It's funny when...(versi Manglish -.-)

12:39 AM





Assalamualaikum.




It's funny when...

You feel afraid and kerisauan bila takde kawan disamping korang untuk sementara waktu.Rasa malu bila keseorangan ditempat awam.Rasa malu yang teramat mendalam bila tiada teman2 disisi.
But you just forgot something,bila dah mati nanti,kat kubur pun kita semua tetap berseorangan.Jadi kenapa perlu risau ? When you know you're just practising it;just in case.

Funny,funny,funny.



It's funny when...

When you always having a fight with someone yang berlainan jantina dengan korang.Selalu bertengkar,selalu berbalah,dengar nama dia pun menyampah.
But the truth is,both of you saling suka sama suka dalam diam,tapi terlalu ego untuk admit each other.
Dan hanya menunggu salah seorang dari korang untuk mengaku kalah.

Funny,funny,funny.




It's funny when...

Korang kadang2 rasa marah,bengang,takpuas hati dengan mak korang sendiri.Sometimes you'd having small fight with them,sometimes tak bertegur langsung for a few times.But the truth is,you actually love them and you just can't keep your hatred and revenge towards them.
But always remember,sentiasalah berbuat baik kepada beliau.


Funny,funny,funny.



It's funny when...


You read all of those above,and ada yang berkait rapat dengan korang.
And you was like....."Oh :O..."

Funny,funny,funny.



Sorry kalau2 BI aku berterabur,aku main bantai je -.- Bai ! Aku dah ngantuk. -_-



Wassalam.






You Might Also Like

14 komen

  1. wah,best best!suka baca^^
    dah lama myra tak singgah blog kite:')

    ReplyDelete
  2. a'ah la . kdg2 tak perasan sume tu

    ReplyDelete
  3. hehe..ada juga versi manglish

    ReplyDelete
  4. sama funny macam aku tengok mr bean dah ni kahkahkahkah *oh bdw kahkahkah tu bunyik aku bersin

    ReplyDelete
  5. yeahh! it's funny! haha. terbaik arh kau myra.

    ReplyDelete
  6. its funny when i read this. k terbaik, sokong pakrul. haha

    ReplyDelete
  7. BETUL BETUL DAN BETUUUL ;D

    ReplyDelete
  8. alaaa takde entry nak dikomen2 nih

    ReplyDelete
  9. Nak gelak ! nak gelak ! hahahahahahahha awesome !

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram