Miming lagu epik ! Versi cuti sem

11:04 PM







Assalamualaikum.




Tedeng ! Header baru oh , kekeke . 

Aku malas nak cite lelebih . Cuma nak tunjuk video miming kitorang yang hina lagi aib ni .
Kitorang buat time cuti mid sem haritu . time ni roommate2 aku balik . so aku bawak ah 2 manusia ni tido bilik aku , pahtu buat natang haram . Maaf diatas rupa2 yang sangat menjelikkan dalam video ni , lagi2 muka aku -_- Ni nak upload ni pun memang aku pikir memanjang memandangkan muka aku sangatlah ... err. malas cite . *muntah darah*




Aku > Amani > Haru

Memang timing mcm bengong kan muke aku keluar time gini ! -_-
Terpulangla korang nak cakap apa . hina ke apa ke yg penting aku memang dah takde idea nak update ape untuk blog aku ni . dah lama gile kot aku tinggalkan :'(

dah . aku nak sambung buat esaimen yg berlambak . bai .






Wassalam.






You Might Also Like

19 komen

  1. hahahaha . kelakar seyyy muke kau . comel XD

    ReplyDelete
  2. haha. sumpah kelakar muka myra!
    knp miming je,nyanyi la terus. nak dengar gak suara.hehe

    ReplyDelete
  3. header creative!!!...video tak leh tgk...internet slow nih...esok laa tgk :D

    ReplyDelete
  4. aku mampu tengok smpai saat ke-10 je.
    kembali la ke pangkal lengan. kahkah

    ReplyDelete
  5. adessssss.. mmg takde keje!! hahaha.. header tu lawa laaaaaa... taknak buatkan satu untuk sy ke? hehe..

    ReplyDelete
  6. kelakooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! penat aih zera gelak! hahahaha!

    ReplyDelete
  7. Hahahaha... pelik gila muka mira..cam godzilla haahaha ...~~~ by : ajam arm :)

    ReplyDelete
  8. haha .. ada part yang lupa lirik tu kelakar !

    ReplyDelete
  9. untuk hilangkan bosan. hahah.

    ReplyDelete
  10. muahahaa... 1st time dtg sini mcm terhibur plak... buat lg tau... hehehee xD

    ReplyDelete
  11. hahaha ko ni dah pehal?muka ko ni kalau buat takutkan orang.. memang ada harapan pegi lebih jauh hokey hahaha

    ReplyDelete
  12. Hahaha..kelakar..aaa..akak kenal adik yang pakai tudung hitam tu. Akak jumpa dia dekat bandar u waktu korang habis orentasi..Akak borak2 dengan dia, sementara tunggu bas uitm. Akak lupa nama dia, sebab jumpa sekali dua je. Kirim salam sayang dekat dia.

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram