Segmen Seni : Makeover Me Contest

3:21 PM




Assalamualaikum.



Salam petang semua...*erkkk...tetibe sopan dah pulakk..

kontes ni bunyinya best sikit..sebab tu aku sebok nak join..
kontes ni dianjurkan oleh encik dudel kita,Aliff Ismail...
dimana beliau hanya akan muncul pepagi buta sahaja di wall WeLoveArts..
dan suka bagi soklan yang sama : 

"ade yang belum tido lagi?"

eh,ape ni Myra?
nampaknya aku dah lari tajuk....errr..
kepada yang berminat nak join kontes ni..
boleh KLIK SINI.



jadi kat bawah ni merupakan hasilnya setelah dihantam oleh aku...




huakkkk! ape ni Myra?!!
err...nilah hasilnya..kan aku dah cakap..
gambar tu memang sengaja divektorkan hitam putih..menggunakan Photoshop..
warna metalik sudah semestinya ..(tapi tetibe ade pulak tang pink2 kat situ...haha.)
dan last..aku ade tambah quote mengenai seni kat situ...:)

harap Hencik Alif tak tergelak tengok gambar ni.wakaka

err...okay tak korang?aku sampai pening kepala masa first try buat..seken try ni harap2 okeyla yer..
kepada korang yang berminat..cepat2 lah join...tarikh tutup makin hampir ni..wahaha..






Sekian,terima kasih.




You Might Also Like

30 komen

  1. eh, mcam alex goot! Please cover beautiful by c.aguilera! Pliz..

    ReplyDelete
  2. bleh tahan laa... nampak klasik...
    tapi bibir tu memang menyerlah haha

    ReplyDelete
  3. woohoo, smart2! tang bibir itu mmg tak ley lari dr pandangan hehe

    ReplyDelete
  4. Sungguh mengujakan.. Mesti Alif suka. Gaya macam artis retro

    ReplyDelete
  5. huk3 . xpandai buat vektor or doodle . anyway , wish you best of luck ! :)

    ReplyDelete
  6. owh dapat kulihat aura kekalahan ku....

    ReplyDelete
  7. owh dapat kulihat aura kekalahan ku....

    ReplyDelete
  8. mcm muka nabil pun ado..he..he

    ReplyDelete
  9. wow fantastic :D perghhh menawan seyhh . eeee jelesnya adik tengok . haha asal abg alif tu handsome sangt ? XD

    kakak memang tangan seni tol lah :D . cantik hasil kerja akak . bibir dia menggoda . hihi

    ReplyDelete
  10. <-- budak ni mcm tada peluang nak menang je .. >,<
    mira nak vector dari dia jugakk bolehh .. hehe XD

    ReplyDelete
  11. salam...huhhuhu...wooo!!! terbaek lah!

    alif baru selamat sampai di kolej ni...pasni taktau lah muncul ke idak kat WLA... huhuhu..

    terima kasih kerana join heh..jgn lupa tlg postkan karya kat atas tu kat WLA bagi pihak penganjur..huhuhu..

    ReplyDelete
  12. mabeles!

    mcm best je contest nie.

    tp takde mase nk buat. sob sobs

    ReplyDelete
  13. fidz r : ahaha..ye ker?nanti aku pi search...

    mie : akak terer dudel nanti buat vektor konfem cantik gak:D

    keri : tu la pasal..elok2 grey semua..ade pink pulak..hehe

    amyra : trimas..huhu..pandang la lagi ek..:D

    jomtonton : wakaka..harap2 begitu..tpi akak buat cantik jugakk ooo..^O^

    che azza : trimas :)

    mirmashi : terima kasih..x pandai boleh try buat :))

    ReplyDelete
  14. biqa : ye ye je bika..sekali tgk dia punya kangg lagi gempak.haha

    azzah : haha..daku pun ade sket2 rase begitu..:D

    cikchokie : hehe..trimas dek chokie:).handsome?berminat lettuw...;)

    misya : mane boleh gitu dong...mimie buat vektor cantik jugak la..betul ni...:)

    nurdani : trimas kasih sifu excel ! :D

    alif : huhu..sama2 alif..nanti saya postkan..:))

    zuk : haishh,kalau akak join,konfem lagik cantik! :D

    ahmad haziq : reti guna photoshop je..excel tarek tau...huhu

    ReplyDelete
  15. go!go! fighting..aku tak berseni sgt..good luck ya

    ReplyDelete
  16. ok je..comel...hitam putih nmpak berseni n klasik sikit...

    boleh menang dah ni,huhu

    ReplyDelete
  17. aku tengok hadiah first prize gempak jugak. kalau hang menang belanja den ye

    kekeke

    ReplyDelete
  18. oke la suda tu. cantik. gudluck ~
    btw, bibir tu mmg !@#$%^&*(. haha!

    ReplyDelete
  19. cun giler!eh silap,hensem lorh..smart myra buat..^___^

    ReplyDelete
  20. hewhewhew.. GUDLUCK weyy.. aku xmampubervector.. sah aku buta.. herherher.. doodle pon senget menyengett.. kih3..

    ReplyDelete
  21. si ngokngek : trimas ngek..:))

    ayumi : hahak..saya suka buat stail klasik..huhu

    nurul rasya : ahah..aku tak kesah dpt hadiah ke tak..janji aku dah usaha buat bende ni..hehe:)

    fakhrul : trimas..err.ape yg kau carutkan tu ! ohmai ! haha

    o cik teddy : wakaka..trimas cik ted..hensem yer?huhu

    ReplyDelete
  22. cekbolat : trimas bolat..ehehe..eh,dudel kau makin comel apa?:)

    ReplyDelete
  23. nice in black & white.. gd luck ye.. sy pun join ^_^

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram