Koleksi Typo Hanya Di Fibox Aku

6:19 PM




Assalamualaikum.





Typo2 kat Fibox aku ni baru sikit arh..dulu2 kat Shoutmix dengan Cbox banyak gak..
isk isk..tak terpikir nak printscreen time tu..pasni sape yang buat typo kat Fibox aku,sori dehh..
ko dah lambat nak retiss jap kat entri ni..muahaha..*tak lawak pon...
dah tak dikire dah..out out..(cam main bola plak)..



TYPO PALING DAHSYAT






 triple typo ! kalah SuperFi ! (jangan marah aku yer..haha)











 TYPO YANG DISENGAJAKAN



AKU DITUDUH TYPO ?

ni keje BIKA la ni..merangkap makcik kantin WLA...sadiss sadiss..


TYPO DIRI SENDIRI



isk,aku tanak cakap pape..dah la kat Fibox orang lain...(T.T)
ade ke printscreen typo sendiri..sengal la ko ni Myra !


anyway,jangan memarah kalau ade nama korang kat situ..saje suka2..ahaha
kepada yang takde tu,jangan bersedih..cube lagi..(dah bunyi macam kalah judi dah..)


p/s : percaye dak ? aku hafal lagu kat blog ni..wahaha..lagu feveret..mestilah kene hafal..sori takde yang nak tanya..btw,sesapa yang nak tempah lukisan vektor,tengok je kat sidebar tu okey..






Sekian,terima kasih.






You Might Also Like

23 komen

  1. ak pminat setia happy rotter tau x! Haha! Cm biase la kehlahkor! Hehe

    ReplyDelete
  2. hey gadis... lu tengok itu SHOUMIX punya typo la dulu mau bahan acik kantin ni..hahaha siap printscreen!

    ReplyDelete
  3. bhahahahhahahah xD lawak siot !!!!

    ReplyDelete
  4. sah.. budak ni memang takde keje... sah dengan sekali lafaz.. eh?

    ReplyDelete
  5. nasib baik sy punye takde...haha :P

    ReplyDelete
  6. hehe..ni mesti kes type keyboard dgn super laju ni..

    ReplyDelete
  7. fidz : aku rase ko maksudkan POTTER..haha

    biqa : dah edit dah..lalaalala..tajam betoii mata bika..uhukk

    kimy : lawak2 pon typo hang sendiri..hahaXD

    keri : nak sangat aku nikah ke?
    kan ko yg beriye nak tgk sgt koleksi typo2 aku..haha

    nazreen : sile tarik nafas lege sekarang.hehe

    nanad : semakin laju menaip,semakin power tahap typo..

    ReplyDelete
  8. baru nak gelak..

    tak jadi. biloe ade name sendiri.

    mmg selalu typo pun. kadang2 malas nak edit balek. muahaha. dan brharap org yg bace memahami. eheee

    *alamak typo lg ehee

    ReplyDelete
  9. bongok ! ko gunekan gmbr HP.. cisss bedebah kau myraa..

    wakaka.. typo dri sndri.. aiyakk ko ni pengwas typo betollahh

    ReplyDelete
  10. err. asal saya punye ade jugak. haha . XD

    ReplyDelete
  11. terbaekk.... rajin gile buat printscreen sume typo tuh haha :D

    ReplyDelete
  12. tetap tak boleh lawan fi lg .. dia lagi dahsyat .. =P kbai , lari ....

    ReplyDelete
  13. teruk2,, teruk2,, teruk2 ,,

    nk type aper2 kat cni kena triple check kot,, ne tau lau ada typo .. haha,,,

    *errrrr,,, ini lbih bhy drpd penjenayah betol2 ..T_T

    ReplyDelete
  14. huhu.. peringatan bt diri sndiri jgn typo2.. cintailah bahasa ibunda kita..# ada kena mengena ke??? :P

    ReplyDelete
  15. zuk : untung laa kan termasuk list..hehe

    cekbolat : padan muke ko...muahaha..kesah plak aku dgn HP ni..

    fanajwa : sila tepuk untuk diri sendiri.haha

    madnip : seb baik fi x penah pegi fibox aku lagik..

    lea : rajin sebab nak kumpul wat entri je..haha

    hadi : eleh hadi,cuak lettew..ngaku je lah..haha

    dysha : haha..sentiasalah awasi typo kita walau di mana2..:)

    ReplyDelete
  16. hahaha untunglah dia orang popular XD . miza slalu cam tu . guna ayat lama kalau xtahu . hahahaXD

    malu malu malu . adakah ini jenayah ?

    ReplyDelete
  17. hery poter tu klakar..hakhak..

    err..bhye ni ken taip slow2..ahhaa

    ReplyDelete
  18. saiazuan : tulah punca utama:)

    cikchokie : typo bukan jenayah,tapi memalukan.haha

    cik yatt : taip laju2 pon boleh asalkan mata tgk skrin..hahaha

    ReplyDelete
  19. Rindu Harry Potter :o

    Sllu sgt typo bla b'sms seja hehe

    ReplyDelete
  20. haha .. saya ade buat typo~~~~ typo yg disengajakan~~~

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram