11 ayat yang pelajar suka sebut time belajar di kelas.

4:58 PM



Assalamualaikum.



hai,i'm back with a new look,with ma new entry..haha


11 ayat yang pelajar suka sebut time belajar di kelas.

*kebanyakkan ade budak kelas aku yang suka sebut (=.=')














korang...macam ni jugak? 
lama2 aku tengok blog aku ni boleh jadi blog 9GAG agaknya...-.-'


sumber gambar : Google
diedit balik oleh : diri sendiri



aku sambung study kat UiTM awal bulan depan..tak tau ler sempat ke tak jenguk blog ni..
tiada lagi perasaan like a boss.hek...kbai





Wassalam.






You Might Also Like

31 komen

  1. YA ALLAH YA TUHANKU! KEMAS DAN OHSEM DAN CANTIK GILA BLOG KAK MYRA!

    ReplyDelete
  2. terkena kat batang hidung sendiri,haha.kita orang selalu ajak cikgu pergi puspa sebab malas nak belajar.kihkih

    ReplyDelete
  3. haha. eh uitm? cos apa wey?? thniah2!

    ReplyDelete
  4. eh eh, blog berubah wajah lagi laa. simple dan cantik kak myra! suka suka :)

    ReplyDelete
  5. muahaha. samooo laa kitaa. lagi2 yang , "cikgu, boleh pakai kalkulator tak?"
    haha XD

    btw, goodluck sambung belajar kat UiTM nnt. wish me luck too :3

    ReplyDelete
  6. haha. .kira ayat lazim lah nie kan ^-^ teringat masa sekolah dulu :')

    #btw , dapat uitm kos ape ? kmpus mana ? heheh. .menyibuk sungguh den nie =3

    ReplyDelete
  7. Pandai laa kak Myra Azraff kita ni edit2. Sukanyaa sukanyaa :)

    ReplyDelete
  8. hahaha. miza pun kadang2 suka pakai perkataan ni. kalau bab soalan ni akan disoal ke ? confirm bile nak exam akan tanya bertimbun2 soalan mcm tu XD haha. kadang2 ada jugak yang suka tanya soalan pelik2 . lagi2 kalau cikgu baru yang masuk kelas, tanya soalan pasal dah kawin ke belum lah ape lah. budak2 kelas miza selalu cam tu.

    Ok fine blog akak myra dah kembali ke tema asal iaitu blog hitam putih tahi ciciknya. haha. but it's cool :D sentiasa kemas, sedap mata memandang. actually adik nak tahu akak study at uitm mana ? arau ke ^^ kos ape ? btw, miza doakan akak berjaya dengan cemerlang. amin :)

    ReplyDelete
  9. muntah pelangi.. wow! tak boleh bla.. hahaha

    ReplyDelete
  10. "Ckgu, exam nnti masuk gapo." Hehehe.

    ReplyDelete
  11. muahaha.. yeah! ayat lazim..

    ReplyDelete
  12. wohooo. blog terbaik lahhh. lawak tapi kemas jee! :)

    ReplyDelete
  13. haha,betul2.. Hampir semua perkataan diatas selalu disebut=O

    ReplyDelete
  14. yg tang nak blaja lua or nak g pustaka yg sonok ! haha

    ReplyDelete
  15. wah,setuju 100%!Tibe2 teringin nak ke sekolah semula :'(
    apapun,new look ni memg cantik la myra:)

    ReplyDelete
  16. cikgu,nak lempang!!

    haha perlu ke wajah gituuuuuu
    hahaha

    ReplyDelete
  17. xde daa kenangan sekolah.. lpsni kenangan U plak kn. xDD..(penuh la muke troll yg gile pastu) huwahaha

    ReplyDelete
  18. Hahahaa, so true. paling best part ajak belaja kat perpustakaan. sebenarnya bukan belaja pun, borak je lebih :D

    ReplyDelete
  19. waa cantik la blog! haha mcm smua betul je, lgi2 part nk pgi ppustakaan dgn mkmal kmputer. konfem tahap eksaited kalah bdk form 1 :D congrates myra dpt smbg uitm & gd luck :)

    ReplyDelete
  20. wahahaha..lawoknyaa..haish..zaman belajar dh berakhir..kamo tu belajar rajin2 ya

    ReplyDelete
  21. errrr... hah? ha?? - slalu dibuat.. n 1 lagi> menguap mcm cheetah dlm kelas. ahahaha

    ReplyDelete
  22. KAHKAHKAH serious kelakar entry ni !

    ReplyDelete
  23. cekgu nak pi tandas bole? hehe

    ReplyDelete
  24. sy paling suke yang keempat..betul sgt lettew..hehe

    ReplyDelete
  25. haha,,entry ko tak pernah mengecewakan aku..haha

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram