Koleksi Vektor dan Hutang = ='

2:34 PM




Assalamualaikum.



takde pape nak cakap hari ni..
nak letak koleksi vektor yang aku penah lukis ni je..tapi tak berapa real la..
kalau kak Azhafizah yang buat...fuhh..gigit jari je aku tengok..cantik giler..giler cantik arh!
eh,aku selalu plak gigit jari..kalau nampak bende yang ohsem..hahaha

semua posing tak boleh blah plak tu..-_-'
macam next top model pon ader..muahaha..
*ke ade nama lain yang boleh dibagi?





banyak bende yang aku tak langsaikan lagik ni..

vector FOC+tempahan
hutang doodle..
tempahan header..
kontes lukis macro eye anjuran WeLoveArts..(hadiah best pulak!)

dan sekarang aku taktau nak buat yang mana satu..= ='
nak cabut undi cam tak logik pulak..
nak lat ta li lat..lagi la tak logik giler!




Sekian.





You Might Also Like

35 komen

  1. gila ah. superb okayy semua doodle diatas. cemburu ><

    ReplyDelete
  2. fuyooo. bile nak buat vector akak? hehe

    lame xdtg sini. banyak dah berubah...

    ReplyDelete
  3. cntiknye doodle kat atas ni...hebattt...

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhhh !!!! cun sangat !!!! tgk lah yg mee dekat header tuhhh . mcm ap tah . huhuk :((

    ReplyDelete
  5. Ohhh! ni pulak vektor eh? baru aku tahu. buahaha. cantik weh. almost real. keep it up XD

    ReplyDelete
  6. awak yg buat ni ? smart gile ! sy plak yg gigit jari ~

    ReplyDelete
  7. nialidia : tu vektor..:)

    zuk : teringin gak lukis muka akak..tapi taktau bila..hehe

    acheeqa : hensem ade tak?hehe:D

    cekbolat : terror apa?error..haha

    supergirl : eh,okay je vektor kat header awak tu..nampak kewll:)

    pakrul : ye pakrul..nilah vektor:)..aku ingatkan kau dah tau..tpi cam x berapa real la..

    azee : mak azee terbaik?*tetibe

    ReplyDelete
  8. Lukisan akak memang terboikk :D dari doodle sampai lah ke vector. Akak pandai mainn warna. Akak xtakot warna . Hoho err miza nk warna pun takot2. :3 gigit ibu jari kaki miza tengok hasil kerja akak . Dari pencil dan kertas ke photoshop then berpindah ke paint tool sai n last pindah ke Ai.

    Bersinar2 mata tengok semua benda yg ada at blog ni. Hihi

    ReplyDelete
  9. wahhhhh...bila nak lukis muka mitsu pulak?? gurau je ;P

    ReplyDelete
  10. yeahhh,, i KONW u can do it .. wahaha,,, u can do that THONG .. hua3

    ReplyDelete
  11. ryzna : ha'ah..janganla gigit jari..XD

    hahfyza : trimas:)

    nurshamila : harap2nya..:)

    cik chokie : miza ni..jgnla camtu..
    tersemput malu ni..>,<..sebenarnya akak lebih suka mewarna dari melukis..:D..tu pon kaler main taram je..kahkah..hasil artwork miza pun comel2 apa..suka tengok^_^

    mitsu : ngahaha..tunggu tiba waktunya..:D

    hadi : ceh!mentang2 ade muke dia..gahaha..i KONW that THONG too..muahah

    ReplyDelete
  12. Wahh! Kenapa bebudak sekarang pandai buat bebenda comel macam ni? Musykil! :P

    ReplyDelete
  13. Hasil kerja myra cukup cantik dan menjadi.kalau nak lagi real kene spend masa lebih untuk buat details semua tu..ape pun,fiza suke tengok usaha myra..koleksi ni dah cukup cantik dah myra..^__^

    ReplyDelete
  14. cntik la vector myra ni..mcm pro fiza gak tuh..xpe..prcts mke prfct kan.

    ReplyDelete
  15. Salutee! lah myra =) giler teror .. susahh kowt nak buat nie . pakai mic excel ke mcm kak nurdani?

    ReplyDelete
  16. pandai buat doodle kn? cantik pulak tu..

    ReplyDelete
  17. liyaa mf : asalkan minat tu ade..budak sekolah rendah pun boleh buat:D

    azhafizah : trimas akak^_^..camtu eh..kene buat detail..okey..pasni insyaAllah akan try..:)

    maya : kak fiza punya lagik pro..yea,pasni kene banyak buat praktis lagi..XD

    ieyra : erk?takdelah terror mana..huahaha..lukis guna photoshop..tapi ade gak guna sai..excel x penah guna..ngee

    ReplyDelete
  18. superbb!

    #buat assignment dulu. muehehehe. kiddin. :D

    ReplyDelete
  19. HUARGGH ! JELES DENGAN ORANG YANG PANDAI IT NII^^ KENA BELAJAR DAI EMPUNYA BLOG NI. SIFU ^^ HAIT!

    ReplyDelete
  20. Wah, pandainyaaa! lawaaa laaa. ergh cemburu >.<

    ReplyDelete
  21. awat lawa sgt? mintak bakat sikit boleh? alaa buat ja smua serentak.. tngan awak kan ajaib.. haha

    ReplyDelete
  22. eh,cantik kot vector awk buat tu..kreatif!..;)

    ReplyDelete
  23. err ni ko buat ke??eh apsal ko nmpak comel dari biasa?kikiki buatkan aku satu laaaa :D hahaha

    ReplyDelete
  24. fasya : hehe..buat lah dulu eh..:D

    maya : haitt!!hehehe

    anis : janganla begitu.XD

    mr.doctor : bestnya kalau bebetol ajaib..ngahaha

    xila : trimas...:)

    afzal : ha'ah tok..nak gak ke?kehkeh

    ReplyDelete
  25. superb gila...myra dah hebat skrg hahah :O

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram