Dia dah tukar lagi dah....=,='

3:28 PM





Assalamualaikum.



Grr!nampaknya..dah lain lagi blog aku ni...sangat lain..= ='
sape yang tak dapat masuk blog aku semalam tu..sorry2...xD
ye aku tau..mesti dalam hati,korang tengah ngumpat aku..


hey Myra!apakah kau!bende ni pon mau kecoh ka?kalau kau renovate kasi lawa takpe gak!ini...*tangan didada mata ke atas*..haih..lempang kang Myra nih...!


lol...ade ke yang camtu...:O


SEBELUM



SELEPAS



dulu guna simple template..sekarang tukar ke denim template balik..aku penah guna denim time dulu2..
memandangkan simple template ni aku sendiri pon tak tau nak pisahkan main wrapper dengan sidebar...tukar je terus ke denim..HAHA! (bunyi agak desperate disitu..)..tapi fail pulak nak buat background untuk post title tu..er..lantak ah..= ='

sebelum ni tema tah kaler pape..campur baur..jem je pale aku tengok...kombinasi tah pape..choi!=,=
sape nak header tu?sini aku lelong..kakaka
sekarang tema aqua+pink...haha..simple je kan?dah lama aku nak buat kombinasi ni....huh huh




sapa yang penah komen entri sebelum ni tu..nanti aku balas balik tau..sorry2...:(



Wassalam.




You Might Also Like

47 komen

  1. WAAARRRGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! CANTIKNYA BLOG DIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Tapi kan, adik rindu doodle perempuan kat header tu. Comel! :D

    ReplyDelete
  2. myra tuka pape pon still lawa lagi blog myra ! jelesssss !

    ReplyDelete
  3. cantik ahhhhh !!! pandai takpe lahh . mee pon guna templat washed denim tp ciplak yg org lain punyaa . nak edit balik tp tak pandaiii . amek tuto kat mane ehh ??

    ReplyDelete
  4. nice.. tp lgi omeyy doodle gugurl hari tu :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh. cantiknyaaaaa blog akak. siyes jeles. hehehe. pink+aqua memey cun kak! :D

    ReplyDelete
  6. cantikkk (:
    better than before . .

    ReplyDelete
  7. Tapi tak pelah tetap cantik :D macam tuan blognya . eh2 nak nak header tuh >.< dia sangat menggoda ok :D

    Pandai akak edit an . errr jeles nih .

    ReplyDelete
  8. Sangat suke tema turqoise + pink + choc! Nice!!

    ReplyDelete
  9. faqihah : kekeke...rindu ke?hehe:D

    diela : x sia2 usahaku..:')

    yuyu : kaka..eh,ya ka?:)

    supergirl : ni pon ade sket2 fedup time edit..xD..tuto tu semua search kat google :D

    alyna : omey ker?kakaka:D

    nurul amanina : memang pun..akak suka kombinasi ni..sep sikit! ^_^

    ReplyDelete
  10. athira : kan kan?sebelum ni punya..er..hambar..= ='

    syarafi : kakaka..ni pon pening tengok tuto...pandai kopi kod je..xD

    dak fisha : :')

    cik chokie : akak cantik?*pengsan*..haha..miza nak header tu?nanti akak bagi...heeeee^_^

    mardhiyyah : kombinasi dia...memang cun..xD..saya pun suka...:D

    ReplyDelete
  11. ko tau! Semalam ak terngumpat ko! Kdot! Hahaha..

    ReplyDelete
  12. tengok header ingatkan blog lelaki. hehe.

    bile nak renovate blog akak nie. hehe

    ReplyDelete
  13. perghh. lawa seh blog kau myra. hehe. hebat kau renovate. siryes lawaaa. *sila bangga sambil kembang kempiskan hidung. haha. gurau jaaa. XD

    ReplyDelete
  14. lawa gilaa doodle . berkenan . nak usha boleh x ? hahahahaha! mood gedik seyh!

    ReplyDelete
  15. shantek la...febret kaler my fren nie

    ReplyDelete
  16. Wahhh, cumel lahh blog dia. Meskipunn biru jea, nampak cool jea. Sweeet =='

    ReplyDelete
  17. tomey tu tomey dah, tapi dodle gigirl sblum ni tomey lgi .

    ReplyDelete
  18. tukar la mana2..aku tgk dua2 pon cute :)

    ReplyDelete
  19. k makin handsome blog ni . Hihiww :D

    ReplyDelete
  20. rajinnya edit macam2 ..
    yang penting isi nya..
    happy blogging comel :)

    ReplyDelete
  21. aww.. myra tukar kaler.. :p
    nice yo. ak suka soft blue.. hikhik

    ReplyDelete
  22. wahh , header baru ! cantikk laaa :D kita suka , happy blogging (:

    ReplyDelete
  23. cntik la blog ni dear..tenang je bile masuk :)

    ReplyDelete
  24. lawa gilaaaaa
    bengang wa tengok !

    ReplyDelete
  25. Tak kesah memana. Dedua comel jeh. Hehe. Tapi header yang baru ni cam lelaki jek :P

    Aqua + Pink. Comel! :D

    ReplyDelete
  26. dh cun sesangat nih. jeles kite. haha

    ReplyDelete
  27. cantik lah..

    btw, first time singgah sini :)

    ReplyDelete
  28. comel nyee.. pandai laa awk buat header !

    ReplyDelete
  29. ha ah laa... omey, sume omey, hobi melukis ea..? Same laa kite.. kat rumah tu byk koleksi lukisan. huhu..

    ReplyDelete
  30. fidz : aku tau!nak ngumpat depan2..cis!hahaha

    nabila : blog nabila lagi cantik okey..dah tgk dah..:)

    nanad : :))

    zuk : haha..x bestla kan kalau nampak cm gegerl je..hahaha..nak renovate blog akak?bole2.*ceh myra XD

    fakhrul : kakaka..renovate bagai nak pengsan..xD..hidung kembang kempis..anggap je aku bernafas..=='

    mirmashi : usha la..kikiki

    fadzmie : kakakaka ^_^

    ReplyDelete
  31. cik yatt : lorh..kawan..huahaha

    izah : saje kasi nam[ak kool..kikiki

    mish apple : tomey?tapi den lagi suka yg ni..heee

    afzal : kikiki:D

    shima : header tu hensem tak?haha:D

    cik puan muda umi : :D

    sis92 : memang den pon pentingkan isi,,bukan sekadar rupa..hehe:)

    ReplyDelete
  32. ame : aku pon suka yo,,hehe

    najibah : trimas!:'D

    acheeqa : tenang sebab faktor warna dia..hehe..:)

    syafika : wo,jgn la bengang..xD

    kimy : comey cam aku tak?kakakaka:D

    liyaa : heee..saje wat doodle lelaki..takmo gegerl sangat...kuang2..^_^

    nurshamila : jgn la jeles..ade lagi blog yg lebih cantik..heee:D

    merahitujambu : pink dah berkurangan..haha

    hanamiko : hai btw ! :D

    teha : header biase je tu..heee

    alyna : sama la hobi kita..saya pun ade koleksi lukisan gakk..kakakaxD

    ReplyDelete
  33. Wah!blog myra pakai header apa pun tetap nampak cool sgt!!simple but meaningful..:)

    ReplyDelete
  34. cantiknya ! ! !
    *llagi2 doodle dya ! :)

    ReplyDelete
  35. hey, ,nice blog. .dh singgah ni, ,jgn lpe singgah jge taw ^^ <3

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram