FREE STUFF : Random Doodle

8:51 PM




Assalamualaikum.



Daripada aku simpan doodle2 ni..baik aku bagi kat korang..harap korang suka..^_^
doodle kali ni lain sket..aku malas nak repeat kaler mengaler cam dulu..
lagipun doodle2 ni aku lukis time aku rajin..tekad,gigih,usaha..*nak termuntah plak aku = ='
di lukis pada hari yang lain,waktu yang lain,dengan mood yang semangat..muahaha








yang last ni aku penah guna..ngahaha.takpelah,amek je..aku takkan guna dah...
nak save right click > save image as cam biasa..

letak je la kat memaner..header ke..sidebar ke..
korang kan kreatif..aku tau..hehe
dah amik komen okey...:)




Blog aku betul2 bertukar tema kali ni..tak penah aku tukar ala gegerl camni..adehh..-_-
erk,korang suka ke? dah terang benderang ni..silau gak mata aku..
dah ber-pink2 bagai..lemah lutut eden dah ni..muahaha..





Sekian.






You Might Also Like

55 komen

  1. alamokk, nih buat jeleih nih. aku ambik semua ye~

    ReplyDelete
  2. lawa je tokk , aku tengok ;) bestnya kau boleh buat doodle . hoho . tahniah yang tahniah .. :')

    ReplyDelete
  3. terkojut den masuk sini,ingat salah blog tadi..cerah bebeno..apapun comey ala2 gegerl..

    ReplyDelete
  4. Nak simpan semua koleksi akak :D dah buat folder khas at com nih.

    waaaahhhhh good. kan comel cam nih. muka akak dah la comel. cam budak2. hihi putih lak tuh. kan dari dulu kalau blog akak pakai cam ni nampak cantik sangat. waahhh sejuk mata memandang. baru gegurl :D hihi

    dah2 pas ni kekalkan je warna2 cam ni. err paling jeles tengok header akaka. sumpah ase cam nak je ^_^ hee

    ReplyDelete
  5. comel!!! lemah lutut tengok :D

    ReplyDelete
  6. Doodle sangat awesome!!! Comel!!! Between, bagi Mar, xdela gegur sgt theme nih. Hehe... Just nice and simple.

    ReplyDelete
  7. kak myra, nak yg pikir pasal love tuh ek ? nak mletak kat sidebar blog :D

    ReplyDelete
  8. cantiknya,nak ambik satu boleh.terima kasih :)

    ReplyDelete
  9. tomeynyee!! header pun cun melecun! :D

    ReplyDelete
  10. arif : hey changmin,lu punya dudel pon cantik maaa..*tetibe.haha

    norazlin : ambek je..:)

    eyja : kau pun boleh cuba gak...blom cuba blom tau..ngehngeh..^_^

    arisa : welcome :D

    azzah : den pon terkojot gak..ngahaha

    cik chokie : ha?miza buat folder khas??isk,,,(sebak)..terharunya dek...TT^TT..tu lah,akak kire,nak kekalkan je tema camni..hehe..trimas :))

    ReplyDelete
  11. fatin lea : saya pulak lemah lutut tgk byk kaler pink kat blog ni..XD

    cik gugu : ye,cik gugu mmg cantek.

    mardhiyyah : tq..yeke?sebab first time buat tema camni...tu yg mengaku ala gegerl tu..huahah

    asnida : okey,amek je..:D

    achik : sama2 :)

    nurul : header tu memang keCUNdang..XD

    ReplyDelete
  12. serius semua comel..nk satu doodle special..XD

    ReplyDelete
  13. Comel gila okeyyy! Especially yang first tuuu :)

    ReplyDelete
  14. pandailah akak buad doodle ,, saya nak amik satu boleh!!

    ReplyDelete
  15. saya ambik semua tau akak. heheh, cantik gila tuu.

    patut la rase cerah semacam je masuk sini, tapi cantiklahh :DD

    ReplyDelete
  16. woww (!) comel gilaaaaaaaaaa (: . sukaa , kita amek semua taww . nak simpan buat koleksi (: . terima kasih (: .

    ReplyDelete
  17. wah !! comelnye.. pandai buat doodle kn..

    ReplyDelete
  18. wah comelnyeee doodle dy . huk . yg kite burok jee :((

    ReplyDelete
  19. merahitujambu : akak punya dah comel bangat..saya nak bagi pon segan..XD

    liyaa : erk,yaka?sebab tu yg paling lame giler buat..nak pengsan rasenya..haha:D

    amanina : terang kan?silau mata eden..ngahaha

    najibah : sama2..:)..amek je..:)

    mish apple : jangan gitu sikh..tgk doodle awak lagi comel.:)

    supergirl : kalau namanya doodle,semuanya comel..sama la cam doodle awak..xder doodle yg x comel..:))

    ReplyDelete
  20. auwwww ! comelnya doddle myra . .layla nak amik semua lha boleh tak ! nak letak dekat blog . .heheheheh tiap2 mgu nak tuka doddle koleksi myraaa <3

    ReplyDelete
  21. myra ~ cantik!!!
    saya nk tnya .. mcm mana nk warnakan doodle biar jadi cntik tu ? ada byg , ada tone lain kat baju yg doodle pertama tu :D

    ReplyDelete
  22. cantek ! farah nak amik bnyak-2 buleh ? hehe . . .

    ReplyDelete
  23. myra..saye amek yg btudg merah pink tu taw..comell!!terima kasih!!

    ReplyDelete
  24. kite ambik yerr..pndai awk buat..tq sbb bg free jerr..hehe. f0l0 awk

    ReplyDelete
  25. hai myra, hajar ambik dua eh. tamak sikit sbb cantik sgt2! :D

    ReplyDelete
  26. hai myra, hajar ambik dua eh. tamak sikit sbb cantik sgt2! :D

    ReplyDelete
  27. Saya Ambil Semua ye....untuk buat freebies header.....

    ReplyDelete
  28. AMIK DUA . hehe , btw , buatlah tuto mcm mane akak buat mate doodle kak . kite lukis mcm mate shin chan je -,-'

    ReplyDelete
  29. dayah ambik 2 yer jgn marah :D

    ReplyDelete
  30. cantik. nak amek yg no 3 tu ye..leh x? kiut sgt. hehe

    ReplyDelete
  31. Siyes suma comel sampai takleh amek satu je... Saya amek 2 yea... Tqvm....

    ReplyDelete
  32. ambik ek akak...doodle akak nie semua cute2 belaka..geram giler adek nengoknye..hihixx..

    ReplyDelete
  33. comel dan cutelah.. : ) amik satu.. : )

    ReplyDelete
  34. comelnye..ahh..geram...nak jugak :) tq

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram