FREE STUFF : Doodle With Shawl

7:34 PM



Assalamualaikum.


Tadi petang aku ader touch-up2 sket doodle ni..aku penah guna doodle ni untuk header aku sebelum ni..
tapi untuk kali ni aku kasi stail gitu..haha...korang mesti tak suka kan kalau guna plain kaler je..
bagi korang yang suka,bolehla amek yer..tapi KOMEN dulu tau..














camner nak amek?

DRAG KE NEW TAB yer..

pandai2 la korang edit sendiri ok..TERIMA KASIH!!




Sekian,terima kasih.





You Might Also Like

107 komen

  1. wieya amek satu boleh ? boleh , boleh , boleh ?? :)

    ReplyDelete
  2. tuan rumah, saya anmik satu. done follow suka blog niyh :)

    ReplyDelete
  3. Cantik2 doodle tu...blog pon nice...kemas! :)

    ReplyDelete
  4. lawa , lawa , lawa !!
    amik satu boleh ?

    ReplyDelete
  5. hai myra ;)cun betul dodol awk.phewww~klu ada prmpn secomol tu,la ni jgk abg masuk minang.hahaha ;P

    ReplyDelete
  6. amek jer llah simpan kt notebook,,hahaha

    ReplyDelete
  7. @Abg Stalker
    notebook?hahaha~kau buat lawak er aman???--'

    ReplyDelete
  8. @Abg Stalker
    kalau x jumpa jugak minang dgn dodol je la ye.haha.:D

    ReplyDelete
  9. wah ! comel.. stylo.. ikut fsyen skrg.. hana terjemah.. eh? heheh..

    nak ambil.. tpi tak thu nk letak mne -_-" hehehe..

    buat header kt cekbolat boley? lalala~

    ReplyDelete
  10. Kesegakan yg trserlah.. haha.. gud job..

    ReplyDelete
  11. alahhhhhh..sy suka dodol awak..amek sume boleh?? haha..

    ReplyDelete
  12. comel2....kita amek 1 ek..maseh :)

    ReplyDelete
  13. nak semua ye. hihi :)
    nk letak dekat blog saya. hope sudi follow blog yg x sberapa nih.. heeh

    ReplyDelete
  14. Kak,saya amik satu tau..comellah...cantikkk....

    ReplyDelete
  15. terpukau sampai rasa macam nak mintak satu boleh? :DD thanks. and happy new year!

    ReplyDelete
  16. amek seketul dodol ney . thankyou :)

    ReplyDelete
  17. Atotototo , comey giloss ! nanak taw . hehe , kita suka buat header , molek sangatlah dodol awk nih . hehe , tenkiuh :D

    ReplyDelete
  18. camelia amik wat freebies header blh , credit kt u lh =p

    ReplyDelete
  19. cantik, cun, comel.. saya curik satu naa.. (:

    ReplyDelete
  20. Thanks.I took the blue one (:

    ReplyDelete
  21. malu nak ambek sebenarnya. tapi, dah tertempek kat sini kan? so, linda ambek je lah ye. terima kasih :))

    suka lah dapat jumpa orang kreatif!!♥

    ReplyDelete
  22. mau amik satu tapi kenapa tak boleh? hwaa!

    ReplyDelete
  23. sayaa amik satu yer..
    comel ar.. thanks :)

    ReplyDelete
  24. Aqilah nak curik 1 doodles comel ini :)

    ReplyDelete
  25. Intan ambil yer.. nak buat headr ^^

    ReplyDelete
  26. cantiklah..ambik wane pink n kelabu ea. tenkiu :)

    ReplyDelete
  27. amek semua. hee. cute sangat. thankyou c:

    ReplyDelete
  28. Akak ! Scha ambil semua tu nak letak dekat header :D Akak bagi kan ? Please please ;) heww , omeyy taw doodles tuhhh !

    ReplyDelete
  29. lawa gila :) nak satu eh :) thanks :)

    ReplyDelete
  30. comel cmel .SAYA NAK SEMUAAAA . haha .

    ReplyDelete
  31. Jgn risau, sy xambik smua.. haha
    nk inform sy ambik dodol1, alah y grey smua tu... boleh, kann..?

    ReplyDelete
  32. sy ambik satu, edit utk blog button bleh?? hehe

    ReplyDelete
  33. omeyy omeyyy ..nak nak nak 1 boleh ?

    ReplyDelete
  34. wah! comel2 semua. amek 1 ye? :)

    ReplyDelete
  35. myra! khairah amek satu ek.
    yg wane merah tuu. comel gilerr!

    ReplyDelete
  36. akak,saya ambil satu ye,comel lah doodle tu :D

    ReplyDelete
  37. Comel sangat,saya ambik yang merah menyala tu eh,terima kasih.nanti buat lah lagi.

    ReplyDelete
  38. comel....nti buat lg yerp,thanks a lot

    ReplyDelete
  39. nak satu ! nak satu ! chomell sangatt !

    ReplyDelete
  40. AMBIL SATU DOODLE AWK YG COMEL :)

    ReplyDelete
  41. comel..akak amik satu ye :) thnks ^_^

    ReplyDelete
  42. saya amek yang kaler merah :)

    ReplyDelete
  43. Ambik yg kaler pink, okey... ? thankss!! cantik sgt!!

    ReplyDelete
  44. amik semua tau... Hehehehe...

    ReplyDelete
  45. yg plg best dia pakai t-shirt forever alone tu. hihiks

    ReplyDelete
  46. comel nyerr ... nak ambik satuuu ... thanks^^

    ReplyDelete
  47. ololo..kiut...satu yer!

    ReplyDelete
  48. Salam.. mohon izin nak amek doddle yang comel ni ^^

    ReplyDelete
  49. comelll.. saya ambil yerr.. terima kasih

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram