Percy Jackson FTW !!! yeah

7:51 PM




Assalamualaikum.


This is Logan Lerman.
baik cakap hensem ! haha




motif nak tunjukkan vektor dia yang aku lukis semalam je. -.-
hari tu tengok movie dia..terus teringin pulak nak lukis dia.HAHA.(cerita dah berzaman dah pon)




hek,rupa tak berapa nak sama pon..
rambut tu lagi lah..FAIL !! (-_-) *kalau ade tablet bagus jugak.haha
skill melukis vektor aku pon cam dah makin hilang.....ade je yang tak kena -.-



no no no..tidak Myra,takkan sampai camtu.







Wassalam.





You Might Also Like

30 komen

  1. percy jackson and the lightning thief ! Sejibik mcm clash of the titan. Haha. Cun ap vector tu!

    ReplyDelete
  2. haha,, cool jer tgk gif pic tuu ,, hahaha .. poyo giler ayat,,, smakin cantik vector kamu!!!

    ReplyDelete
  3. smart betul lukisan tu. terpesona tengok dah ha

    ReplyDelete
  4. wow.....dah macam yg kak fiza dah..gud joblah...bila pulak yg aku??

    ReplyDelete
  5. cantik wey. sejibik. eh silap. sebijik. haha

    ReplyDelete
  6. vektor tu handsome..>< betul! saya tak tipu.. :)

    ReplyDelete
  7. Lawa laa, kak Myra! ajar boleh? tangan kayu ini memang tak pandai buat benda seni. *tunduk malu --"

    ReplyDelete
  8. wah, vector nak same handsome dah dengan logan lerman kat ats tu.. kehkeh :D

    ReplyDelete
  9. smart gilerr... dye nsem sangat!!!.. sukee..

    ReplyDelete
  10. woowowoo :D super lah kak myra ni. ya allah cantik makin lawan. suka ton warna. nampak akan real . alololo tak payah nak humble sangat la kak. akak perfect :D tergoda iman youu. nak ngorat boleh ?:P

    ReplyDelete
  11. jap mama nak tutup mulut takut lalat masuk... fuhhh kalo dpt bf camni mmg x tido malam risau hehehe... so alhamdulillah syukur dgn bff mama yg lg ensem... hmmmm

    ReplyDelete
  12. lawa laa weh. mcm sama ja aku tgk. eh bukan mcm. sama lettuw. haha. tabik laa kat kau ! hebakkk XD

    ReplyDelete
  13. buatkan vector aku pulak boleh ? =..= hahahaa

    ReplyDelete
  14. pergh.. yg ni smart lah.. tone warna tu.. cantik giler
    -_-! aku dh 2 bulan x melukis vektor

    ReplyDelete
  15. mcm mane akak leh lukis smpai mcm tu ? hebat gile ah . serius jadi !

    ReplyDelete
  16. aku tengok gak movie die! ahhh, pengsan. die hard fan! hahahaha ;D

    ReplyDelete
  17. aku tengok movie dia berlakon hari tu. HAHA. Percy JAckson konon. entah2 pakwe myra azraff. HAHAHAHA^^

    ReplyDelete
  18. wiwitttt..cantiknya..mira kalau lukiskan gambar akak boley x???huhuhu..

    ReplyDelete
  19. saya minat dia jugak!!! dia comel :D

    ReplyDelete
  20. ko paksa suh aku cakap emsem?yela2 emsem budak tu..kurang sikit dari aku kahkahkah

    p/s : ko tanak buatkan aku doodle ke?

    ReplyDelete
  21. gila awesome=).. Comey and hensem.. Potrait pulak adorable =)

    ReplyDelete
  22. haha . wieya pun ada tgk movie yang dia berlakon tu .. best sangat !

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram