Hari Ni Hari Khamis..:D

7:21 PM




Assalamualaikum.




Hari ni hari KHAMIS...
 
..dan bukan hari Isnin,Selasa..mahupun Rabu..

Hari ni hari KHAMIS...

percayalah,aku dah lupakan hari2 semalam.


Hari ni hari KHAMIS...

semua memori aku kat sekolah dulu..aku dah delete..


Hari ni hari KHAMIS...

aku sedar,aku tak perlu lagi pandang kebelakang..aku nak terus pandang kehadapan..


Hari ni hari KHAMIS...

semalam aku dapat result,syukur alhamdulillah..lebih baik dari sebelum ni..^_^


Hari ni hari KHAMIS...
tengok result Kimy dan Fakhrul..aku rasa..oh man,noob nya aku...
kalaulah aku amek aliran sastera..


Hari ni hari KHAMIS...
jangan sesali pilihan yang dulu..takde gunanya...


Hari ni hari KHAMIS...

malam ni aku nak isi borang UPU...
ade yang nak amek Seni Lukis cam aku..?haha


Hari ni hari KHAMIS...
jangan lupa baca Surah Yasin malam ni.

kepada yang dapat result cemerlang tu...TAHNIAH..
kepada yang tak tu..JANGAN BERSEDIH okey....

kita semua akan berjaya..
cuma Allah tentukan jalan yang berbeza untuk setiap orang tu berjaya... :)
 *cikgu kelas aku selalu cakap camtu dulu..




Sekian.






You Might Also Like

23 komen

  1. yeah , semalam jangan dikenang -,- aku suke entri ni :)

    ReplyDelete
  2. sory, laa, aku tak boleh seperjuangan dengan hang, sebab aku more kepada bahasa. tapi masih minta melukis. :)

    ReplyDelete
  3. apapon, tahniah to myra azraff ! aku tau result hang ok jugak..hehe..result aku biasa jaa. result fakhrul tu lagi gempak.hahaha..papon, setuju dgn hang, spm ni baru permulaan..lepas ni byk lagi yg perlu dibuat.. :)

    ReplyDelete
  4. Jangan ingat perkara yg lepas,
    kita mesti teruskan kehidupan kita. ;)
    Forget about the pass.
    Good Luck utk masa yg akn dtg ;)

    ReplyDelete
  5. jangan sesali masa lalu. huuu~ all the best in future and here after.

    ReplyDelete
  6. eh myra. xyah laa mrendah diri sgt. okay dah tu. meby bukan rezki kau kan. xpaa la. syukur jak. hehe. result aku biasa jak.

    ReplyDelete
  7. Akak aliran sainskan ? bg tahu la akak dapat berapa ? :') adk pun amik sains tulen . mana tahu boleh jd kan akak sebagai inspirasi. pape pun insyaallah lepas ni rezeki akak akan melimpah luah menanti akak :)

    ReplyDelete
  8. Yupp Myra yg lame tuh jgn dikenang , suke suke entry nih . huhu tahniah walaopon tak taw result Myra . ^_^ good luck ! :)

    ReplyDelete
  9. yg penting kita dah buat yg terbaik :)

    ReplyDelete
  10. You forgot that next week still have a 'Thursday'..?? :)

    ReplyDelete
  11. u....tahniah walau apapun keputusan,semuanya rezeki yang Allah dah bagi...mungkin kat U nnti lebih cemerlang..

    ReplyDelete
  12. Hari ni hari KHAMIS...

    semua memori aku kat sekolah dulu..aku dah delete..

    esok hari Jumaat, Lusa hari Sabtu... dan Khamis akan muncul lagi...
    tak perlu DELETE memori kat sekolah. itu salah satu langkah yang telah menggerakkan kita ke depan. Tanpa langkah itu, kita takkan sampai ke tempat kita berdiri sekarang.

    Cukup sekadar save memori itu dalam satu folder yang baru... dan simpan kat partition memori dan sejarah hidup.
    yang mungkin suatu hari nanti perlu dibuka, ditatap dan diselusuri semula, untuk panduan dan pedoman pada masa hadapan.
    dalam folder itu ada memori manis. ada juga memori pahit. masam dan masin. sebagai pelengkap rempah dan rasa kehidupan.

    gile panjang komen.

    ReplyDelete
  13. heyfatso : betul fat..so...biarkan yg semalam..:)

    mish : tak ah,gurindam.

    norazlin : takpe lah..kebolehan seseorang kan lain2..saya pun masih minat melukis..:)

    kimy : trimas kimy..hala tuju kita lepas ni lebih penting..^_^

    arisa : ingat perkara yg lepas buat kita lebih x bersemangat teruskan hidup..:)

    ciksukaberangan : sesali masa yg lalu takde guna dah kan..:D

    ReplyDelete
  14. fakhrul : takpalah pakrul..dah la rendah..merendah diri pulak tu..errr...= ='...aku mmg camni orgnya..cepat rasa rendah diri..huhu

    cik chokie : trimas dek chokie :D..kalau pegi memaner blog pun,miza jarang2 jumpa budak2 aliran sains yg bgitau result dorang..akak pon ponat dah survey ni..xD..harap miza buat yg lebih baik dari akak okey..:)

    hahafyza : terima kasih akak..:DD

    wani : memang pun..saya dah buat yg terbaik..redha je dengan apa tg berlaku^_^

    thaqib : yeah..haha..next thursday will never same like today..:)

    tulala : setiap yg berlaku ada hikmahnya..:))

    keri : haha..bukanla lupa terus..aku taktau nak terangkan camner..ayat kau tu okey jugak sebenarnya..sebab sekolah tu la yg buat aku maju kehadapan..aku cuma nak mengubah apa yg aku x dapat buat time aku kat sekolah dulu:)..amek ko,sekali aku balas pon dah kemain panjang.wabak yg bahaya..

    ReplyDelete
  15. jangan delete memori zaman sekola , dear . school days come once in a lifetime :) . ingat yang hepi2 untuk lupa yg sedey okayy ? amik ayat kimy jup , SPM is just sumthing , not everything ^^ . chill okayy ? ^^

    ReplyDelete
  16. never mind kak myra ..
    semua ada hikmah memasing,, ^^
    Allah nk sruh kita blaja bnda lbih bnyk la tuu ..

    Tahniah ats rezult sbb lebih baik even hadi xtau... hehe

    ReplyDelete
  17. ada org ty ustaz napa kita tak pandai macam org lain..ustaz jawap kadang2 tuhan taknak kita riak..kita patut bersyukur dengan apa yang ada

    ReplyDelete
  18. mirmashi : bukan camtu mirmashi..perasaan saya ni berbeza dgn orang lain...susah nak eksplen...kalau boleh,kenangan manis,pahit..semua tu saya tanak ingat..sebab ade perkara2 yg menyebabkan saya nak terus lupa..:))

    hadi : ya,akak faham..terima kasih hadi^_^

    merahitjambu : sobs..sedih la dengar tu kak..bukan sedih sebab x pandai..tpi maksud dia mendalam..trimas akak..:')

    hafiz : trimas hafiz..

    ReplyDelete
  19. haha xpe.. tak kira camne pun result kita, kehidupan kena diteruskan..

    hehe kenapa header blog aku "PENUIPU"? actually masa buat tu tak sedar ada typo. biasalah aku ni pun manusia lemah mcm org lain yg selalu buat silap. so sekarang tengah tunggu org baik hati buatkan header.. kau nak buatkan ke? haha :P

    ReplyDelete
  20. harini hari KHAMIS , malam ni MALAM JUMAAT . eh k ehem tetiba .

    ReplyDelete
  21. ambil art kat mana myra? ambil kat Univeristi Malaysia Sarawak dengan mie =D mie da thn 2 da kat sini

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram