Dulu, bukan sekarang

8:53 PM






Assalamualaikum.



Aku taktau kenapa. Aku dah tak rajin nak buat doodle macam dulu.
Lagipun dulu aku start buat time baru habis SPM, memang masa terluang tu banyak gile ah.
Time tu pun memang musim doodle2, kahkah. And ada yang masih belajar buat doodle macam aku :)

Serius rasa rindu gila time tu. Aku jadi minat buat doodle pun sebab group WeLoveArt tu.
Haaa, dorang memang serius talented. And dari diorang la aku rasa nak improve kan lagi doodle2 aku.


Tapi sekarang aku agak kurang minat dah nak buat benda ni. 
Bukan tak minat, cuma agak __________ *pergh taktau nak guna ayat apa --'
Kalau ada yang mintak request pun serius aku takboleh nak buat.
Mood manusia, berubah2. Haha -,-

Bila tengok balik doodle ni serius macam tak sangka aku yang buat.
Hahaha. Betapa pulunnya hahh. Semangat je. Sekarang aku dah tua weyyyy dah tuaa.
Hahahaha sengal -__-







:(

Hahaha jimbit, luahan hati katanya.


 

Lagipun sekarang aku tengok ramai dah yang terer buat doodle. Pegi mana2 blog je nampak doodle dorang sendiri.Comel2 pulak tu. Apa2 pun, teruskan usaha korang :)









You Might Also Like

29 komen

  1. btol....doodle sangat comel...gerammmm

    ReplyDelete
  2. well comel tu! Fifi pernah try jugak dulu, well draw gurl jadi bola..last2 give up :D

    ReplyDelete
  3. banyak jugak hasal doodle myra.... hebat2...

    Buat la lagi... cntik kot...

    My recent post : Formula Kejayaan - Artwork & Quotes

    ReplyDelete
  4. hadoi...baru nak tempah.. hehehe
    untunglaa kreatif.. am pandai buat orang lidi je

    ReplyDelete
  5. OMG! You made all that?! Cantiknyeeee! Cute sangat! Suka kite tengok!!!! Buatlah lagiiiiii :D

    ReplyDelete
  6. weh,,doodle running man bila nya ??? haha

    ReplyDelete
  7. doodle? apa tu? haha
    dah lama giler tak buat. masa oh masa

    ReplyDelete
  8. khas untuk myra ,,,, http://www.youtube.com/watch?v=aLlE1gDfknc

    ReplyDelete
  9. .. nice :) ..
    terima kasih sudah berbagi..

    blogwalking yer.. :) .

    ReplyDelete
  10. hiyee singgah :)
    support blog :) .

    ReplyDelete
  11. yatt tak reti.. huhuhuh buatkan! hee

    ReplyDelete
  12. samalah.. dah lama tak men-doodle . sekarang banyak menconteng kat kertas je . sibuk agaknya.. hahaha

    ReplyDelete
  13. wah,semue cantik2.... pandainye akak buat.... :) :)

    ReplyDelete
  14. tabahkan hati, kuatkan semangat
    aku sokong kau dari jauh. :)

    ReplyDelete
  15. mungkin ko boleg setat buat dodol plak, almaklumla tak lama lagi dah nak raya!

    P/s : apsal nama aku tak diselitkan sekali kat situ?mencik!

    ReplyDelete
  16. kau pernah buat doodle kat aku dulu. thanks mira :')

    ReplyDelete
  17. wah tqvm sis sudi sggh blog kak lea :)

    owh doodle sis myra mmg comel2..nnt blhlah lukis lagi ye..hah tu kat atas dh minta running man he3...

    kak lea pakai hentam je lukis..sbb kdg2 entri tu xda google image yg sesuai...so lukis jelah.cantik blkg kira,janji foto tu sesuai dgn entri he3...

    ReplyDelete
  18. @nini : hehe :)

    @miss fifi : acano boleh cemtu? :P

    @GA GreenArtwork : Dah malas, haha

    @Aminin : best apa buat orang lidi

    @nana kamarul : Masa itu tiada xD

    @Yuseri : ala aku tak rajin ah, hahaha

    @keri : aaa, tu yang aku maksudkan sebenarnya, masa -,-

    @MizTia : :)

    @Anime Manga : thanks singgah !

    @norhafizaalias : biasa2 sahaja :O

    ReplyDelete
  19. @Cik Yatt : tengok tuto :P

    @Aida Farzana : Kan? Samalah, hahaha.

    @Fatanah Khirizan : Usaha tangga kejayaan. *perghh xD

    @Atikah Mahzir : Kau buang tebiat ek Mazu ? --'

    @afzal : kahkah ! ala tok jangan tacing laa xD Ingat nak buat wajik sekali

    @kimy : sama2 ^__^

    @aliff haikal : abam hot bagi komen! :O

    @najiah shaharain : keCUNdang haa, haha

    @||aLeaSaRa|| : sama2 :) tapi lagi best mcm akak buat apa, nak try lah nanti, haha :D

    ReplyDelete
  20. wahh mmg comel sgt doodle2 tu..jeles..hehe

    ReplyDelete
  21. Comel sgtt doodle tuu..jealous kt org yg pndai buat doodle nie..farah da prnh cube..tp x prnh nk jd..tgn kayuu..nk buat garis lurus pon bengkang bengkok..hehe

    ReplyDelete
  22. So cuteeeeeeeeee!

    Alien’s on hiatus! http://alienfromthepluto.blogspot.com/

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram