Arra Ahmad 7th Wedding Anniversary Contest

4:52 PM





Assalamualaikum.


Semenjak aku  Feel Like A Sir je dalam 3 bulan lebih ni..
dan result pon nak kuar Rabu ni..baik aku update papehal dulu..haha
kali ni aku nak join kontes..aku takkan join apa2 kontes selagi bunyi dia tak best..
yang ni cambest..ahak..me gusta..me gusta...


TEKAN BANNER kalau nak join




oleh sebab kena lukis doodle tema kawin2 gitu..
dan aku pun seumur hidup tak penah lagi terbayang camner baju pengantin..
padahal selalu pegi kenduri..(tak selalu pon..= ='..payah..)...jadi kene la rujuk gambar2 dari google..haha



sebenarnya dah lame dah lukis ni..nampak je kontes ni..terus lukis..(tipu je ko Myra,2 hari selepasnya kott)
punya lah beriye lukis,tapi bila nak buat background..otak aku dah kosong2 gitu.haih...=_='
ni la masalah..dasar imaginasi yang cetek..sori ye kak,kosong je background..contestant yang lain..hebak2 semuanya..aku mampu gigit jari je...ye,aku penah gigit jari kalau rase keCUNdang sahaja....
bukan cobaaan2 yer..lalala


AKU DAH,KORANG BILA LAGI..?

*bukan dah kawen.dah join.= ='





Sekian.terima kasih.







You Might Also Like

23 komen

  1. nak join ke tak.. join.. tak.. zzzzz

    ReplyDelete
  2. nk join or x or join or x? Ponkius jugak. =.='

    ReplyDelete
  3. Aku orang pertama yang like entry ni like a boss. :D

    ReplyDelete
  4. nak join tapi doodle arif tak secantik akak :D

    ReplyDelete
  5. Untunglahh tgn hidup(kreatif):D

    ReplyDelete
  6. huish jadi lah . awsome :D . comel je bile tengok . adakah ini menjadi tema perkahwinan akak nanti ? ^^

    ReplyDelete
  7. Comel2!!! Suka sngt2 sebab warna tu my fave!!! Gudluck!!! =D

    ReplyDelete
  8. serius cantik kak Mira... :D
    Nak join tapi takde bakat.. uwaghhh :/

    ReplyDelete
  9. keri : tgk2 join jugak nanti..=='

    arra : sama2..:)

    nurdani : trimas kak dani..:D

    fidz : djkcikjaksjchmxxkldd

    ReplyDelete
  10. trollulz : me gusta sir.^_^

    arif : beriye je...haha.arif punya pon cantik jugak..^^

    shzwina : tanganku boleh hidup..seram..XD

    cik chokie : sebenarnya x suke pon kaler biru tu..xder pilihan..XD

    mardhiyyah : oh ya ka..^^..trimas:D

    nurul : trimas..boleh blaja..insyaAllah tak susah:DDDD

    ReplyDelete
  11. uiseh. hebat eh kau ni. lawa dudel tu weh! siryes. menang la kau ni. hehe. btw, gudluck :D

    ReplyDelete
  12. wahh mira... cila comel doodle..
    eh mcm mane nk buat doodle eh?? ajar kn.. hee~
    btw good luck tau result.. saya pon takot sama..

    ReplyDelete
  13. Gusta. Auuuuwwww Yeeaaaahhh!! Hahaha. :D

    I thought it is your 7th anniversary. :p

    ReplyDelete
  14. undi doodle anda disini

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.238801876214933.52078.175310005897454&type=3

    ReplyDelete
  15. anda ditag.
    http://amenurlyana.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  16. cantek..! jeles..pndai lukis..hee

    ReplyDelete
  17. hadi : apsal?nak kawen gak ka?haha

    merahitujambu : akak punya..opffttt..lagi ohsem!!!

    fakhrul : err..hahah..trimas2:D..konfem x menang ni..ramai lgi yg buat lagi super...kecundang la aku camni..=='

    shaznina : saya ada buat tuto lukis doodle..x susah nak lukis..:))

    thaqib : lol,this is my anniversary..haha..jk

    ika : trimas kak :)

    cik yatt : jgn jeles,sila benci saya,(doodle pun x kemas)hoho..

    ReplyDelete
  18. sgt comel.. gd luck ye..
    sy pun join ^_^

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram