga je lebih...



2nd try



3rd try



hey..ape ni ? ape ni ? apesal free hair je semua ? (=.=')
biler la nak tobat doodle2 aku ni...*sigh*
ni baru yang trial punya..ehehehe...
moga yang sebelum ni bertambah lebih baik selepas ni...
(suka2 je buat falsampah sendiri..)

nak download?


 dah,tu je yang aku nak citer..haha..
aku dah ade yang baru..yang lama pun ditinggalkan begitu saje...






Sekian,terima kasih.







You Might Also Like

34 komen

  1. dulu smpai skarang ak tk tau p0n menda alah ap korang bebel.. Haha.

    ReplyDelete
  2. xkenang budii kau myra !! ps kau tggalkan -__- bruntunglah kau ade ps.. hewhewhew..

    ehh.. smpai skrg aku setia dgn header comel kau.. xtrgeraak nk tukar,, cntik =) makaciii

    ReplyDelete
  3. wohooo cantiknya :D meh la buat an tok adk satu . hihihi .tengah jeles nih . ^_^

    hee haish adk download je dulu at netbook adk paint tool sai . tp x reti guna :'(

    ohh mean selama ni akak wat vactor pakai ps cs3 la ea :D

    ReplyDelete
  4. lol.. hahaha.. Myra Curang!!
    Teruskan usaha anda berSAIko.. :)

    ReplyDelete
  5. wow
    nak dolod gak la...
    kalau betul sai ni cool senang,
    mmg babai la paint
    huhu

    ReplyDelete
  6. eh, comel dah tu.....kalau ayu bangga kot...satu dunia ayu tunjuk...huhu..comel2...^___^

    ReplyDelete
  7. ada bakat eh kau nih. lawa. hehe. keep it up. :D

    ReplyDelete
  8. kira hang ni fast learner la, den banyak kali try guna Paint Tool SAI tu tak jadi2 doodle, jadi dodol ye lah

    ReplyDelete
  9. saya setia ngan paint.net.dulu pernah gak try paint tool sai tapi tak serasi ngan jiwa.

    ReplyDelete
  10. serious comel mcm sy . ehh ? heee

    ReplyDelete
  11. fidz : sebab ko x minat,jadik kau x tau la!haha

    cekbolat : ahaha..trimas bolat..setia pada yg tu tau..ahaks

    cik chokie : huhu..dek chokie kan terer wat dudel yg comel2 gak..yep..vektor mmg lukis guna ps...:D

    jomtonton : wakaka..trimas kak:)

    ahmad haziq : selamat berSAIko...mmg kool..nanti try tau..hehe

    ayumi : huhu..trimas ayu...1 dunia?camner tu ek....kui kui...^^

    fakhrul : alhamdulillah..trimas fakhrul..:D

    nurul-rasya : sebab function lebih kurang sama dgn ps..so..takde hal kalau nak terus cuba..hehe

    azzah : penah jugak try guna tu..senang la jugak..tapi sebab x biasakan diri guna,tu yg tinggalkan je...huhu

    ReplyDelete
  12. hehe terasa nk dari tgn org lain ^_^ . fewww melebih . akak buat vactor tu akak skatch or akk guna pen tool ?

    ReplyDelete
  13. hehe. selame nie akak duk mlukis tu guna paint tool sai lah. tapi before nie guna gimp. pastu bile dah kenal paint tool sai nie terus melekat, sebab senang tak complicated. akak tak pernah ade pun software photoshop.

    agak aneh kan? eheee

    ReplyDelete
  14. memang cantik betul..ajar saya sifu SAI!!haha

    ReplyDelete
  15. wah cantik2....buat tuto cara nak lukis doodle nie..teringin nak belajar..^^

    ReplyDelete
  16. eh, aku yg jatuh cinta dulu ngan SAI... aku punye tuu, jgn nk rebut2

    ReplyDelete
  17. cik kira : hehe..comel mcm kamu...

    wany : trimas :D

    cik chokie : huhu...akak buat x cantik maner pun..dahla selekeh...yes..guna pentool...:D

    zuk : tau takep..go SAI..sai sai..saiko...hohoho:D

    merahitujambu : eh?kepada siapakah?huhu

    nurdani : oh no...baru je 2 hari guna kak..x discover habis ni..haha..akak lagi terer!

    sm : trimas,insyaAllah akan dibuat...:D


    keri : hey hey..tak baik kedekut2..sai aku takde tertulis name kau pon..haha..errr

    ReplyDelete
  18. comel nye even baru first try. good talent la u ;)

    ReplyDelete
  19. nak try lar . nampak cam best . skang ni era guna PS . hehe :D

    ReplyDelete
  20. comelnyerrr. tapi malas la nak try wat.

    ReplyDelete
  21. Aduhhhh.., gak ngerti Bahasana . .
    Tapi paham deh maksudnya, jadi berpaling dari PS nih..
    aku juga kapan kapan coba Paint Sai Tool ahh..

    Follow Back nya ta tunggu mbakk.. :)

    ReplyDelete
  22. myra aku tak nak komen tentang komen itu...hahahaha

    ReplyDelete
  23. cik ika : try la..lama2 mesti rasa best :)

    cik teddy : okey2..:)

    suraya : huhuh...tu pun masih ade yg perlu dibaiki..masih serabut..^^

    era : patut try guna ni..seriyes kool:D

    umi : try la...tak rugi...

    aa Solah : haha..ya,aku sudah berpaling nampaknya..ya coba aja dong..baguss kok...guwe udah follow balik sana..XD

    ReplyDelete
  24. biQa : BAHASANAnyer terlalu dipahami yer dak?haha

    ReplyDelete
  25. aq xpnh bjaya utk download PS...
    asyik mintak key je...
    pkai magix extreme je snang...ekekeek

    ReplyDelete
  26. hehe, ingat minat sapa la tadi ==' thanks share! wohhuhuuuu cantik tau! kaq guna mouse ka apa? ==' xtau hehe

    ReplyDelete
  27. Baru download benda alah ni. Tapi tak reti nak guna sangat. Gonna used your first tutorial as my guide later. I bookmarked it. :)

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram