Typo-typo Tahap Tertinggi !!!!!

11:23 PM





Assalamualaikum.



Facebook,Ahad - Petang semalam,aku telah dikejutkan dengan satu kehadiran private message,dari seorang rakan..mengenai sebuah post yang amat mengejutkan sekali..aku telah ditemani oleh wartawan dari unit wad kecemasan..telah menyelit di tempat kejadian untuk membuat liputan..dimana tujuan asalnya hanya mahu membahan secukup rasa..(gunalah Maggi secukup rasa..)..

Mohon maaf sekiranya post ini gagal membuat anda tergelak.sedangkan aku,malam tadi dah cukup bergoleng keliling rumah 5 kali berturut2 oleh kerana tak mampu tahan gelak yang mencapai tahap gaban dah ni..
selamat membaca..

sori gambar tonggang langgang kemain senget..aku main crop je..=_='
(senget ke Myra oii??HAHA)



Gossip panas ini akhirnya telah diforward-kan oleh seorang pompuan yang tidak menyedarkan diri..atau lebih sedap disebut sebagai tak sedar diri..iaitu Myra Azraff..kepada peminat2 typo tahap dewa..iaitu..

Hadi,yang merupakan peminat setia Barbie,(lagi2 the magic pegasus..) dan 
Yusriey,si penekap kopi pasta yang berjaya..(bukan Yusry KRU..)..

Kejayaan mereka : telah berjaya menghafal typo2 yang terselit di post terbabit.



Keyword -  ADMA : short form untuk nama asrama aku.

Susunan mengikut umur -
Syaz Eman : 14
Azwan Kamal : 17
Nur Nabieyla : 17
Myra Azraff : 18
Hafidzul Rahman : 18
Faiz Haziq Sadikin : 18
ShOta Are-Jum Putera : 18 

(paling besar tapi perangai mengalahkan bebudak.=,=)



BAGAIMANA PULA DENGAN ANDA?
ANDA NAMPAK TYPO2 TERSEMBUNYI TERSEBUT?





Sekian,terima kasih.




You Might Also Like

34 komen

  1. gilakkk!! sakit perut baca nama aq .. peminat BARBIE wuuu ... hahahaha,,, jjetak urat den .. hahahaha

    ReplyDelete
  2. typo is salah ejaan kan akq? maknanya short form or what?

    Yg mcm sorroy2 tu ke?

    Pening bce.. pjg gilak laaa.. Hushh..

    ReplyDelete
  3. HAhaha xleh belah la . ok miza pun turut tegoleng2 *typo* err hahaha k sorroy sorroy . XD ohh xleh jd . kaka seorang pengumpul typo yang suke buat koleksi dalam buku ben ten ten nya =3= ni yang rasa nak tersenarai ni . XD

    ReplyDelete
  4. SORROY! SORROY! tergelak aku bace! haha pecah perut!! SORROY!!

    ReplyDelete
  5. Adoii ! sakit porut den ! SORROY SORROY ! den golak tolobeh bona ghasonyo ! :D

    ReplyDelete
  6. hadi : aik?apesal gelak plak?oh ya..silap..patut barbie rapunzel..haha

    clara : typo tu kesalahan menaip..sorroy tu patutnya sorry..see,dah salah kat situ..terlebih hurop o dah..

    cikchokie : ye..jom goleng sama2..haha..koleksi?kalau murah hati,boleh tambahkan untuk akak..hahha

    nurul hamizah : yah..sorroy..sorroy

    azee : bahan typo punya pasal..penat tau?hahha

    ayu : yah..sorry la sorroy..

    faiz : ni apsal semua pakat sorroy ni?!hahaha

    ReplyDelete
  7. oh n0! Mision impossible 3 failed! Typo is art and entertainment. Kalu myra jumpe typo korang, prepare your own kubor! Hahaha

    ReplyDelete
  8. typo + typing error. mmg tak ley blahh. cool gila :D

    ReplyDelete
  9. sekali sekale typo pe slh nye..
    bru lah de life...
    =D

    ReplyDelete
  10. kirin : TYPOgraphy itu seni :)

    fidz : hahhahaha..typo is an entertainment!

    suhaili : memang kool..

    hana : bukan sekali sekala..mmg lumrah..semua org takkan terlepas buat typo..hahha.

    nurul : ye kalah.

    ReplyDelete
  11. SORROY ????? apakah ? hahahahhaha xD!!!!

    ReplyDelete
  12. pgarai? sorroy? what the? :0

    ReplyDelete
  13. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. hahahaha.ADEH saket perut den membaca sorroy sorroy tu

    ReplyDelete
  15. bahahaha...cikgu bahasa melayu menangis baca

    ReplyDelete
  16. kimy : apakah SORROY?hahahha

    lisa : paham ke tak ni..?=,=

    afiq : sdfgvjdfxkjfkcdmcn

    zulaikha : samelah titew..hahha

    fakhrul : naga,tapir,babun semua ade..hahhahaha

    merahitujambu : menangis bergoleng...XD

    cik ika : .......

    ReplyDelete
  17. banyaknya typo. hahahaha. Sorroy pun boleh :P

    ReplyDelete
  18. walopon baca panjang tp berbaloi.. mmg lawak !!
    hahahahahhahaha...
    btw dtg follow sini..
    jom singgah blog kita..

    ReplyDelete
  19. typo secara sengaja ? haha . terbaikk XD

    ReplyDelete
  20. alaaa x update lg.. baru nk baca.. hehehe..
    eh ! tetibe teringat pulak lawak nyh balik.. hahahahahaha..

    ReplyDelete
  21. pnjangnya..sebulan baca pun x abis..haha

    ReplyDelete
  22. mish apple : paling banyak penah dijumpai..

    steffany : sgt oberdos..hahha

    syira : taktau kenapa sorroy paling feymes..

    shaznina : memang berbaloi..hehe

    mirmashi : bukan sengaja..tu x sengaja..kami tukang betulkan..haha

    nana : mane ade..5 minit dah habes bace...haha

    ReplyDelete
  23. myra-->jemput datang blog..Ada ura-ura mengatakan ada Vanilla Coklat Ep 14.

    ReplyDelete
  24. amek kaw..typo lagi..kehkehkeh
    gile beratus komen..hahaha =P







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram