FREE STUFF : Doodle Perempuan Beruniform Sekolah

3:34 PM




Assalamualaikum.


Tak tau la apesal aku rajin malam tadi buat ni..nak kata salah makan ubat,bile mase pulak aku pegi klinik.
mungkin sebab korang dah nak sekolah,aku jadi eksaited nak bagi korang..hehe..
ni lah ghupe aku untuk kali terakhir aku habis bersekolah beberape minggu yang lalu..je jenggg....haha..


mak aih..nampak garang semacam je..tu yang aku lagi suke pakai baju sekolah putih..kawan aku kata muke aku nampak suci dan baik gitu..haha..geli pulak aku..oklah,aku dah warnekan baju2 doodle ni berlainan kaler..yelah,ade yang jadi pengawas itu,pengawas ni....tapi yang aku tau kaler ni jelah ader.ader warna lain ker?den tak tau.oklah..nak ambik semua pon boleh,asalkan inform aku kat ruangan KOMEN.
hamboi..bapak besar...bold lagi gitu..garang tak?hahahahahaha..



************************








DRAG KE NEW TAB untuk proses save yang lebih senang.:)


aku dah tukar ooo theme blog ni..terang sangat..sakit mate aku...cam banduan yang baru keluar penjara ..
silau je mate..dah la aku tak suka terang-terangan ni.
LAGI SEHARI buku 2011 akan tertutup dan buku baru 2012 akan dibuka.
semoga tahun 2012 boleh menjadikan aku orang yang berjaya dan dipermudahkan segala urusan dalam menjalani kehidupan..





Sekian,terima kasih.





You Might Also Like

52 komen

  1. amek satu.. huhu.. sy punye uniform, baju pink,kain biru gelap,tudung biru gelap.acano tu?? hahahah.. sy edit sikit eh. :D

    ReplyDelete
  2. HIHI...CUMILNYER!NAK MEK SATU YER. THANK U=)

    ReplyDelete
  3. bolat jeles dgn anda ! pndai berdoodleeee... cntik2 plak tu..

    ReplyDelete
  4. kemas n cantik walaupun simple.. nk ambek 1 nk wat koleksi :)

    ReplyDelete
  5. ala, comelnya. pandai buat. :)

    ReplyDelete
  6. alala . comel nya . saya ambik satu yer :)

    ReplyDelete
  7. eikyen amek 1 tw !
    comel sgt
    pandai buad :DD

    ReplyDelete
  8. Kak,saya amik satu tau...cantik sangat~

    ReplyDelete
  9. Alahai..comelnya! hihi.. BB smpn 1 untk buat koleksi..^^

    ReplyDelete
  10. omeynya kak mira punya dodol .mesti sedap kan ?HAHA .nanti nak resipi .saya ambik ea ddol nak buat kuih raya :)

    ReplyDelete
  11. NANAK dodol ni jugak . comel macam tuan die . masyeeh :D buat banyak-2 lagi . hehe

    ReplyDelete
  12. eh..salam.. nak yg putih n purple ya.. ^^ thanks..

    ReplyDelete
  13. hebat betul sayang saya ni buat ! cun habis ! eyja ambik satu boleh ? eyja ambik baju putij & pink :)

    ReplyDelete
  14. cun habis~
    nk ambil semua bleh?
    hehe

    ReplyDelete
  15. bila nampak doodle ni, rasa malu pulak sebab linda lukis bedah buruk tu tadi :p btw, nak satu! warna purple tu comel. terima kasih.

    ReplyDelete
  16. cantik gila !!! pndainya lukis... :)

    ReplyDelete
  17. hello kak . SAYE AMEK KALER PURPLE ! <3

    ReplyDelete
  18. akak,saya amik satu doodle ps ek..thanks..^^

    ReplyDelete
  19. Saya ambex semua yerw akak comey

    ReplyDelete
  20. Assalammualaikum,

    Saya ambil gambar kartun kat sini nak tampal dalam folio saya.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  21. sy nak amik beberapa org ye.... terima kasih....

    ReplyDelete
  22. saya amik yang warna biru tu ye,terima kasih :)

    ReplyDelete
  23. Saya amik yang warna biru tu ye,terima kasih :)

    ReplyDelete
  24. saya amik satu yeee ? hihihi , cantik sangat btw terima kaseh :)

    ReplyDelete
  25. minta satu ye...comel

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram